Спасибо инициативной группе! Теперь давайте заключать договора, главное узнать какой тариф там пропишут - новый или старый.
Всім доброго дня! Сусіди, хто підписав договори і оплачував утримання будинку, які ваші враження щодо якості обслуговування, чистоти? По вказаним у договорі номерам можна дозвонитися?
я подписала, сначала поговорила с этим Ярославом, больше всего меня интересовал вопрос газонов и почему нет деревьев. Короче, у них это не прописано, есть в планах скинуть на тех, кто будет арендовать подвал. Наш тариф - это освещение, вывоз мусора и ремонт дома. В договоре есть два номера, дозвониться можно только по одному. Этот Ярослав попросил про все проблемы звонить ему, я ему озвучила трещину зеркала в лифте 5 парадного, он сказал что займётся. Ещё пообещал сделать профиль в ФБ для нашего дома, где "Приоритет" будет отчитываться о работе и где мы сможем писать о проблемах. Ну, пока глухо.
ми спілкувалися з керівником 3го ЖЕКу , каже, що із великим задоволенням забере наш будинок, все залежить від нас.
Впевнений, що більшість мешканців "за" перехід до іншого балансоутримувача. Враховуючи, що "пріоритет" за газонами не доглядає, лампочки горять не всі і не завжди - на вихідних взагалі вимикають, прибирання мінімальне.., в договорі написано, що ремонт площадок біля квартир - за рахунок власників, на телефони не дозвонишся! (сусід визивав сантехніка, йому відповіли, що один сантехнік у відпустці, інший святкує день народження, перетелефонують, так і не зателефонували), відношення великий НУЛЬ. Якби мешканці не підняли питання про завищені тарифи, то всі платили б далі по 4,60. Хіба "пріоритет" не знає, що тарифи були завищенні? чи як потрібно обслуговувати будинок, щоб мешканці були задоволені? Все вони знають, тільки в головах у них не робота і зобов'язання перед мешканцями, а $$$$$$$. І ще один важливий момент - підписання договорів заднім числом - березнем. Хто підписав договір, - вам надали документи, що вже з березня обслуговування здійснювалося? Хтось із ініціативної групи відгукніться. Хтось дізнавався про встановлення лічильників тепла? Щоб встановити лічильник, необхідно в Ресурсозбереження взяти тех умови, а в пріоритету - дозвіл на встановлення лічильника. Я спілкувався з компанією із Києва, отримав відповідь, що 99% пріоритет скаже хто і за яку ціну встановить лічильник. Тобто вибору у мешканців немає, куди скажуть і за які гроші, туди і підуть. І сумніваюсь, що пріоритет зробить дешевше..
БК Пріоритет створили сторінку на фейсбуці - там можна задати питання чи дізнатись останні новини - https://www.facebook.com/pages/БК-Пріорітет/1595093254086320?pnref=lhc
Приветики, соседи. Что будем делать с обслуживанием дома? Суммы задолженностей, которые "Приоритет" повесил на входе в подъезд, говорят мне о том, что не один я не доволен качеством предоставляемых услуг. http://uteka.ua/channels_store/publ...ini-pro-upravlinnya-zhitlovimi-budinkami-9658 Может пора делать собрание и заключать договор с другой организацией?
Вже збиралися. Щось вирішили? Всім паралельно.. Тепер почекаємо 01.11, щоб тариф був 4,60 грн. В будинку ж мажори живуть, заплатять по будь-яким тарифам..
Почитайте по ссылке, которую я отправил в предыдущем посте. Там написано, что достаточно трех человек для собрания. Поэтому план такой: 1. Соберемся на троих с вами и еще кем-нибудь, вынесем постановление отказаться от услуг Кацапа. 2. Повесим объявления в подъездах, как написано по закону. 3. Всем монопенисуально, никто ничего не скажет из жильцов. 4. Напишем письмо Кацапу с официальным уведомлением об отказе от его услуг. Он перестанет вывозить мусор. 5. Когда кучи мусора достигнут третьего этажа, народ начнет роптать. А тут мы с вами появимся, договоримся с конторой, которая обслуживает соседний дом (где живет наш мэр, ясно солнышко) и будем платить нормальный тариф за нормальную услугу. Подходит?
Тогда ждем 01.11.15, если Федор Иванович вернет плохой тариф, то придется собраться опять и отказаться от его услуг. Хочет этого пассивная часть дома или нет
Порядок сум заборгованостей схожий на поточну заборгованість - за місяць. Принаймні мені так здалось. Знайшов скан повідомлення https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.ne...=3cdc15a101fd0ec91134efc583394a02&oe=56ABD7BC. З приводу поточної заборгованості беру свої слова назад Якщо є бажання, час та натхнення спробувати домовитись із іншою організацією за менші гроші та з кращою якістю – можна не чекати комунального колапсу та не створювати його. Але спочатку варто дізнатись перспективи таких змін, а потім – відмовлятись від Пріоритету. Не чув про необхідність отримання дозволу Пріоритету. Техумови видають без проблем
https://www.facebook.com/1595093254...254086320/1610623202533325/?type=3&permPage=1 Если вы платите по 1000+ грн в месяц за это - то вы или купили целый этаж квартир, или вас Кацап нагрел неплохо.
Як на мене, проблема в тому що багато взагалі не платить, і той список тому свідчення. Тому побарабану хто буде обслуговувати, якщо люди не будуть платити проблеми ті самі.
Так цена необоснованная. С теми, кто не платит, пускай Кацап или кто там будет вместо него разбирается через суд. Он мне каждый раз, когда я к ним прихожу, рассказывает сколько должников они в суд и коллекторам передали.