Новостройка, ул. Щаслива, 34, ЖК "Хай-Тек", ЖК "Уютный квартал"

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Ярослав Львович, 24 дек 2012.

  1. my-apartment.com.ua

    my-apartment.com.ua Well-Known Member

    Себя жалейте. Мы как-нибудь без вас наших инвесторов пожалеем и дадим им действительно комфортное и достойное жильё:) .


    IMG_1464.JPG
     
    chihuahua, SeRgio, Galichka и ещё 1-му нравится это.
  2. my-apartment.com.ua

    my-apartment.com.ua Well-Known Member

    возможно я не могу сдержать себя когда меня (или наш комплекс) откровенно поливают грязью ... зато людям мы даём не только комфортное жильё с продуманными планировками, но и много удобств, необходимых для жилья, начиная с высоты потолка в 3 метра и гарантированного паркоместа на КАЖДУЮ квартиру на ОГОРОЖЕННОЙ территории комплекса, кстати из-за чего создаются многочисленные форумы на различных других объектах с вопросом, а что же нам делать?.... и многое другое:) .
     
    Olivia Skrypka, Катюша, rembrant_41 и 3 другим нравится это.
  3. Дмитрий30

    Дмитрий30 New Member


    Ну тут одно из двух: Или застройщик не умеет общаться с людьми и поэтому непредсказуем, или... это человек, который "живет" этим проектом, и Вы его просто достали. Одно дело когда отписывает менеджер,другое-когда с вами общается человек, который создал свое "детище", а вы говорите мол отстой все это.А он то строит, и знает, что это не так, понятное дело - что может "вскипеть",хоть это и антиреклама ему...
    Я с ним не общался вживую, поэтому не знаю как на самом деле,но кажется что скорее - второе)
     
  4. Viki1504

    Viki1504 Member

    .
    Возможно и второе, но оно не исключает первое )))
     
    Катюша и my-apartment.com.ua нравится это.
  5. <Катя>

    <Катя> Well-Known Member

    Недавно гуляли с мужем вокруг наших домов, и зашли в Хай Тек,там находились строители, и один из них согласился нам показать первый построенный дом. Что могу сказать, мне однозначно понравилось!!! Посмотрели двушку на втором этаже, впечатления позитивные- высокие потолки, просторный балкон, качественно все сделано. Видно, что делается все с душой, а теперь почитала о том, что застройщик постоянно находится на стройке, это вдвойне доказывает, что вкладывается душа! Приятно! Радует , что у нас будут такие соседи.
    И еще, по поводу ботов, не обращайте на них внимания, пусть работают и дальше на ваш имидж, кол- во сообщений в вашей ветке только увеличивается!;)люди все равно читают сообщения реальный пользователей, а не однодневок;)
     
    Olivia Skrypka, Катюша, rembrant_41 и 2 другим нравится это.
  6. Oks

    Oks Member

    Мне тоже нравятся домики этого застройщика, каждый раз хожу смотреть на свой дом и любуюсь соседним. Не понимаю чего к нему цепляются, не нравится - не покупай...! А поливать человека грязью ничего не зная, просто низко((
     
    Galichka и my-apartment.com.ua нравится это.
  7. natata

    natata Well-Known Member

    через пару лет,когда два соседних жк закончат свои проекты и закончат благоустройство территории - получится красивейший и современный микрорайончик))))
     
    Катюша, <Катя>, smile_in_heart и 2 другим нравится это.
  8. Lenochka

    Lenochka Active Member

    Не понимаю,в чём суть претензий к Застройщику!:ogo: Но,присоединяюсь к вышенаписаным сообщениям своих Соседей.;)Я,как непосредственный свидетель строительства,хочу сказать,что Застройщик-молодец!:super:Кроме того,что наблюдаю его с балкона почти каждый день,он создал такую красоту,да и работы на этих домах ведутся с таким энтузиазмом!:build:Даже,когда стемнеет.....Немного,конечно,неспокойно,но,как пишет Natata-это дело времени.Зато,потом в нашей округе будет такая КРАСОТА!!!yr9(Соседи со Счастливой,55).
     
    uliya, Galichka, my-apartment.com.ua и ещё 1-му нравится это.
  9. natata

    natata Well-Known Member

    просто Сергею не стоит отвечать провокаторам) стать на это время менеджером с приклеенной улыбкой а-ля "Я могу чем - то Вам еще помочь?"
     
