Ну то вірно нормальні люди електрики, йдуть вам на зустріч, запропонували вам гарний варіант, що мол. підлаштуємося під ваше планування...... Якщо не висловити свої побажання на папері то зроблять як вони важають потрібним Так знаємо де і що, вже дроти прокладені і похоронені під гіпсовою штукатуркою
Я думаю, что балконы ставить не будут пока не закончат фасад. В целях - что бы не побили стекла на балконах.
Ksenia S! SORRY.............................. Та ладно вамops:, не так зрозумів і зразу ............................ Електрик: 066-441-43-20 Вам тільки привід дай :p:p:p:p:p:p:p
А я думаю інакше. Що балконні вікна поставлять після того як стяжки позаливають. Шланг від міксера з розчином треба якось в квартиру заводити .
Здравствуйте уважаемые инвесторы. Я инженер тепловодосистем Уютного квартала. Зарегистрировался у вас на форуме для того, что бы более ответственно и быстро реагировать на ваши пожелания и замечания (если вы их найдете). телефоны для связи со мной. (067)5849131 ; (050)8190925 ; (093)9729936. Звоните в любое удобное для вас время если возникают вопросы или пожелания. Хочу вам сообщить что ориентировочно с 15 июля по дому 18/4 приступят к заливкам полов в квартирах. Все кто желает постелить себе в квартирах теплые полы или изменить в расположениях или количествах и видах сантехприборов звоните не тяните. До стяжек полов все возможно, после уже будет проблематично. С уважением Андрей.
Питання до забудовника !!! Виходячи з фотограції yyaalloo о бклеєний низ пінопластом одного з балконів, це буде у всіх балконах чи балконах першого поверху? Чи це доп послуга по бажанню?