Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Discussion in 'ЖК "София Киевская"' started by Kirra, Nov 7, 2012.

1. Sasha.m119

Sasha.m119 Active Member

Якщо ми маєте на увазі, що нема плітжки і договору, то з 27-го серпня це ви не довго чекаєте :). Я чекав з червня до 30-го вересня і недочекався, поїхав сам і виявилось, що договір вже там є, забрав договір, мені зробили платіжку, розбили використані кіловати по місяцям і на місці все оплатив. Крім мене там ще були люди, які чекали з березня, але недочекавшись самі поїхали по договір. Можете спробувати до них додзвонитись (хоча у мене було три спроби і всі невдалі, це тому, що вони, тупо, не беруть трубки, коли сидів з договором, телефон дзвонить, але ніхто трубки не бере), або, якщо є час, можете поїхати до них за договором, кабінет (коли заходите в будівлю, він буде з лівої сторони), який видає договори приймає з дев’ятої, хоча люди і раніше заходили.

2. Slavo4ka

Slavo4ka New Member

Дякую за інформацію:)

3. Melluni

Melluni Well-Known Member

хто мені скаже, де купив нового дивана за гарним співвідношенням ціна-якість і залишився задоволеним?)

4. irri_79

irri_79 Well-Known Member

А у меня про кухни остается актуальным вопрос, кто где заказывал, поделитесь в личку...
    И шкафы-купе тоже

5. Бублик

Бублик Member

099 00555 18 Руслан. Очень хорошо делают. Делали нам на старой квартире, и на новую у него будем заказывать

Victor likes this.
  6. Victor

Victor Well-Known Member

Соседи, с Праздниками!
    а скажите пожалуйста, если Укрпочтой переслали мне посылочку, к нам почтальоны доходят? (я вроде как получал платежки от ОблЭнерго) или где у нас почтовое отделение чтобы туда как-то звонить, спрашивать ;)
    буду благодарен за любую информацию

7. A&L

A&L Member

Пошта знаходиться на пешому поверсі будівлі сільської ради.

Last edited: Oct 15, 2015
  8. ЯнинаYanina

ЯнинаYanina Active Member

В Юске два диванчика в детскую покупала. Очень довольна. Купили по полной стоимости, но там есть прикол, что если в течение месяца цена на изделие становится меньше, то можно прийти и тебе вернут деньги. Нам повезло. :) Диваны очень хорошего качества. В общем мы довольны.

Melluni likes this.
  9. Utah

Utah Member

https://www.pufetto.com.ua/ - здесь хорошие диваны :)

Melluni and andiksen like this.
  10. Serg_genesis

Serg_genesis Member

http://matroluxe.com/ukraine/myagkaya-mebel/divan-na-raskladnoy.html
    ну или просто matroluxe.com.
    Я являюсь представителем данной фирмы. доставка к подъезду 150-200 грн. Если брать через меня, то скидка на все позиции - 20 %

Качество хорошее. Работаем давно с ними. Матрасы тоже на высоте.

Last edited by a moderator: Oct 22, 2015
    yarfil and Melluni like this.
  11. vlasya

vlasya Well-Known Member

Доброе утро!
    В 5Б ходять проверяют перекрыты ли краны на отопление... Прогресс товарищи!

12. Andreych

Andreych Well-Known Member

В ближайшее время возможно будет ещё несколько приятных сюрпризов (в прямом смысле слова)...Далі буде...

Victor likes this.
  13. yarfil

yarfil Member

Заказывал у друга. Мне он сделал вообще по закупочной цене. Если сошлетесь на меня, думаю сделает скидку.
    Вот его контакт: Игорь 0502516671 0683085835 0937404595
    Меня зовут Ярослав.

Дайте свой контакт, пожалуйста. Какраз выбираем себе диван.

Last edited by a moderator: Oct 23, 2015
  14. vlasya

vlasya Well-Known Member

Приятных - это приятных или приятных - имелось ввиду в кавычках?)))))

15. Andreych

Andreych Well-Known Member

Нет, приятных - это приятных..
    Без кавычек.

16. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

перевіряють чи в квартирах закритті?

17. vlasya

vlasya Well-Known Member

да, что бы в лючках где счетчики было перекрыта подача воды которая идёт в батареии

18. Sanyausiuk

Sanyausiuk Active Member

якщо перекрита, то норм? я так розумію?
    підскажіть ще, будь ласка, відсталій людині щодо кранів на батареї. Верхній - це подача тепла на батарею, а нижній - це зворотній витік? Нижній має бути відкритий? чи це взагалі не кран?

19. fox_19

fox_19 Active Member

Ніхто не зна, опалення запустили?

20. Juliashka

Juliashka Active Member

Все вірно. Але на скільки я пам"ятаю, з нижнього (коли перший раз пускали воду) знімалась біла кричешка і вікруткою його відкручували, потім кришечку для краси назад наділи...

Share This Page