    <Катя> и Lenochka нравится это.
  10. Lenochka

    Lenochka Active Member

    natata,это точно!А то это выглядит, как оправдания.Вам же не в чем оправдываться:).Мы Вам сделаем сами рекламу!Соседи должны помогать друг другу!stesn9usА Вы нам за это скидки в цокольном этаже.......;)
     
    Катюша и Galichka нравится это.
  11. my-apartment.com.ua

    my-apartment.com.ua Well-Known Member


    natata, отвечать я буду всем, и провокаторам и будущим покупателям. А с приклеенной улыбкой... как-то не получается))))



    Lenochka, оправдываться мне действительно не в чем, просто я не потерплю оскорбления или наглое враньё в мой адрес или в адрес моего объекта... Всегда готов помочь соседям))) а по поводу цоколя - обращайтесь)))
     
    Galichka и Lenochka нравится это.
  12. rembrant_41

    rembrant_41 Well-Known Member

    в плане качества постройки дома соглашусь. были на выходных с женой на стройке (друзья купили квартиру). дом приятно выделяется на фоне остальных новостроек - все строят что-то похожее друг на друга. эти дома отличаются.

    по поводу проблем с котлом:
    основные проблемы связаны с водой - котел то 2-х контурный, и в себе греет воду.
    установите магистральный фильтр на воду, и будет вам счастье. фильтрующий элемент 15 грн. менять раз в 1-2 месяца.....
     
    Катюша и Galichka нравится это.
  13. rembrant_41

    rembrant_41 Well-Known Member

    общался в живую, и могу сказать на 100% что второе. чел вкладывается в проект как говорится "по самое немогу".
     
    <Катя>, Катюша и Galichka нравится это.
  14. livyj

    livyj New Member

    Шановні колеги,
    для початку всім гарного дня!

    Давненько не читав форум, й мені щось не дуже сподобався тутешній образ про комплекс, де я житиму.

    Після місячної відпустки, поринувши в простори інтернету й прочитавши все й одразу, виникло бажання дати свою оцінку даному комплексу, а також заперечити деякий відвертий флуд.


    Перша частина
    Чим нас привабив цей комплекс:
    а) Як не крутіть – ціна?
    В порівнянні з іншими новобудовами, ціна на рівні фундаменту була дещо нижча за розкручені борщагівські та вишневські більш відомі бренди;
    б)Швидке будівництво.
    Дивлячись тільки на котлован, було трохи «стрьомно» вкладати гроші, але спостерігаючи за швидкістю будівництва першого будинку, цей страх нівелювався. Коли вже через два з половиною місяці завершували виганяти третій поверх і нашу квартиру, то залишилось тільки почуття чекання. Інвестували в грудні, а в липні вже матимемо квартиру. Це все ж таки не повністю говорить про якість роботи. Але плити ніби нормальні, цегла теж (молоточком сам вже провірив). А в загальному, на скільки він якісно зроблений покаже тільки час ???
    в) Мала поверховість.
    Любов до невисоких будинків отримуєтсься з молоком :) Це особиста думка J На батьківщині приватний будинок, і вже набридло орендувати квартири у київських висотках. А тут трішки села.
    Крім того, малоповерховий будинок будується швидше. Менше переживань та спалених нервів. Й саме будівництво, здається, за таких умов швидше. Звісно, що з третім будинком, буде трохи довше.
    г) Місцерозташування.
    Для когось це може мінус, але для мене це плюс. 800 метрів, і ти вже в Києві. Це все ж таки не Вишневе, не Петрівське, не Васильків, і не Ірпінь та Ворзель (хоч в двох останніх ландшафтно-природніх зонах жити приємно).
    Тут роль грає питання ціни.
    Подобається, також, що навколо мало висоток. Індивідуальний сектор новий та доглянутий. Це передумова того, що в цілому райончик не стане гопівським J
    ґ) Планування окремо взятої квартири. Й можливість перепланування.
    Планування однокімнатної квартири з кухнею студією дозволило нам зробити повноцінну двохкімнатну квартиру (54 кв.м.). Серед багатьох побачених комплексів, такий задум можна було здійснити не в багатьох. Отож, для нас це зіграло вагому роль. Для інших покупців так може не бути.
    д)Оздоблення квартири. Індивідуальне опалення. Штукатурка та шпаклювання стін.
    Таке є майже всюди, але все ж таки, шпаклювання стін роблять не кругом. Особисто в мене руки ніби правильно виросли, й у батьків такими роботами займався, але вже ремонти мені трохи набридли. І шпаклювання тут плюс.


