Она просто включаеся в разетку и реагируе на газ и дым и пищит)))) Фигня красная цена 50 грн, а толкают от 150 грн Хотелось бы уточнить по ПОДКЛЮЧЕНИЮ ГАЗА!!!!!! С октября переносят !!! Сколько уже можно тянуть!!!!!
Пропан, как и природный газ не имеет запаха. И в природный газ и в пропан добавляется для аромата этантиол.
Вітаю всіх! Нарешті дочекалися. 4/02 підключення газу по Подільській 1. Цього разу наче вже точно ))))) Небога просив всіх приїхати на 9:00. Не забуваємо при собі мати газоаналізатор. Гарного дня!
Був на вихідних в своїх хатинці. ГАЗ дійсно є. пшикає з труби якщо спочатку закрити кран перед котлом, запустити туди газ. перекрити головний кран перед лічильником і відкрити кран котла. почав робити електрику. Подивився що штроби можна робити в штукатурці підручним інструментом - сокирой та зубилом в мене чудово вийло. І я не стука а просто продер. Також відкрив гарну новину тим хто живе на 5-му поверсі - що перестінки виходять на 2 цеглини вще стелі і замість як дірявити стіни провід можливо просто перекинути через перестінок. Далі по сталі я веду під дошками - дуже зручно та легко. Але не забуваємо засунути провід в гофру.
Добрый день соседи, в связи с окончанием ремонта остались 3 мешка шпаклевки Knauf Мульти-Финиш (20 кг) и 3 мешка клея для плитки Ceresit СМ-11 (25 кг). За все 400грн. 067-297-51-83 Любовь