Боголюбова 9 ЖК "Софиевская Слободка"

Discussion in 'Софиевская Борщаговка' started by Krava1985, Jan 23, 2015.

1. sly

sly Active Member

Сказал сфотографировать и показать, когда буду договор заключать... он их нигде не фиксировал - ему пофиг походу...
    У меня на газовом счетчике 7 кубов показывает. Не много, но за них платить тоже не хочется..

2. А скільки коштує куб сьогодні?

UPD: Сам знайшов)) 3,60 грн взимку, та 7,188 грн влітку або більше 200 м3.

Last edited: Dec 10, 2015
  3. sly

sly Active Member

Поэтому в Жэке сказали, чтоб через каждые 100-150 кубов звонить им и просить платежку...чтоб платить по 3,6 (до 200 кубов).

Fell and Krava1985 like this.
  4. Kolya99

Kolya99 Member

Мне не говорили им звонить. Дали ксерокс квитанции и сказали в неё вписывать показатели газа и платить по ним, пока нет договора.

Krava1985 likes this.
  5. Krava1985

Krava1985 Active Member

masjanka, Sheldon Cooper and max210 like this.
  6. max210

max210 Active Member

Нам вообще не говорили про то куда платить за газ и как.
    Главное чтобы побыстрее сделали документы, сдали дом и заключить договор.
    Когда сдадут дом, то можем заключать дог на газ и электричество и за электр будем платить по норм тарифа.

7. Krava1985

Krava1985 Active Member

Да, но судя по опыту соседних домов - минимум пол года.

8. max210

max210 Active Member

Жесть....

9. sly

sly Active Member

Соседи, есть ли у кого-нибудь ребята, готовые "за недорого" в грядущее воскресенье занести на 9-й этаж 500-1000кг. стройматериалов?

Просто расчитывал на одну бригаду, но сегодня мне дали отбой:(

Last edited by a moderator: Dec 19, 2015
  10. may

may Member

привіт всім. хто буде проводити на лоджію опалення? який радіатор ставитиме довжиною ? мені одні радять 60 см, інші 1,6 м... 9 квадратів наче не багато. але може і холодна буде

а навіщо це робити ? звідки там вода взялася :((( ?

може студентів пошукати якихось ? )

11. Ну взагалі то радіатори розраховуються в залежності від приміщення та очікуваної температури, в розрахунок береться також теплоізоляція приміщення. І приймати тільки довжину радіатора не зовсім вірно, тому що напр. радіатор довжиною 60 см може бути товщий ніж радіатор 160 см, відповідно і тепловіддача може бути більшою. Пізніше постараюсь знайти інформацію, як розраховувати радіатори (там все просто;-)).

12. sly

sly Active Member

Вот поэтому и пишу - может кто-нибудь знает таких)

13. В процесі будівництва вода накопичилась в пустотах плит перекриття (дощ ніхто не відміняв), тому в нових будинках, як правило, перед початком ремонту потрібно робити отвори в стелі, щоб цю воду видалити.

14. Kolya99

Kolya99 Member

Я уже купил радиатор на балкон. Балкон у нас примерно 9 кв.м. Но я взял радиатор с запасом. с расчетом на отопление 19 кв.м. Все таки балкон. Да и закрутить кран всегда можно.

Я брал метровый радиатор 22 типа этой же фирмы.

15. may

may Member

за яку ціну купували ? уже провели опалення туди ?

16. Kolya99

Kolya99 Member

1468 грн. в розетке

Еще не проводил. Сначала утеплю стену под окном, а потом уже буду подключать радиатор.

17. Anton Power

Anton Power Member

Добрый день! У кого-то унитаз для строителей освободился?

18. innna

innna Active Member

Ставим радиатор 1,4 м

19. Kat.erinka

Kat.erinka Member

всем привет!Подскажите пожалуйста номер телефона кому звонить по поводу газа!Не могу найти телефоны, которые дали в ЖЕКе!(

20. 08132, Київська область, Києво-Святошинський район, м. Вишневе, вул. Лесі Українки, 76; тел. (04598) 5-51-21, (04598) 5-36-75

Kat.erinka likes this.

Share This Page