    Друга частина
    Плюси по ходу будівництва:
    а) Особиста історія.
    При купівлі квартири нам (мені, мамі та сестрі) були показані квартири в першому будинку. Один тип квартир добре підходив для перепланування. При цьому план другого будинку ми вже не дивились, оскільки він аналогічний першому, за винятком (як виявилось вже при накритті даху) розміщення газового обладнання та санвузла на кухні. Ця невелика зміна, в цілому, раціональніше дозволяла використати кухню-студію, але не уможливлювала нормально зробити нам перепланування в майбутньому. При виявленні даної проблеми, я з сестрою звернувся, до забудовників, і вони пішли нам на зустріч та без зайвого галасу й срачу безкоштовно переробили розміщення даних вузлів, аналогічно до квартир першого будинку. Обєктивно, це їм коштувало грошей і додало мороки. Тепер в будинку тільки одна така квартира. Вони могли просто забити, чи сказати «Давайте ми перепродамо», але вчинили по людськи. Тому я вдячний Сергію, і рекомендую, окрім форуму, говорити особисто.
    б) Кураторством будівництва займаються не наймані менеджери, а самі забудовники. І з питань продажу у них можна проконсультуватись. Як виявилось, якщо ви придбаєте квартиру, то один із забудовників стане вашим сусідом. Після всіх купівельних та будівельних перепетій брокер, через якого ми вийшли на даний комплекс, показував ремонти в першому нашому будиночку, в т.ч. квартирі забудовника. На даному етапі для нього (брокера) великого резону робити не було, тому йому довіряю. І, вважаю, що це не промо-акція ― все одно вже купили.
    в) В нашій квартирі якось прохолодно, не зважаючи на спекотні дні та великі вікна. Можливо, це ефект новобудови, яка ще до цього часу не розігрілася/



    Третя частина
    Мінуси:
    а) Інфраструктура (в т.ч. дороги, дитсадки, школи, магазини, гіпермаркети, розважальні центри, …)
    Поки дітей немає, то проблемою дитсадків та школи не переймаюсь.
    Проте тут випадково зустрів свою однокурсницю, яка з чоловіком інвестувала в ЖК Щасливий. Вже переїжджають. Дитина є, а дитсадок не поряд, але не злякалися цієї заморської землі.
    Коли забудовник будує всього 80 квартир, то об’єктивно дитсадка він не збудує. Розумію, коли масштаб будівництва в тисячу квартир, але й тоді вони не завжди побудовані, а якщо й побудовані дитсадки, то не завжди прийняті на баланс міста (як було із садком Лісограду Лисова). Бо забудовники теж торгуються з владою міста, що їм краще такого соціального «наробить».
    З іншого боку, мене особисто й приваблює, що тут не десятитисячний район. І через сусідній індивідуальний сектор він таким вже не стане.
    В чомусь два перші будинки від нашого забудовника схожі на передмістя Америки (зокрема, Вашингтона) ― і це подобається.
    Постійної машини не маю, проте, вважаю, що вдень підняти свою дупу та пройти 800 метрів до зупинки та назад є корисним. Для нормальної здорової людини потрібно робити 8-10 тисяч кроків, а це є 6,5-8 км. І магазинчики в нас на районі є :) Звісно, що не в кожному підїзді їх робити.
    Відносно всього Києва, то дороги в нас на районі точно хороші. А до недобудованих й облагороджених будівль, то очевидно, що ще зараз під’їзди не можуть бути хорошими. Хоча на заході ще перед початком будівництва можуть зробити. Але ж ми тут.
    !!!Товаріщі, ви ще не бачили, які тут були доріжки, як сніг танув.
    !!!ЖЕСТЬ!!!
    Поасфальтують, ― і буде все хорошо.



    б) Шум. Літаки.
    Явний мінус. Але хто живе, той звикає. Як вікно закрите, то й не чути.
    Крім того на районі, ми живемо не одні, то нам і не дуже страшно. Будемо еволюціонувати в популяцію стійку до «самольотів».
    Особисті враження:
    Літачки зверху мені якось в кайф. Цікаво. А діти пальцями тикатимуть.


