Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Discussion in 'ЖК "София Киевская"' started by Kirra, Nov 7, 2012.

1. Палич

Палич New Member

Бойлер ARISTON,80 літрів,сімї з трьох чоловік для ,,не затяжного,, душу хватає.Це при тому що температура на бойлері виставлена 40 градусів.Коли вибирав бойлер,то рекомендували ATLANTIK,але в них немає прямокутних моделей,тому взяв цей.Також поставив собі додаткові крани на вході і виході.Через них можна зливати воду з бойлера за потреби.Коли був трьохденний ,,армагедон,, з водою,то обійшовся тільки тією що була в бойлері (80 л.).Для цього діла добре підходять проходні крани для пральних машин.Щоб злити воду прикручуєм до крану,який на вході в бойлер,шланг від пральної машини,другий кінець шлангу у відро,чи куди там.Відкривеємо цей кран,а потім той що на виході з бойлера і буль-буль-буль.......Кран на виході потрібен для того щоб через нього заходило повітря,інакше вода не буде зливатись.ОБОВЯЗКОВО перед даною процедурою виключаємо бойлер,а після того як злили воду ОБОВЯЗКОВО закриваємо всі крани.Включаємо бойлер після того як він знову наповниться водою (колись).
    DSC01666.JPG DSC01665.JPG

TetyanaM. and Irinaz like this.
  2. alex.jf

alex.jf Well-Known Member

Судячи з запаху водички - знову качають зі свердловини...

3. zver79

zver79 Active Member

Они воду уже давно оттуда качают, с тех пор когда последний раз воду надолго отключалиtiho-wa

4. Ira02

Ira02 Member

Поділіться номером нашого педіатра) завчасно дякую)

5. vlasya

vlasya Well-Known Member

Не могу найти инфу о прописке на форуме..

Подскажите, кто прописывался, к кому обратиться и какая процедура

6. Завтра пойдем пытаться подать документы по живой очереди на пр. Победы, 126. Говорят, дурдом(. Можно и по записи, но там все расписано до конца февраля, а может уже на начало марта. Посредников найти не смогла.

7. Andreych

Andreych Well-Known Member

Знакомый прописывался месяц назад, приехал в 5 утра - был первым, ближе к 6 народ начал подтягиваться.
    http://www.ks-rda.gov.ua/administrative-center/law_enforcement/ - инструкция, там же скачать бланк заявы, бланк согласия на обработку данных, заплатить держ.мыто - там же есть реквизиты.

Жена прописывалась 3 месяца назад, приехала около 7 была где-то 40-ой, но т.к. работает не далеко поехала на работу и приехала в час дня и буквально через 20 мин. подала документы. Много кого сразу разворачивали из-за отсутствия каких-то справок, бумажек. Тут как повезет...

8. ЯнинаYanina

ЯнинаYanina Active Member

Батареи опять еле теплые, особенно в детской... :( Ладно бы у нас жара была, тогда понятно зачем прикручивают, если на улице потеплела. А если у нас и так довольно таки прохладно, то какого все время прикручивать?. И если вы такие умные прикручиваете..., то соответственно мы должны не по полному тарифу платить, я так понимаю.... Задрало, своя котельная в доме, а я вечно в двух кофтах. Уважаемый ЖЭК. Включите нормально отопление в конце концов! Или я тоже не буду платить.

9. Aleksandr_G

Aleksandr_G Active Member

Батарее слабо греют, да и воду горячую дали на 2 дня и все

ЯнинаYanina likes this.
  10. Ira02

Ira02 Member

Можу дати контакти посередників по прописці! Пишіть в оп)

11. ЯнинаYanina

ЯнинаYanina Active Member

А что даже воду давали? Я как-то пропустила...

12. yarfil

yarfil Member

Лучше бы платежки дали вовремя, чем воду на два дня :)
    Уже и хочу ж оплатить, растрогали на форуме, долги - зло! Так где там? Квитанций.нет

Melluni and ЯнинаYanina like this.
  13. sn@il

sn@il New Member

Скажіть, будь ласка, а яка адреса установи?

14. TetyanaM.

TetyanaM. Active Member

15. vlasya

vlasya Well-Known Member

Там в конце ссылки есть адресс.
    Прийом та видача документів Центром надання адміністративних послуг здійснюється у приміщенні Києво-Святошинської районної державної адміністрації за адресою: м. Київ, проспект Перемоги, 126, поверх 1, тел. для довідок: 454-47-08.

16. irri_79

irri_79 Well-Known Member

Счастливчики... мне и 80 литров на себя не всегда хватает :)))

Victor likes this.
  17. Victor

Victor Well-Known Member

Акула ;)

TetyanaM. likes this.
  18. Melluni

Melluni Well-Known Member

Щось читаю і не розумію)) у мене бойлер на 60літрів, нас двоє, скільки води не лий, гаряча не перестає текти, бойлер стоїть на самому економному режимі) ні разу ще не було такого, щоб хтось чекав поки бойлер нагріється

19. vlasya

vlasya Well-Known Member

55 град? :rolleyes:

20. Melluni

Melluni Well-Known Member

Чорт його знає)

У мене і батареї гарячезні))))

Victor and TetyanaM. like this.

Share This Page