м. ВИШНЕВЕ вул. Святошинська 35а. забудовник САВОЧКА Е.П

Discussion in 'Вишневое' started by OTDEL PRODAG, Jul 6, 2012.

1. Milena

Milena Active Member

Як вам нова візуалізація нашого будинку?
    Мені зовсім не подобається :(

Як було.
    Dom_Svjatoshinskaya_01_01.jpg

І як стало.
    svyat35dom.png

2. Cherry-ice

Cherry-ice Member

Milena, а мені подобається)

3. Milena

Milena Active Member

Можливо все не так вже й погано, як мені здалось на перший погляд....
    Але не розумію концепцію цих кольорів :wall: Навіщо один кут роблять помаранчевим, коли все інше в сіро-білому. Як на мене, саме через це будинок не виглядає єдиним цілим :(

4. Lyudmila

Lyudmila Active Member

Milena, у таких самих кольорах будинки ЖК "Чайка", що неподалік від спорткомплексу "Чайка". Вони виглядають дуже гарно, тільки жовта смужка там іде від низу і майже до середини будинку, а далі - сірий колір. Прогугліть і подивіться - думаю, вам сподобається.

5. Milena

Milena Active Member

Як на мене - вони зовсім не схожі. Ні кольором, ні малюнком.
    Мені наш будинок нагадує якийсь конструктор - трансформер.

6. Milena

Milena Active Member

Нарешті вчора відвідали будівництво.
    Зовні значних змін немає - перекривають тех.поверх, а от всередині робота йде повним ходом.
    На шостому поверсі робили електропроводку. Також по будівлі робили можтаж водопостачання, вже є стояки на злив води в санвузлах.
    На рахунок подальшого відвідання будівництва відділ продажу казав що за кілька тижнів зроблять день відкритих дверей, індивідуально поки нікого не допустять, щоб не відволікати будівельників бо вони поспішають вкластися в заплановані строки.
    DSC02555.JPG DSC02556.JPG кімната_09.JPG коридор_10.JPG кухня_01.jpg кухня_05.jpg санузел_02.jpg санузел_06.JPG

Fair_Lady likes this.
  7. Milena

Milena Active Member

OTDEL PRODAG, а яка в квартирах буде висота стелі?

8. OTDEL PRODAG

OTDEL PRODAG Member

Висота стелі - 2.6 м

9. Cherry-ice

Cherry-ice Member

OTDEL PRODAG, це що - жарт?????
    З якого дива 2.6????
    Для нас це було важливим питанням, і тому коли ми обирали квартиру, на це звертали увагу. нам тоді говорили, що 2.75, і до того-ж коли ходили на перегляд перед підписанням договору, на першому поверсі висота була нормальною.
    Сказати що я розчарована - нічого не сказати...
    Саме погане те, що вже змінити нічого не можна...
    Чекаю на відповідь.

в мене шок!
    телефонувала прорабу, сказав, що висота стелі буде 2.55...
    в кого які емоції??????

Milena likes this.
  10. Milena

Milena Active Member

А перший поверх дійсно виглядає вищим навіть зовні. Дуже засмучена такою висотою.
    Вирішили зекономити по рядку цеглин на кожному поверсі, проте зараз вибудовують над тех. поверхом невідомо що висотою вже майже в поверх. :(

Нам теж на першому перегляді менеджер казала про 2,70-2,75. Але вже тоді чоловік сказав що стеля нижче.

11. Cherry-ice

Cherry-ice Member

Milena, Ви були на перегляді, я думаю, що Вам одразу це впало в очі, і як воно? мабуть буде не дуже комфортно?
    Що робити, навіть не знаю... поки-що все кипить в середині.

12. Milena

Milena Active Member

Я не одразу звернула на це увагу (зараз живем з висотою 2,65), але розуміючи що на підлозі ще будуть прокладатись труби і стяжка, то вистота звісно стане меншою. Тоді і задалась цим питанням. А от 2,55 це зовсім мало, така стеля пригнічує і відчуваєш себе мов у коробці.

13. Milena

Milena Active Member

На форумі по Волошковій 74 знайшла що в них висота стелі 2,80; зі стяжкою - 2,75.
    cry

14. Cherry-ice

Cherry-ice Member

.... немає слів, одні емоції

15. Milena

Milena Active Member

Знайшла цікаву інформацію.
    Виявляється, що згідно Державних Будівельних Норм України, п.2.9 Висота житлових поверхів від підлоги до підлоги у житлових будинках повинна бути не менше 2,8 м. Висота житлових приміщень від підлоги до стелі - не менше 2,5 м. У районах із середньомісячною температурою липня 21 град. C і більше висоту житлових поверхів необхідно приймати не менше 3,0 м, а висоту житлових приміщень - не менше 2,7 м. Висоту внутрішньоквартирних коридорів, санвузлів та інших підсобних приміщень допускається знижувати до 2,1 м.
    А згідно даних Центральної Геофізичної Обсерваторії (http://www.cgo.kiev.ua/index.php?fn=k_klimat&f=kyiv&p=1) середньомісячна температура липня в м.Києві була: 2009р. - 21,7*С; 2010р. - 24,4*С; 2011 - 21,7*С.

16. Cherry-ice

Cherry-ice Member

я так розумію в нас повинна бути висота не менше 2.7м?

17. Milena

Milena Active Member

Було б краще якби на це відповіли представники забудовника. Я тільки знайшла інформацію, але не розуміюся на тонкощах будівництва.
    А що вам сказали у відділі продажу стосовно висоти стелі?

18. Cherry-ice

Cherry-ice Member

будете сміятись, сказали, що усадка будинку (на 20 см по кожному поверху), та те, що вони відділ продажу, і в технічних моментах не компетентні, та сказали звертатись до прораба. прораб назвав тільки висоту. пояснень не дає.

19. Milena

Milena Active Member

Зрозуміло. Все як завжди, коли їм потрібно продати - вони казки розповідають і такі привітні, а як відповідати на питання, то вони не компетентні :mad:
    Напевно прораб "сам" приймав рішення яку робити вистоту стелі, а не дотримувався проекту і вказівок замовника, тому і має відповідати за недотримання відділом продажу своїх обіцянок.

20. Milena

Milena Active Member

а ви розмовляли з менеджером? В них є начальник відділу продажу - він може бути більш компетентним.
    І взагалі не розумію, чому ми повинні з'ясовувати питання з прорабом? Хіба ми з ним укладали договір, і він має перед нами якісь забов'язання?
    Відділ продажу, якщо ви не маєте змогу відповідати на наші питання і відповідаєте тільки за продаж квартир без подальшої взаємодії з інвесторами - то надайте інформацію хто з компанії Новабудова буде надавати нам необхідну інформацію, і відповідати за ваші вчинки.

Share This Page