    в) Шум. Будівельники.
    Очевидний мінус, але чуваки, перепрошую, так склалось, що тут не закрита система (обнесена зеленим забором). Такі реалії подібних будівництв під Києвом …
    А від даного часу терпимо і розраховуємо на повагу до нас забудовників, та будівельників.
    Будівельників теж можна зрозуміти. Це сформований соціально та психологічно клас. Забороняти їм співати, ― це як пісать їм заборонити J).


    г) Відсутність дерев та лавочок.
    Пам’ятаєте рекламу: Ты елку купил? ― купил. ― а почему такая маленькая? ― так она ж вырастет!
    На жаль, не буде відразу столітніх дубів та ялин. Й слава Богу!!! Бо не буде туті протестів про вирізку чергового парку. Та можливо, якесь озеленення все-таки забудовник виконає.
    В іншому випадку, шановні мешканці нашого та сусіднього комплексу, а також нові можливі «реальні» мешканці, потрібно буде колись підняти свою дупу ще раз і долучитися особисто до досадження дерев та інсталяції паркових лав. Проведемо такий собі суботник, перезнайомимося, (щоб знати кому морду бити за гучну музику,) поїмо шашлик J .
     
    chihuahua, uliya, smile_in_heart и 4 другим нравится это.
  15. livyj

    livyj New Member

    ґ) Ребрендинг.
    Зауваження: З точки зору реалій маркетингу, комплекс називати Хай-тек, це повне «ґоніво». Тому й назву змінили. І тут розуміти нічого не треба.
    Особисто від себе:
    Оскільки ми живемо в цій країні, то рекламні вивіски теж мають бути на більш офіційному рівні, тобто писані державною. Хоча нова назва теж непогана.




    Всіх перепрошую за мою виняткову філософію. Знаю, що втомились читать, бо мені вже четверту годину втомилося цю заказуху набирать. Не всі мінуси написав, але залишилось декілька загальних думок:

    Хотілось, щоб тролів на форумі не було;
    Обговорення на цій гілці переросло з формату а ля срач у формат дискусії;
    Позитивно було б почитати відгуки людей, які придбали квартири. Їхні враження, думки, ідеї, побажання, що варто було б «покращувати». А не: «я захаділ, я відєл, я знаю, бо на карте пасматрєл»;
    Оприлюднювалась інформація про ремонти, контакти ремонтних груп, хто такі робив.

    ТОБТО, В ЗАГАЛЬНОМУ, ПО БІЛЬШЕ КОНСТРУКТИВУ!

    Acknowledgement and no …

    По прочитанню всього форуму напрягає постійний тролінг Simba. Товарищи, это точно не наш человек!!!

    Подобається, оцінка користувача Natata.
    +1
    Дійсно, як хороша сусідка, пише об’єктивно про наші речі. Її добре сусідське око все бачить. До того ж, це є цілком нормально, коли адекватній сусідці щось подобається, а щось не подобається.

    Підсумок
    Особисто мені хочеться, щоб у нас було побільше молодих, адекватних та активних людей, з якими було б весело жити.

    Ура!!!

    P.S. Хтось ще десь писав щодо цегли з корівників.
    Так знайте, товаріщі, цегла стає міцнішою з часом.

    Всім гарних вихідних!!!
    І всіх зі святом!

    З повагою Юрій, мешканець квартири №6, буд. 38-40 вулиці Щасливої J
     
    Olivia Skrypka, Nazareth, Lenochka и 2 другим нравится это.
  16. Ira_L

    Ira_L Active Member

    Юра, я тебе "опізнала" по перших рядках, навіть не дочитавши до тієї частини, де ти згадуєш місця нашої "бойової слави" і мене особисто :):beer:. Ми ще з травня живемо на квартирі, тому завжди раді, заходь на чайок і до чайку ;).
     
    livyj и Lenochka нравится это.
  17. livyj

    livyj New Member

    Ірочка, дякую :)
    Обов'язково зайду ;)
     
  18. Galichka

    Galichka Active Member

    livyj, :bravo:
     
  19. Galichka

    Galichka Active Member

    livyj, а вы уже начали ремонт?
     
  20. livyj

    livyj New Member

    Galichka, привіт)
    Глобального ще не починав.
    Отримаємо документи. - Покличу двох друзів, двох рідніх дядьків, можливо, колєгу по роботі та й поступово почнемо :build:

    А Ви? :)
     

Поделиться этой страницей