Хто катається на авто з Піонерського до Караваєвих дач або Індустріального мосту? Готовий скласти компанію
Вам идеально до Кардач на электричке, она ходит четко по расписанию. До вокзала 10 минут неспешно и электричкой 15 и все без пробок и вроде всего 8грн
Зараз саме так і катаюсь, тільки набридло їздити як "шпрот у банці", особливо у таку жару вранці. З Караваєвих Дач у Вишневе ще куди не йшло, там електричка тільки починає набиватись, і то через раз пускають з меншою кількістю вагонів.
ну так це для олігархів ік Ви , їздити особливо . в маршрутці не ліпші умови чим елктричці , та ще і дороьчі.
Дозволити собі проїхатись в маршрутці - це в нас значить вже бути олігархом? І що не кажіть, а умови кращі, хоч дихати є чим, а не стоїш у забитому тамбурі. Коли було прохолодно - ще можна потерпіти.
Та я ж не сперечаюсь, що не буде швидше. Від дому до оботи електричкою виходить ~40хв, маршрутка+трамвай ~55хв. Але зараз цією різницею можу пожертвувати. Питання актуальне.
С учетом ремонта окружной и постоянной пробки на Киев-Волынском(как альтернатива) 55 минут это очень оптимистично. Поищите еще на ветке Евромиста, у них тоже есть раздел "Транспорт"
цікаво, якою ви маршруткою їдете на кардачі + трамвай? чому не через Севастопольську площу: маршрутка + маршрутка/тролейбус? Вам на яку годину потрібно на роботу?
Їду 301 через Борщагівку + швидкісний трамвай. 55хв це фактичне значення, а не прогноз, навіть сьогодні так їхав Так пробував, але на виїзді на окружну дорогу з Вишневого все тягнеться, до Севастопольської виходить довше. Я з Караваєвих Дач добираюсь тільки якщо їду електричкою. А так від зупинки трамвая "Польова" мені найзручніше. На роботу до 10 бажано приходити, а так не дуже принципово
я виїжджаю в 9 - 9:15 з ПК. Часто їду біля індустріального мосту (зараз кожен ждень, так як повітрофлотський ремонтують). Можу підвозити )
Добрый день!подскажите никто не ездит ли по утрам на работу в сторону Осокрков и может ищет попутчиков.заранее благодарна
Уважаемые соседи! Поддержите, достали уже эти представители фауны, паркующиеся где и как захочется! Мало того что на плитке, так ещё и просто на пешеходной дорожке, да еще и боком, что не объехать не обойти ...оленям место в лесу! Вложения:
Добрый день! Кто ездит до м. Теремки или Харьковского Шоссе в районе 7.30-7.55 (время можем подкорректировать в зависимости от направления), стану попутчицей на постоянной основе! Светлана (0664378674)
Маршрут ЖК Європейське місто - вул. Вячесава Чорновола - Кільцева дорога - просп. Перемоги (м. Житомирська-м. Святошино - м. Нивки)- вул. Туполева! Виїзд з ПН. по ПТ. о 7:30!!! Кого зацікавило, а також за деталями пишіть в приват!
Кто ездит утром на Караваевые дачи (через ул. Волынская) 7:30-7:50? Составим компанию и компенсируем расходы на топливо.
Я езжу на работу на Позняки пн-ср, пт, сб. Выезжаю в 8 утра плюс минус 20 минут. Стараюсь к 9 быть уже там) Есть места)