Общалась сегодня с юристами Фонда, по поводу лишних 13 м, говорят это не нормально!!! Обычное отклонение 1-3 метра..
Щоб отримати всі документи, необхідно сплатити повну вартість квартири. А де стільки грошей взяти, щоб оплатити зайві квадратні метри? Доступне житло - це програма для молодих сімей, а не для заможних людей!
Якби у мене було зайвих сто тисяч, я би не стояла в чергах, та не просила би у Держави допомоги! Хіба Ви зі мною не згодні?
счиеться ли в жилую и общую площадь проход между комнатой и балконом (арка), и место в санузле где находяться трубы???
В разделе 6.1 "Інструкції про порядок проведення технічної інвентаризації об'єктів нерухомого майна" сказано, что: "Площа ніш у стінах, заглиблення яких складає більше 10,0 см, ширина не менше 100,0 см і висота від підлоги 1,8 м і більше (за винятком ніш для приладів опалення), уключається в площу приміщення, у якому вони розміщені." То есть, если ширина вашей ниши менее 100 см, то она не должна включаться в площадь санузла.
Добрый всем день. В прошлую субботу на дверях 5 го подъезда были объявления (наверное и на других) ... !!! РОЗПОЧАТО ВИГОТОВЛЕННЯ ПОКВАРТИРНИХ ТЕХНІЧНИХ ПАСПОРТІВ !!! З питань виготовлення технічних паспортів звертатись: bti-service-main@mail.ru ... Написал еще в начале недели. Ответа нет. Перепроверил адрес (по буквам, вдруг не там черточку поставил): bti-service-main@mail.ru Написал еще раз. Ответа не последовало. Кто-нибудь еще пробовал писать на этот адрес? Каков результат?
Да я получила ответ. Теперь решаем вопросы)))) 'bti-service-main@mail.ru' Попробуйте скопировать адрес и вставить в почту