А во дворике какой-то фонтанчик что-ли будет? http://sofslobodka.com.ua/media/image/progresses/big-13837623602-P1010882.JPG
Муж звонил менеджеру, нам тоже сказали, что к концу месяца начнут выдавать ключи, плюс минус неделя.Уже газовики сделали большую половину. В общем, до весны не до тянут))))
А навіщо ждати до видачі ключів щоб познайомитись, можливо влаштувати зустріч біля будинку і до того часу. Як варіант пропоную в неділю, в другій половині дня. Всіх влаштує?
Можливо організували б такби мовити "ініціативну групу" домовилися з менеджерами, зайшли на поверх де виконані всі роботи, проглянули б кілька квартир, задали кілька безглуздих запитань що найбільше всіх цікавлять ... і т.ін. Думаю "громаді" важче буде відмовити ніж просто "інвестору". А стосовно часу необхідно підлаштовуватись під більшість. Я наприклад в суботу не зможу, оскільки працюю (ну і в хрещениці день народження), а от в неділю в другій половині дня, сповнений сил та наснаги готовий підїхати.
У меня, к сожалению, не получиться подъехать буду в Киеве только поздно вечером, так что жду информацию по дому и фото отчет! Буду рада познакомиться в следующий раз
Для створення функції голосування я трішечки молодий користувач форумів. А щодо часу зібрання я також буду десь в 14-оо (в неділю буду теж за містом). Також якщо всі підтримують ідею зайти на такби мовити "показові" поверх та квартири, думаю домовлятись з Забудовником необхідно раніше, тобто завтра. Відразу уточнюю, що взяти на себе цю функцію не зможу оскільки я в суботу працюю. Напевно для створення "голосувалки" необхідно попрохати Адміна? Думаю що за мої минулі "колкості" на свою адресу він вже не ображається. Отже прошу створити голосувалку типу: 11-оо - ____чол. 12-оо - ____чол. 13-оо - ____чол. 14-оо - ____чол. ...
Можно всем собраться, а потом позвонить менеджеру и договриться. А то решим всё сейчас и никто не придёт.