Dmitry, но на других ветках тоже обсуждали выдачу ключей, были предположения и догадки. Или какой флуд Вы имеете ввиду?
Добре, як тільки отримаємо документи про власність. Тоді будемо на сайті який нам там рекомендували , домовились? Чи ви нас зараз видалете за це?
перечитайте останні 10 сторінок. Обговорення в кого яка аватарка, хто Орел а хто решка ніяким чином не відноситься до будинку на Боголюбова 8. а ваш пост я взагалі не зрозумів. Причому моє прохання не флудити до видачі ключів?
відноситься ще й як) Бо всі ми там будемо жити і зустрічаючись на сходах вітатись, або ж опускати голову з видом, що я тебе не знаю...... я хай це буде ФЛУД, але все ж краще ніж нічого.
Я ни в коем случае не пытаюсь ущемить женскую половину форума и не претендую на то, чтобы вы меня услышали.Хочется банального конструктивизма по четким тематикам, а то задавая конкретный вопрос, получаешь не так много конкретных ответов.А вот теме" ключики обещали к..." посвящено страниц 100 какой-то полемики
Ліля, я не проти щоб ви знайомилися, спілкувалися, лише не варто переходити рамки дискусії. Якщо у вас є особисті симпатії до Юри, напишіть йому в лічку Його це прохання стосується в першу чергу.
то ви про флуд? чи про велике і світле? і самі ж читаєте і корегуєте........... тим самим , що створюєте? чи то підтримуєте безглуздий флуд. Dmitry,
Богдан Николаевич мне сегодня сказал: Ключи не выдают так как не законченно опломбирование газовых счетчиков Ключи планируют выдавать с понедельника сразу двум подъездам Как ето уже будет зависит от ЖЕКА все Его слова
Олег79, я Вас понимаю, хочется зай Олег79, я понимаю,все нервничают и , зайдя на форум, хочется увидеть конкретное число выдачи ключей. НО мы этого не знаем. Поэтому и сопоставляем по крупицам то, что говорят каждому из нас менеджеры, кто что слишил или видел. Спасибо за инфу.