Сейчас у меня высота потолков 2,57 и я б не сказала что чувствую себя как в коробке. Если конечно у вас рост очень высокий, то может будет смущать, а если средний, то ничего страшного. Плюс для визуального увеличения пространства добавляют в обои вертикальную полоску в высоту и горизонтальную в ширину.
В нашому випадку всерівно вже нічого не змінити. Висота може відчуватись порізному в квартирах з великою площею та маленькою. Висота також впливає на можливості оздобленя стелі - навряд хтось вже буде робити підвісну. А більш за все дратує недотримання забудовником своїх обіцянок. Ну от поясніть, як це, зробити на першому поверсі нормальну висоту стелі, а далі будувати інакше?
я вважаю це або порушенням технології будівництва, хтось з будівельників провтикав покласти ще декілька рядів в висоту і далі всьо пішло не так. А можливо спочатку так заплановано було, тільки чому про це не попередили, нікому не зрозуміло?!
Мабуть крім нас ці питання більш нікого не хвилюють. Вже продані майже всі квартири, а інвесторів на форумі зовсім немає, навіть ваш сусід з 8-го поверху десь загубився. І відділ продажу зараз переглядає цю тему, але щось мовчить
Добрый день, соседи! От такой новости никто не может быть ввосторге! Высота получается такая же, как и в хрущевках(( Нужно организовать просмотр дома и встречу с представителем отдела продаж, и во всем разобраться, все обсудить.
Вітаємо! Сусіди!!! У вас який поверх? Навіть в хрущевках вище десь 2,65-2,70 Думаю це не завадить. Але ви сподіваєтесь що це може щось змінити?
Я сомневаюсь, что это увеличит как то высоту)) но мы хотя бы сможем понимать какие еще нас ждут новости или изменения. Небольшая цитата с соседней ветки:" Советую всем, кому еще не поздно, запоминать(фоткать) не только разводку труб, но и разводку электрики в своей квартире (и от застройщика, и свою). У меня сегодня сверлили дыры под домофон - конечно же, на довольно широкой стене мастер попал сверлом именно в то место, где проложены провода, заводящие электричество в квартиру. Мастер жив , электричество возвращали долго , стену подолбали ." У нас будут данные от застройщика, где находится именно проводка в квартире?)
За вимогою таку інформацію можливо отримати десь на будівництві. В них мають бути схеми розводки електрики по квартирах. З сусідами по стояку можемо поділитись фото проводки в нашій квартирі. А з домофоном в нас таких проблем не буде - його одразу заводять в квартиру.
Здравствуйте соседи. Очень печальная новость((( Но мне кажется что уже, когда почти построили дом, ничего не поделаешь, жаль что этого пункта не было прописанно в договоре. Кто-то общался уже с отделом продаж когда будет день открытих дверей?
Останній раз телефонувала в суботу - все що мені казали вже писала. Нажаль більше новин не має. OTDEL PRODAG, на який день заплановано організоване відвідання інвесторами будівництва, та зустріч з представниками забудовника? (надати відповідь обов'язково)
Да, не очень отдел продаж хочет заниматься днем открытых дверей( Кстати про двери, кто то думал сразу ставить качественные двери вместо китайских?
а з іншого боку, тоді ламати все треба. в мене знайомі ці залишили, і поставили ще одні от так і вийшли з ситуації