Новобудова по Івана Франка, 6, Софієвська Слободка

Discussion in 'Софиевская Борщаговка' started by Dmitry, Mar 6, 2012.

1. Yaaaappee

Yaaaappee Active Member

Чомусь ніхто ще ні разу не бачив цього обгрунтування у виді розрахунків :)
    А їхньою вдповіддю буде: "Тепер ціна обгрунтована!"
    Ну а наші тарифи ми вже побачимо на початку наступного місяця, вже не довго залшилося чекати, сподіваюся що все буде ок :)

2. Adel

Adel New Member

Я сьогодні телефонувала у ОК ТЦКМ "Софіївка" де мені сказали, що воду вони перекачують з КИЇВВОДОКАНАЛУ!!! Що нібито при підписанні договору мені говорила вже таку інформацію, хоча всі менеджери божились, що вода з Вишневого із свердловини, тому така ціна(((( А про борги перед Київводоканалом вони нічого не знають, говорять, що воду відключають через якусь там аварію. Де шукати правди я вже не знаю:(

3. Svetlyachok

Svetlyachok Moderator

4 года живу и была уверена, что у нас вода из Вишневого. Тарифы ведь копейка к копейке совпадали всегда. И жесткость воды зашкаливает, киевская вода не такая. Ничего не понятно :). А у Вас с момента появления воды напор нормальный? У меня еле бежит, а жэк говорил, что сегодня уже будет все хорошо...

4. Aleksand

Aleksand Member

как то оплачивал воду в офисе (возле Околицы) и спросил почему такой тариф. Ответили, что вода из Вишневого и ихние тарифы соответсвенно

5. Adel

Adel New Member

• Отож і я нічого не розумію( Хоча я вчара і в Київводоканал телефонувала, де мені підтвердили заборгованість і в великій сумі. Кому вірити не знаю. Хочеться мати надію на краще:) А з напором води все добре (6 поверх), от тільки вода жовтувата, і вчора, і сьогодні, можливо дійсно якісь труби міняли)

6. exlibris

exlibris New Member

в договоре прописано, что подача воды осуществляется согласно режима водоснабжения водоканала Вишневого.

7. Adel

Adel New Member

Договір я читала. І спочатку телефонувала у Вишнівськводоканал, де мені тьотінька відповіла: "Аварійка поїхала на каналізацію, мені сказали всим говорить, що відключив воду Київ через борги." Я спочатку подумала, що мене таким чином просто послали чим подальші. Та знайшла номер телефону Київводоканалу... і от тепер де правда сама не знаю. Шкода, що не маю змоги ще раз зателефонувати у Вишнівськводоканал. Та якщо бути чесним хочиться вірить в те що від мене таким чином хотіли відчипиться , що при підписанні договору мене не розвили.

8. Sevuk

Sevuk Active Member

Ну расскажите, пожалуйста,
    чем встреча-собрание закончилось.

9. cherja

cherja New Member

Всем добрый день! Кто нибудь знает по какой причине увеличелась квартплата за июнь с 185,10 грн. до 215,95 грн. (квартира 61,7 кв. м). Заранее благодарю за информацию.

10. Darusik

Darusik Active Member

у нас тоже со 120 до 138 увеличилось, подумала ,что возможно связано с тем, что уже включили лифт..

11. ld4

ld4 Well-Known Member

ув. коллеги-соседи

расскажите всю правду о давлении воды на верхних этажах, пожалуйста!

есть ли проблемы с водой? все ок? давления достаточно с утра, вечером??

12. Sansay

Sansay Active Member

Все вірно. Квартплата збільшилась через ліфт. 0,5 грн. за м.кв.

10-й поверх, тиск хороший і зранку, і ввечері.

Last edited by a moderator: Jul 19, 2014
  13. А в мене 1-й поверх, а квартплата збільшилась на 35 грн. Не думаю, що це через ліфт.

14. Sansay

Sansay Active Member

Ну ви порахуйте.
    61,7*3 грн = 185,10 грн - без ліфта
    61,7*3,5 грн = 215,95 грн - доплата за ліфт 50 коп., все сходиться.

А за що вам підняли квартплату я не знаю, подзвоніть або сходіть в ЖЕК. Можливо помилково нарахували. Хоча по суті в нашому будинку немає 1-го жилого поверху. 1-й поверх в нас технічний, ймовірно вам рахують як за 2-й. Вам всерівно треба підніматись по сходах один поверх, коли додому йдете і, скоріш за все, ви будете користуватись ліфтом, коли привезете щось важке (холодильник, пральна машинка, тощо).

15. Може, ви і маєте рацію. Можливо вони і рахують 1-й поверх як другий. в мене раніше була квартплата 202 грн, а зараз 237 грн.

16. Darusik

Darusik Active Member

а кто то знает, где договора на газ забирать, сказали в Вишнёвом, а где....

17. Леси Украинки 76

18. Anton59

Anton59 Active Member

Добрый день соседи! Мы тут с села немного картошки привезли,с огорода,ранняя. Пофасовали по 5 и 10 кг.
    Есть крупная и средняя. Доставка под квартиру) Может кому нужно? Мы с Боголюбова 8 Цена и остальное в ЛС или тел 097 6961732 Антон.

Ксюшатина likes this.
  19. Darusik

Darusik Active Member

Спасибо!!!

20. Irrysya

Irrysya Active Member

это где ориентировочно находиться?

Share This Page