м. ВИШНЕВЕ вул. Святошинська 35а. забудовник САВОЧКА Е.П

Discussion in 'Вишневое' started by OTDEL PRODAG, Jul 6, 2012.

1. investor.

investor. Member

Спасибо

2. Milena

Milena Active Member

Будь ласка. Ви просто з цікавості, чи теж інвестор в цьому будинку?

3. lelem

lelem Member

Спасибо за фото! Еще больше хочу завтра сходить. Немножко в шоке от всех этих труб на кухне, что-то представляла я немного не так котел и все подходы к нему. Кухня превратилась в такую мелкую, что еще поломать голову надо, как ее обустроить :)

4. Milena

Milena Active Member

Поділіться потім з нами своїми враженнями, і фото ;)

5. Cherry-ice

Cherry-ice Member

Всім привіт!!!
    були в суботу на будівництві. не буду багато писати, так як все, що написано вище - так воно і є.
    Скажу за мінуси: погано відкриваються двері на балкон, на рахунок витяжок - прораб сказав, що їх будуть вирізати.
    двері сподобалися. китай, але біль-менш нормальні. міняти не будемо.
    Робота в середині кипить. сказали, що з понеділка будуть приступати до благоустрою території. це займе днів 10.
    А ще одна болюча тема. Хто знає, по якій ціні ми будемо платити за електроенергію???
    Перед купівлею квартири, нам сказали, що лічильники води будуть в підвалі, а тепер ми зрозуміли, що вони переплутали. лічильники електроенергії будуть в підвалі, і є така чутка, що будемо платити по 95 копійок за 1 КВ. Не хочу поганого наговорили, хто, що про це чув, чи знає???

6. Milena

Milena Active Member

Доброго ранку.
    Лічильники електроенергії будуть на поверсі. Між вашою квартирою та тип 2.
    А по тарифам ще нічого не чули.

7. Paule-Han

Paule-Han Member

Тарифи на електричну енергію для населення
    http://www.aes-ukraine.com/kyiv/tarifi/______01072012_.html
    http://www.aes-ukraine.com/kyiv/tarifi/______.html (зміни з 1 липня 2012 року)
    1.1. Населенню (ціна з ПДВ)
    за обсяг, спожитий до 150 кВт/год електроенергії на місяць (включно) - 28,02
    за обсяг, спожитий понад 150 кВт/год до 800 кВт/год електроенергії на місяць (включно) - 36,48
    за обсяг, спожитий понад 800 кВт/год електроенергії на місяць - 95,76

! м.Вишневе підпорядковується ПАТ "AES Київобленерго"
    http://www.aes-ukraine.com/kyiv/rayonni_pidrozdili_/kivo-svyatoshinskiy_rayonniy_pidrozdil.html

8. Cherry-ice

Cherry-ice Member

Paule-Han, дякую за інформацію!

9. Milena

Milena Active Member

Я так розумію що ми будемо платити по виробничому тарифу понад 800 кВт - 95,76 до моменту підписання індивідуальних договорів з Обленерго. А це робиться через ЖЕК. Тож доведеться почекати коли більшість оформить право власності, і подасть документи до ЖЕКу.

10. Cherry-ice

Cherry-ice Member

у нас знайомий платить по 95 коп., не перевищуючи 800кв, не можу зараз пояснити чому, але мені здається він говорив, що у них приватний ЖЕК. Не буду писати дурниці, уточню, напишу. Теж К-Святошинський район.

11. Milena

Milena Active Member

Якщо ви про тих знайомих що живуть на Козацькій 6 - то в них такий тариф через відсутність індивідуальних договорів з Обленерго.

12. Paule-Han

Paule-Han Member

Примітка. Електрична енергія, яка витрачається в багатоквартирних будинках на технічні цілі (роботу ліфтів, насосів та замково-переговорних пристроїв, що належать власникам квартир багатоквартирного будинку на праві спільної власності) та освітлення дворів, східців і номерних знаків, відпускається за тарифом 30,4 коп. за 1 кВт/год (без ПДВ).

13. Cherry-ice

Cherry-ice Member

зрозуміла)

14. Milena

Milena Active Member

А у всіх на поверхах залито сміттєпровід?

15. Cherry-ice

Cherry-ice Member

так, теж цікавий момент)
    говорили, що сміттєпровода взагалі не буде, і що у Вишневому їх не роблять в будинках. в нашому будинку він є, але на кожному поверсі - залитий...

16. Milena

Milena Active Member

Ура! В нашому будинку не буде неприємного запаху :)
    І місце під комору комусь продадуть.

17. Cherry-ice

Cherry-ice Member

я теж рада, що його не буде)))

18. Paule-Han

Paule-Han Member

Сміттєвідведення робилося для БТІ так як:
    ОСНОВНІ ПОЛОЖЕННЯ ДБН В.2.2-15-2005 (Чинні від 01.01.2006 р.)

Сміттєвидаляння

5.10 Сміттєпроводи слід передбачати:
    а) у житлових будинках і гуртожитках з позначкою підлоги верхнього поверху 11,2 м (п'ять поверхів) і більше;
    ....

Тепер сміттєпровід в нас "передбачений", але не обслуговувається ;)

19. Cherry-ice

Cherry-ice Member

воно і на краще)

20. Milena

Milena Active Member

Paule-Han, які ваші враження після вчорашнього відвідання квартири? Що не сподобалось, які зауваження? Можливо на своєму прикладі підкажете на що нам варто звернути увагу.

Share This Page