Ключі я не отримав, так як були зауваження, а саме: не встановлено ввідний кран на водопроводі (лічильник і кран встановлені в коридорі за дверима і доступ туди має тільки ЖЕК), не датчики пожежної сигналізації (Валентина, яка супроводжувала сказала що ще не дійшли до моєї квартири), а також не забетоновані перекриття в місці проходження каналізаційного стояка. А вся процедура виглядає десь так: 1. Звертаєтесь в офіс де віддаєте озвучену суму коштів та отримуєте на звороті Договору запис, що кошти на заключення договорів уплочена. 2. Далі йдете в ЖЕК де показуєте запис і вам видають сиотровий Ордер. 3. Далі йдете до входу в будинок (з двора) та чекаєте поки до Вас підійде представник Генпідрядника (в моєму випадку жіночка на імя Валентина). 4. Заходите в квартиру. проводите ретельний огляд металопластикових виробів, котла, батарей і т.д. на Ваш вибір. 5. Пишете зауваження і йдете забирати свій Договір в ЖЕК без ключів (як в моєму випадку), або підписуєте оглядовий ордер без зауважень, отримуєте ключі і йдете в той же ЖЕК підписувати Договір на обслуговування. 6. Отримуєте контакти котельщиків і ін. інформацію (тут не орієнтуюсь, мене відправили в "Водоканал" підписувать договір на водопостачання та чекати поки усунуть зауваження) 7. Довго шукаєте "Водоканал" та за 10 хв. та додаткових 20грн. підписуєте Договір на водопостачання (доречі вартість 1м3 води становить 10грн.).
Я точно не знаю, но пока документы не выдадут точно знать не будем. Мы будем платить пока за ту квадратуру, которую мы покупали.
Может и так. Скорее всего, БТИ то реальные размеры отдали, а нам пока оформят документы и выдадут время пройдёт.
я так понял Вы отказались от получения ключей, на срок пока не устранят все недороботки, но Договор с ЖЭКом все равно подписали???
Не смотря на то что ЖЕК по договору имент право отключить за неуплату воду и електроенергию я бы Договор подписал, но ЖЕК не захотел.