Планую купувати тут однокімнатну квартиру, хочу дізнатися чи є з цим забудовником якісь проблеми, щось інше, можливо не договорюють, є бажання познайомитись з майбутніми сусідами. Хочу почути думку людей що тут живуть. Дякую за будь-яку інформацію.
мы вот тоже на днях оплатили квартиру там, но всеравно очень волнуюсь так хочется в срок получить квартиру)
У нас 2 пов., 2-й підїзд. Нам обіцяли початок осені, кінець літа дати ключі для провед рем. робіт, а всі док на березень 2016 (((. Ми оплачували по 10800грн., а ви ? Що відомо про хід буд робіт? Я особисто часто заглядую туди і бачу що цегла на 5-му пов. як лежала на піддонах так і лежить ((( Всі оннокімнатні, 32,,,34м.кв
на официальном сайте. дом в 2 подъезда. все квартиры - однокомнатные. итого 70 квартир. осталось в продаже 59)
Будем вместе хотеть ))). Чаще смотрите веб камеры, там хорошо видно ход строительства, смотрите и думайте о хорошем )))
ну юристы говорят что предварительный договор дает право только на заключение основного договора, но прав на квартиру без основного договора никаких(((