ЖК "Европейське місто", Крюківщина, вул. Жулянська, 1. Забудовник Савочка В.П.

Тема в разделе "ЖК Европейське місто", создана пользователем sooorba, 14 мар 2012.

  1. konfetta

    konfetta Member

    kenzukko, возможно Вы не знаете, но мы все, как собственники квартир, как раз и являемся собственниками стен в подъездах. УЖЕ являемся

    А в чем собственно вопрос по домофонам? Их установку монополизировал застройщик, последний раз когда набирала, ответили, что сроки установки пока неопределены. Вместо того, чтобы мне адресовать данные вопросы - звоните застройщику, уточняйте, -получите инфо из первых рук.
     
  2. kenzukko

    kenzukko Active Member

    konfetta, про спільну сумісну власність я якраз дуже добре знаю))

    а щодо "монополизировал", то для цікавості почитайте форуми інших жк. мені не потрібна інфа від забудовника, бо він все робить у власних інтересах, перекручує інформацію як йому треба і прагне викачати з нас якнайбільше грошей, поки є змога. це все порушенния законодавства і на це є шляхи боротися. збори були? підписи збирали? ініціативна група створена? офіційна відповідь жеку отримана? рішення про встановлення домофонів мешканці приймали? в держоргани зверталися? тоді чекайте і домофонів від забудовника, і охорони від забудовника у невизначені строки. поки забудовник не придумає, як на цьому побільше заробити, нічого робити не буде.

    у цьому розрізі мене ще дуже непокоїть єдиний інтернет-провайдер, але знову-таки жодних рухів у боротьбі з цією забудовницькою монополією ніхто не робить. а дарма.
     
    Anna_S и Светлана Лебедева нравится это.
  3. natka

    natka Well-Known Member


    Буквы нацарапаны мебелью? Ну-ну... Я уже писала, что видела неоднократно во дворе и пару раз в подъезде и лифте подростков (не наших, не ЕМ-вских)


    И алкаши тусят на лавочках возле елки.


    Меня Евролан устраивает больше, чем Воля и Ланет, которыми я пользовалась в Киеве.

    А вот открытая территория меня совсем не устраивает. Кто хочет жить в красивом закрытом охраняемом новом ЖК, вам не в ЕМ покупать квартиры (((
     
    Последнее редактирование модератором: 13 сен 2014
    fialka и Ksiu нравится это.
  4. kenzukko

    kenzukko Active Member

    Нам нічого не заважає закрити й охороняти територію (ну, принаймні поки що і формально). Звісно, на стадії реалізації цієї штуки буде купа проблем, але то вже процесуальне питання, яке (знову ж, як показує досвід інших жк) можна вирішити.
     
  5. natka

    natka Well-Known Member

    kenzukko, у меня нет ни времени, ни способностей заниматься организацией таких вопросов. Я плачу одну из самых высоких квартплат среди новых ЖК нашей части пригорода и надеюсь на то, что организацию на себя возьмет ЖЭК (платить за охрану я готова). А то получается, что у нас недешевый, но совершенно совковый в своей безыницативности ЖЭК. Если мы вынуждены все делать сами, то может нам нужен ОСББ, а не ЖЭК???


    А вот Еврожим похвалю. Нюансов как и у любого стартапа хватает, но клиенториентированность (тренеров, администраторов и даже уборщиц, которые вежливы и внимательны, что бывает редко даже в недешевых заведениях) и стремление становиться лучше пока очень радует.


    Мне кажется, что молодое и более инициативное руководство в жэке могло бы существенно улучшить ситуацию...
     
    Последнее редактирование модератором: 13 сен 2014
    Evgenika, rembrant_41, fialka и 3 другим нравится это.
  6. kenzukko

    kenzukko Active Member

    які ілюзії)) і яка безвідповідальність. тобто, Ви хочете бути власницею майна, і щоб за вас усе вирішували інші? знімайте рожеві окуляри, так не буває. жеки всюди однакові, і питання оплати їм тут нічого не вирішує, а особливо у випадку, коли жек - це кишенькова організація забудовника. завдання жеку - заробляти на Вас гроші, а не вирішувати Ваші проблеми. переважна більшість "жеків" просуває "свої" компанії, з якими все домовлено, і Ваші інтереси там точно ніхто не враховує.

    і боротися з таким жеком дуже складно. так, осбб - це однозначно ліпше. але створити його можна буде тільки тоді, коли: а) земля буде передана на баланс жеку (а це відбудеться після завершення усіх будинків) б) за згоди 50%+1 власників (а коли це буде - невідомо нікому).

    тому для вирішення питання з охороною і домофонами доведеться вирішувати питання з жеком. а для цього треба мати принаймні бажання відстоювати свої права.
     
  7. Мне сказали в ЖЕКе,что в доме 1а,за лифт можно будет что -либо ставить только после оформления аренды этой площади с застройщиком.

    Домофон обещал ЕВРОЛАН ,а когда не сказал.Скоро зима и территорию за лифтом арендуют бомжи ,мыши,крысы у застройщика))


    Было бы здорово территорию с охраной,шлагбаум для машин,пластиковые ключи всем жильцам ЕВРОМИСТА.
    У нас очень красивый комплекс и все больше и больше "гостей"захаживает к нам.(и мусор свозят и попить на лавачки приходят)
     
    Последнее редактирование модератором: 13 сен 2014
    natka и Ksiu нравится это.
  8. Alexandro

    Alexandro Member

    Одного не пойму как можно сдавать места общего пользования в аренду, это же не его собственность уже, а совместная собственность жильцов.......... В первые вижу чтобы так распоряжались местом возле лифтов (сдавали в аренду).... По поводу домофона, что-то действительно очень долго шевелятся, нужно созвонится с "домофонной" организацией и походить с ними по квартирам... По крайней мере уже давно могли бы поставить в дом 1А.....


