Новобудова по Івана Франка, 6, Софієвська Слободка

Discussion in 'Софиевская Борщаговка' started by Dmitry, Mar 6, 2012.

1. Yaguar

Yaguar Member

Чтоб другим не повадно было!!! Думают только о себе (это и к курильщикам относится)

2. Elbit

Elbit Member

Навряд ли те кто что-то прибивали ночью читают этот форум

3. oksun

oksun New Member

Продовження історії ...Отримала відповідь на повторне звернення. Сказали, що знову приїздили спеціалісти, все перевірили і "незначний" шум в межах норми. І навіть адміністрація вночі кілька разів приходила слухати шум (оскільки я наголосил, що особливо він стає відчутний з 22:00 до 7:00, коли не працює будівельна техніка і в дворі стоїть тиша) - ніяких відхилень не виявлено. Після цього я пішла в Фору до управляючої, щоб поставити ще раз питання особисто, так як ще 2 місяці тому з нею розмовляла і вона в розмові дуже із співчуттям поставилась до нашої проблеми, оскільки ці вентилятори заважають і їй працювати в кабінеті. Вона казала, що тяжко уявити, як людям доводиться це чути 24 години на добу.....Але така мила розмова була раніше. Сьогодні ж я зіштовхнулась з заступником управляючої, який в доволі грубій формі відповів мені, що в них була перевірка, в тому числі із санстанції (в чому я дуже сумніваюсь) і сказали, що в них все в нормі. На моє прохання показати акти чи протоколи перевірки, сказали, що їх в магазині немає, вони в офісі. "А де знаходиться офіс?" Отримала відповідь "В Києві!". Це вже було сказано на підвищених тонах. До розмови долучилась жіночка-покупець, яка як виявилось є юристом і порадила офіційно колективно писати листи в санстанцію і до керівництва Фори за підписом жителів будинків, тільки тоді можна буде чогось добитись і зсунути камінь з мертвої точки.
    Отака історія.
    Тому якщо хочемо вирішити цю проблему, пропоную всім небайдужим приєднуватись, активно обговорити наші наступні кроки і діяти.

Iuliia1989 and seven like this.
  4. Dmitriy_Kiev

Dmitriy_Kiev Member

Возможно поможет разок заклинить этот вентилятор арматуркой, это из той оперы про кирпич на капоте...

Sevuk likes this.
  5. oksun

oksun New Member

:), всі б мабуть зітхнули з полегшенням, а в Форі почались би супер знижки на зіпсовані продукти

Sevuk likes this.
  6. Darusik

Darusik Active Member

сусіди, а після 15 липня договори на електроенергію вже хтось отримував?

7. AserYZ

AserYZ Member

Сорри за длинную цитату.

А кто тогда сидит в недостроенном цоколе крайнего подъезда под вывеской "помощь АТО" вход со стороны Вишневого? Это эта же инициатива или другая? Телефоны там другие. Я зашел спросить что нужно-то - внятно не смогли ответить. Туалетную бумагу назвали только.

И что такое в Вашем списке "Головные уборы английского производства"?

8. vadya_chmil

vadya_chmil Active Member

Так ніяких договорів навіть і в помині немає! Кормити сніданками набагато простіше, ніж робити хоч щось... тому й працює офіс в економрежимі.

9. Irrysya

Irrysya Active Member

я с вами согласна на все 100%, так я им буду спешить за свет платить

10. oksun

oksun New Member

Ксюшатина, 7Леся302, solomia, Nitoris, Nastygirl і решта жителів кого турбує гул вентиляторів Фори! Сьогодні черговий раз звернулась на Гарячу лінію з проханням - щоб адміністрація магазину разом з жителями будинку ще раз "послухали" чи перевірили рівень шуму вентиляторів, особливо у вечірній час, коли не працює будівельна техніка, в тому числі гул в квартирах,а не тільки на вулиці для того, щоб можна було вести конструктивний діалог і приймати рішення, як позбутись цього гулу (встановлення додаткового обладнання, заміна існуючого тощо). Так як на даний момент є тільки відписки про те, що в них все в нормі і гул незначний, а те що ця так звана НОРМА заважає жити десяткам людей вони не хочуть чути, а поняття НЕЗНАЧНИЙ дуже умовне. Протягом 3х днів мені мають зателефонувати з Фори для організації зустрічі. Тому пропоную в "личке" обмінятись телефонами, щоб я могла повідомити всіх зацікавлених, коли ця зустріч відбудеться. Сподіваюсь на вашу підтримку!

catty and Ксюшатина like this.
  11. Yaaaappee

Yaaaappee Active Member

Уважаемые соседи, ВНИМАНИЕ!
    Буквально 25 минут назад постучали несколько раз настойчиво в двери, после того как подбежал к двери, то увидел быстро убегающую девушку (видимо услышала как я подхожу к двери).
    Уже где-то на форуме где-то писали о том, что проверяют, кто есть дома и кого нет.
    Будьте бдительны!!!!

P.S. У нас даже кот грозно заурчал когда услышал звуки за дверью.

Krep likes this.
  12. VITALIY-8-336

VITALIY-8-336 Active Member

Догнать не пробовал ? Или поздно понял смысл стука? Какой подъезд?

13. вечером ходила женщина собирала ребенку на операцию... мне кажется к Вам стучалась она.

14. McRuslik

McRuslik Active Member

К нам также кто то стучал я подошел к двери некого не было (думал показалось)...

15. Zeland

Zeland Well-Known Member

если девушка действительно собирает на операцию чего ж тогда убегать то?

16. Вы быстро открыли дверь?

17. Ledi X

Ledi X Member

В вашем доме все уже получили право собственности на квартиру (основной договор)?

18. Приєднаємось з задоволенням! До речі, в четвер біля 17:00 двоє хлопців під керівництвом серйозного дядечка щось лагодили в тих вентиляторах.

19. Yaaaappee

Yaaaappee Active Member

Всем привет!
    Никто не знает что это за срочная ночная стройка чего-то на поле, там где новые пятиэтажки?
    Бетон везут в полночь

20. pobeda

pobeda Active Member

за свет таже ерунда
    Я не думаю,если судить по нам,то нам еще не могут сказать сколько лишних метров насчитали.Квартира есть-деньги отдали,а прав собственности что-то не видать.Уже сил нет,надоело до ужаса.И самое сташное что с этим никать нельзя бороться!За квартиру платишь-а договора нет,за свет таже ерунда :(((((((((((В ноябре 2013 внесли всю сумму,вот и смотрите когда получим документы!!!!

Share This Page