Напряжение в сети скачет 249-254. Я в аух... Реле напряжения выставлено максимум на 250. Постоянно включается и вырубается свет по всей квартире. Соседи (у кого стоит реле) у всех так или это только мое взбесилось?
аналогично, я вообще все обесточил до утра. Может создать группу в вайбере, для оперативного оповещения?
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) України, оприлюднила нові тарифи на послуги постачання гарячої води для населення. Нові ціни містяться у відповідній постанові НКРЕКП. Так, згідно з документом, у Вишневому тариф на послугу гарячого водопостачання з липня зросте майже вдвічі — до 70,82 — 76,69 грн/куб.м . (залежно від наявності рушникосушки, з ПДВ). У ході свого засідання 5 травня Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг затвердила підвищення тарифів на тепло на 75-90% Так, згідно постанови, у Вишневому тариф на послугу з централізованого опалення з будинковими приладами обліку зросте до 1311,94грн за 1 Гкал . В будинках, що не мають таких лічильників буде діяти тариф 32,33грн за 1кв.м . на місяць. Підвищення тарифів вступить в силу з 1 липня 2016 року.
У нас тоже. Ходили в ЖЕК, ответили, что разберутся. Перезвонили, сказали, что звонили куда-то, пока ничего сделать не могут.
Если охрану снимут, то наверное домофону будет капец! Один магнит на металопластиковой двери со стеклом... Наш ЖЭК "Очень" переживает за порядок и охрану.
я тоже обесточивал... но 2.45 встал водички попить ... включил рубильник и напряжение уже было 239. может причина в том что ТП пустая... и нет там ни какого трансформаторного оборудования??? кто нибудь собственными глазами видел что там что-то есть? я лично нет... по словам господина Валентина (сказанным в начале января когда "толпа" людей к нему в ЖЭК в гости приходила) то в ТП все есть и уже все подключают.... а процесс передачи ТП на баланс облэнерго занимает до 4 месяцев по времени... и вот время истекло! кто что знает по этому поводу??? спасибо.
Проходив повз десь тиждень тому - там працювали якісь ребята, але без розпізнавальних знаків, чи це обленерго чи наші місцеві - не ясно, але те що там в середині щось із обладнання є - це факт, ну як мінімум коврик при вході мені запам'ятався)))) мені здається, що по сьогоднішній схемі включення, живлення, що йде до наших квартир не проходить через ТП, тому і впливати на скачки напруги не може. То шо вони вже давно мали здати всі роботи, то ясно, але ніхто нас в курс справ не посвящає, єдине що вміє наш жек робити - так це шукати в гуглі всілякі привітання із Пасхою і 9-м травня і розклеювати їх в наших під'їздах - цим вони напевно і займаються із дня в день від свята до свята))) а потім включати затрати на друк кольорових малюнків в наші тарифи на утримання)))
КиевЭнерго монополист и находится в частных руках, для подключения коммерческих объектов они высталяют конкретную цену, думаю как раз в цене загвоздка
Ну вот...дождались. http://vyshnevoe.com.ua/news/110-nkrekp-zatverdyla-novi-taryfy-kp-vyshnivskteploenerho.html Підвищення тарифів вступить в силу з 1 липня 2016 року.
а до першого липня влада ( Вінні ) пропонує йти з обуренням під стіни адміністрації та вимагати від мера перегляду.
кто знает тарифы для офисной (нежилой) площади в ЖК Квартал Авиа? особенно интересует отопление. Этой зимой 2016г, по жилой площади , тариф 19грн с копейками был . Из корпуса А , уважаемые предприниматели, помогите найти тариф для нежилой?