Но если весь дом перейдет на вариант счетчиков день/ночь, возможно киевенерго пойдет на встречу. К тому же неизвестно, когда сами жильцы будут подписывать договора с киевенрго. На данный момент застройщик выкупил мощностя (электро энергия, вода, канализация, ....). В этом случае думаю, что резонно решать такой вопрос массово. Хотя это только мое мнение.
Мое мнение, что пока у нас не будет документов права собственности на квартиру, никто ничего решать не будет, ни Киевэнергео, ни ОП. Сейчас об этом наверное рановато говорить.
Я також за, щоб колективно, але мені в це хочеться тільки надіятись, держ. структури то така ЗАРАЗА, вони самі не знають що хочуть і як правильно має бути. Приклад: останіх 2.5місяці я перевожу по електриці однин зі своїх офісів з фіз.сектора на юр. сектор, така тягамотіна. В Київенерго хожу як на роботу (донесіть такі доки, то такі........і.т.д.), зразу сказати не могли і дати повний перелік що треба. А + зняли з юр.сектора, поки збирав доки, два рази приходили перепломбовували лічильник, зараз вродіби все зібрав здав на розгляд ааааааааааааааааа вони с.......и У ВАС БОРГ!!!! і ще й не кислий. Вияснилось, коли були в просторі між фіз. та юр. сеторами вони рахували по 1.8грн за кВа. AlexGood там ближче до діла якось розрулим Говорити (радитись, думати, ділитись) не рано, а щось робити то точно рано
Соседи, а кто будет стены под покраску готовить, а не под обои? Никто цены маляров еще не спрашивал? Мы интересовались - цены от 150 грн до 300 гран за квадрат, почему такая разница?
Мы жидкими обоями будем баловаться - они и неровности отлично скрывают, и при наличии детей практичны
"Покраска стен" - это фраза очень обширная. 300 грн/кв.м. это скорее всего цена за декор штукатурку (типа Капарол и подобных). Мы тоже такой вариант рассматриваем... И практично, и смотрится очень красиво... Как один из примеров: http://caparol.ks.ua/index.php/dekorpokr.html
. под по краску говорят сложнее стены подготовить, чем под обои, там сначала беспещанка, грунтовка, потом типа как ткань проклеивают и только потом краска в 2 слоя!
Стосовно цін завжди потрібно уточняти: що входить в дану ціну... Ті ціни які написала Pyato4ka, можуть означати різні об'єми робіт. Хтось в ціну закладає весь об'єм робіт, хтось частинами. - Грунтування стін (по потребі) - Вивести стіни під нуль, кутів 90 град. (одна ціна). Стартовим гіпсом; - Підготовка під покраску, прохід стін 1-2 рази фінішним гіпсом; - Затирання стін. - Покраска в колір 2-3 рази. Також треба уточняти чи в ті чи інші роботи входить наступне: Вивід при стельових кутів або поклейка, покраска багетів (можуть рахувати окремо, або в комплексі). Нюансів багато все треба уточняти навіть записувати для себе бо голова квадратна буде, все не запам'ятаєш, про що домовились і на чому зупинились.
вот придумал себе такую штуку, хочу в квартире поставить буржуйку. вот что-то из такого http://www.inmyroom.ru/posts/5728-burzhuyka-snova-v-mode-55-stilnyh-resheniy может кто-то узнавал, возможно ли это сделать в наших квартирах или есть личный опыт обращения с подобными девайсами в квартире?
Напомните, пожалуйста, у кого сохранилась информация и контакты (к кому обращаться), по монтажу теплого пола? Спасибо
Ой, боюсь это не вариант, если только не верхний этаж, и то, вопросов много может возникнуть)у пожарников или еще каких коммунальных служб.
Підтримую!!! І не тільки. В ОП також забракують. Такі речі як правило монтуються в приватних секторах. І для них повинен бути окремий стояк димоходу на зовні з гарною тягою, наголошую з Ідеальною тягою. Звичайно можна все зробити але тоді треба: Окрему трубу пускати позовні (так як в проекті не врахований під це димохід), відповідно паскудить фасад. + в квартирі датчики диму, і бажано вентиляція з аварійним димовідведенням. (Так як це в багато квартирному комплексі)
Разве что такой вариант)) По поводу стабилизатора. На квартиру дается 5 кВА, если использовать более - "выбьет пробки". Так что стабилизатора на 7кВА вполне достаточно.
спасибо за ответы! Я так и думал, что не все так просто и скорей всего не получится. Тогда, поставлю просто буржуйку, будет как элемент интерьера