Софиевская Борщаговка, ЖК "София Киевская", ул. Горького - "Укрполискорм"

Discussion in 'ЖК "София Киевская"' started by Kirra, Nov 7, 2012.

1. tsyganok

tsyganok Well-Known Member

Підкажіть яка ціна питання і який лічильник пропонують? Дякую. Давно форум не відвідував тож якщо вже десь обговорювалось дайте посилання.

Last edited by a moderator: Sep 15, 2015
  2. УКСУС

УКСУС Active Member

ціна питання 4800грн.
    лічильник- Ультрахіт Т 230
    http://www.teplomer.osnova.kiev.ua/index.files/ultraheat.htm

3. vlasya

vlasya Well-Known Member

Я в конце августа забрал договор, а подал документы 2 апреля.... они мне сделали разбивку 1000+ Кват на 5 платежей, так что я не особо попал на деньги, так как у нас село - 150 Кват по льготному тарифу.
    Тоже вот хочу ещё поехать подать заявление на двухтарифный..
    Подскажите - это во 2-м кабинете подаётся или в кассах 3 и 4 (там на стеночке есть образцы заявлений)?

4. Victor

Victor Well-Known Member

в любое окошко 3-4 и т.д. и там дадут бланк, в который вы вносите свои данные и все ;)
    вам сделают счет на оплату услуги перепрограммирования и все ;)

vlasya likes this.
  5. Andreych

Andreych Well-Known Member

А у кого окна на Жулянскую или ЖК София из 5В, не подскажите, начали рыть котлован для нового дома, возле дома 5В?

6. fox_19

fox_19 Active Member

Риють, вже почався 2-й тиждень як риють.

А хто буде збирати підписи на рахунок , щоб маршрутка яка їде з Ашану, зупинялась у нас на зупинці?

Last edited by a moderator: Sep 16, 2015
    Businka_V likes this.
  7. vlasya

vlasya Well-Known Member

фотку бы если можно, ато мне с 5Б не видно :(

8. Juliashka

Juliashka Active Member

Она останавливается и без подписей! Это от водителя зависит, захочет станет, а захочет, сделает вид, что не видит Вас. Меня они только 2 раза с 10 проигнорировали. А так и сажусь и выхожу на нашей остановке.

9. fox_19

fox_19 Active Member

Дякую за відповідь.

Зроблю фотку і ввечері викладу.

10. Andreych

Andreych Well-Known Member

Та да, надо будет создавать новую тему, как по Чубинского 4))

Ну как повезет, пробовал два раза - не получилось...
    А вот подписи собрать это хорошо, поддерживаю..

11. tsyganok

Дякую за відповідь. Телефонував сьогодні на фірму. отримав нову інфу. Ціна 5100 грн.

Теж хвилює це питання. Як одиночка вони зарубали 5100 грн. Запитав чому ціна виросла сказав менеджер, що нач. підняв :))) Хоча проекти аналогічні з усіма іншими. Тобто нічого розроблювати по новому не потрібно.

12. tsyganok

Громадо маленька об'ява!
    Маю 8 мішків піску зайвих. Якщо комусь потрібно пишіть домовимось за розумні ціну.

Ще хотів поділитись своїм знайомством з дуже цікавою персоною яка живе на Чубинського 2, 2-й під'їзд. Особа жіночої статі інакше назвати я не можу. Як не зустріну то завжди напідпитку. П'яна жінка не окраса суспільства. Дуже агресивна, неадекватна і лайлива на не пристойні слова. Я так розумію, що при нашій зустрічі в неї декілька раз хапала білочка. Чесно кажучи не хотілось би її більше бачити в нашому під'їзді більше. Відчуваю що добром наступна зустріч не закінчиться.

13. tsyganok

Про воду ходять казки від наших Директорів ЖК. То вода зі свердловина, то з КЖ Софії, то з м. Вишневого, то з Києва. Так нам і не вдалось дізнатись звідки ж вода. Сусіди які мають квартиру ще й в рожевому будинку казали що в них вода супер. Нас просто дурять чи є дуже велика проблема. Зараз у людей почнуться проблеми зі змішувачами, бойлерами, пральними машинами і т.д. Ставити фільтр - це гуд, але вода має відповідати якимось нормам. А то за що ми платимо гроші. Я плачу. Справно плачу. Але поки що використовую для ремонту. Це питання треба піднімати. Як думає громада?

fox_19, zver79, vlasya and 3 others like this.
  14. УКСУС

УКСУС Active Member

Повністю підтримую. Поки не живу в комплексі, та вже стає страшно як згадую фотки з ванної кімнати що викидали тут для прикладу нашої "київської" води.
    Для ремонту воно звісно байдуже, а от техніка, та найголовніше здоров"я звісно може й попсуватися...
    Шановний ЖЕК, ми так і не дочекаємося ваших коментарів?

zver79 and Businka_V like this.
  15. Клім71

Клім71 Well-Known Member

4 поверх , двері навпроти сходів.Н думаю що то її квартира,вона в когось знімає,або живе просто так.В неї грошей на пляшку ледь хватає, не те що на квартиру.

Last edited by a moderator: Sep 17, 2015
  16. Roman821

Roman821 Active Member

Могу еще попугать)) на неделе разбирал бачек унитаза, насмотрелся)))+ стоит акриловая ванна уже с желтым оттенком :((

17. Melluni

Melluni Well-Known Member

Та вода наче нормальна вже пару тижнів, у мене більше ванна не жовтіє, та і сама вода не смердить

18. tsyganok

Ооо! Ви теж бачу її добре знаєте :))).

19. vlasya

vlasya Well-Known Member

Она не то что немного пьяная а вечно в "ГАМНО" ходит как маятник по комплексу, ходит заправляется в красный ларёчек, в конце дома 5Б, неоднократно наблюдал гуляя с собакой. Каждый раз подходит и спрашивает что за собака у меня и какая она хорошая, весь мозК уже пропила наверное и запомнить не может.

20. zver79

zver79 Active Member

Вы наверное живёте не там где все:p, у меня вода как была г..., так и осталась, с очень "приятным" и сильным ароматом железа:mad:, смесители становятся за 2 недели полностью белые от кальция

Share This Page