    Было бы не плохо..... Как-то жалко смотреть на все это когда его портят....
     
    Последнее редактирование модератором: 13 сен 2014
  9. kenzukko

    kenzukko Active Member

    ну дивіться: усі загальні території у будинку є спільною сумісною власністю. якщо їх не передано на праві приватної власності комусь офіційно. щоб це можна було зробити, це має бути передбачено проектом. забудовник після здачі будинку й передачі його на баланс жеку не має права здавати щось комусь в оренду. тому йдіть у ВП, вимагайте проект будинку, що це за приміщення і т.д. в 1в територію за ліфтами продають, хоча на момент інвестування мною ці місця були відведені під мусоропровід.
     
    Последнее редактирование модератором: 13 сен 2014
    dmiiiitriiiiy, Учасник, fialka и ещё 1-му нравится это.
  10. kenzukko

    kenzukko Active Member

    шановні мешканці будинків 1а та 1б. повідомте, будь ласка, як відбувався процес вручення ключів і допуск до ремонту. яка процедура? всі разом, чи кожного окремо? як з актами приймання передачі.
    можна в приватну переписку. дякую.
     
    Zaratustra нравится это.
  11. Zaratustra

    Zaratustra Active Member

    О, мене це питання теж цікавить. Так що пищіть тут)
     
  12. fialka

    fialka Well-Known Member

    Наскільки я знаю, на форумі присутні офіційні представники ЕМ, прокоментуйте, будь ласка!
     
  13. Triksi

    Triksi Member

    Який приват? Нас всіх цікавить це питання, навіть дуже!!!
     
  14. kenzukko

    kenzukko Active Member

    Може хтось хоче поділитися на правах анонімності?))
     
  15. Учасник

    Учасник Well-Known Member

    Якщо Ви так параноїдально до цього відноситеся, то можете поставити свою квартиру під охорону окремо, це вже й не так дорого для Вас буде, та кожен раз відкриваючи/закриваючи вхідні двері до квартири, здавати її під ту таки охорону з опечатуванням та підписом у журналі.


    а позже останутся только жильцы -99,9% и не на кого уже будет валить все...разве что на пролетающие самолеты, тогда и небо нужно скором будущем перекрывать:);)
     
    Последнее редактирование модератором: 13 сен 2014
  16. kenzukko

    kenzukko Active Member

    Учасник, почитайте мої повідомлення уважніше. крім квартири у мене є частка в усіх приміщеннях будівлі та навіть частка території довкола будівлі, і я ними збираюся користуватися так само, як і квартирою. і мені не байдуже, в якому стані це все буде. якби я думав тільки про квартиру - навіть не піднімав би питання.
     
  17. Учасник

    Учасник Well-Known Member

    Я вас розумію, ви на форумі недовго, і як і всі спочатку піднімаєте одні і ті самі питання...нема часу знову писати одне і те саме. Якщо Вас цікавить що я думаю з цього приводу - почитайте мої пости уважніше. Можемо зустрітись і поспілкуватися, якщо є бажання.:hello:
     
  18. Triksi

    Triksi Member

    Захоче-поділиться, в чому проблема.
     
  19. kenzukko

    kenzukko Active Member

    Учасник, я на форумі рівно з березня 2014, коли вклав гроші в це будівництво. мовчав до тих пір, поки не був певен, що тут житиму.
    Ваші пости читав (як і всі 457 сторінок цієї гілки, не полінився), і з Вами згоден лише частково. не знаю, який у вас досвід і де Ви жили до цього. я жив у різних районах Києва, і в різних будинках, тож маю багато з чим порівнювати.

    не можу не погодитись, що надмірні заходи безпеки лише ускладнюють життя. але є розумні засоби стримування, які в рамках ЕМ будуть більш ніж виправданими.

    моя позиція незмінна: співвласники квартир у багатоквартирних будинках мають право на безпеку свого майна, а відповідно - на закриту територію і закритий будинок, в українських реаліях це суттєве підвищення безпеки спільного майна. якби враховувати кращий досвід наших більш розвинутих західних сусідів, то можна було би більше навчитися і проектувати будівництво вже з урахуванням сучасних засобів попередження доступу в будівлю (та й на територію). наш мегаєвропейський забудовник чогось лише "европейським" і назвався, і крім яскравих кольорів мало чим відрізняється від решти забудовників економ-рівня. хоча за такого рівня вартості кв.м. можна було бодай в чомусь стати прогресивнішим. люди це точно оцінили б.

    далі можна дискутувати до безкінечності, і наводити мільйони аргументів і контраргументів на рахунок домофонів, охорони, відеонагляду.... але факт: береженого Бог береже.
     
    alexs, KMM, Evgenika и 4 другим нравится это.
  20. Kriss

    Kriss New Member

    Прийшов у ВП,підписав акт і забрав ключі. 5хв процедура займає. попередньо проглянувши квартиру. ми так робили,буд.1А
     

Поделиться этой страницей