Скоро в нас будуть договори на користування електроенергією. Так що збирайте гроші на погашення заборгованості з кінця жовтня минулого і по березень поточного року.
Доброго весеннего дня, соседи! Слышали новость о том, что с 1 апреля вроде бы меняется стоимость 1 куба газа и добавляется абонплата (т.е. 6,12 за куб + 88,09)?
Фактически 7 грн за куб. Это было условие мвф. Но нет кредита- нет и условий. Президент еще не подписывал. По эл.энергии. По мировому соглашению между КОЭ и ТОВ Городок договор между последними должен быть заключен не позднее 4 апреля сего года. После этого будут заключены индивидуальные договора КОЭ с жильцами и арендаторами коммерческой недвижимости первых этажей. Соответственно вновь включится наружное освещение и поедут вторые лифты. Кстати. Первая очередь. Отпишитесь, пожалуйста, сколько обошлась индивидуалка за февраль. Сумма и квадратура. К примеру, у меня 42.5 м2. За февраль платежка-1500 грн. Теплосчетчик пока нет. Места общего пользования не отапливались. Только консерж.
69 кв. метрів - 115 кубів у січні, 90 кубів у лютому. Але в ці 115 (90) входить і підігрів води, і приготування їжі. Стоїть дистанційний терморегулятор котла. Виставлений діапазон температури - 20-22 градусів. Є ще додаткові витрати на техобслуговування котла. Перед початком сезону за техобслуговування та промивку контурів заплатив 1000 грн.
Может Вы ванну принимаете ежедневно или температура в квартире +30? Как можно сравнивать цифры без конкретики? - Штурман, приборы? - 220! - Что 220? - А что "приборы"?
Яка конкретика? зрозуміло що умови на 100% не співпадають, і я написав би якби t +30 і ванна кожен день (або взагалі не писав би). Різниця квартири по метражу невелика, в квартирі ті ж 20 градусів(було і менше), щоправда без терморегулятора (не думаю що він настільки впливає). Можливо, звісно, що різна кількість людей проживає, але у мене опалення - це 80-85% споживання газу в зимовий період, думаю у інших приблизно такий же розподіл, тому кількість мешканців не має великого впливу. Ось чому я здивувався такі великій різниці.
У меня квартира 70. За январь - 260 кубов, за февраль - 200. Наверно, не умею экономить и очень люблю тепло!
Терморегулятор економить мінімум 30%. До його встановлення взимку було теж в районі 200 кубів. У січні-лютому цього року була повірка газового лічильника. Що мій, що їх встановлений показували однаково.
Встановлює інженер, який займається технічним обслуговуванням котлів. Вартість не скажу, оскільки встановив по акційній ціні (разом з техобслуговуванням) кілька років тому. До речі, зараз техобслуговування (без промивки контурів) Демрадів коштує 450 грн. Якщо у когось є бажання, можуть приїхати хоч завтра.
До речі, ми з сусідами пару років тому скинулися і в себе на поверсі засклили перехід до сходів. Після цього суттєво зменшилося споживання газу внаслідок суттєвого підвищення температури у коридорі взимку. 0442329609 0633337722 Сервісний центр Демрад. Терморегулятор також Демрад.
мамам школьников учащихся в переполненных вишневских школах и мамам будущих школьников, в классах которых будет от 40 человек и больше, может быть интересно - что построять вместо школы №5 в центральной части города http://vyshnevoe.com.ua/news/169-park-ta-shkola-chy-novyy-zhytlovyy-kompleks-vyshneve.html