НЕПОСТАВИТЬ НАМ ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ----- ГОЛОВИ ОСББ, ЯК ВІН ОБІЦЯВ!!! НА ЗБОРАХ ---ВЖЕ ПРОШЛО 2 МІСЯЦІ = КОМПЛЕКС БРУСЬЯ ,ТУРНЫК,ПРЕС "активна ГРУПА" МЕШКАНЦІВ БУДИНКУ ЗРОБИТЬ ЦЕ САМА!!! ЧЕКАЄМО......ГО??? ............ ДЯКУЮ ВАМ ЗА ЩИРІСТЬ І ВІДКРИТІСТЬ І ЗА ВАШУ ПОЗИЦІЮ ! все ОК! ТАК Я ЗНАЮ, ЩО ЗЕМЛЕВЛАСНИКИ МАЮТЬ БОРГИ, АЛЕ Я НЕ ЗНАЮ, ЯК НА НИХ ВПЛИВАТИ І НА НИХ ЛЮДИ НЕ ПОВИННІ ВПЛИВАТИ, А ПОВИННІ РОЗІБРАТИСЯ ТРИ ЛЮДИНИ : застройщик,голова осбб І землевласники, А МИ В СВОЮ ЧЕРГУ МАЄМО НАПРЯГАТИ ГОЛОВУ СВОГО осбб МИ ЙОМУ ЗАРОБІТНЮ ПЛАТНЮ ПЛАТИМО З СВОЇХ КАРМАНІВ!!!! ЦЕ МОЯ ТОЧКА ЗОРУ! А ВІН ВЖЕ ПОВИНЕНЕН РОЗБИРАТИСЯ З ТИМИ БОРЖНИКАМИ.... СТОСОВНО ЗАМИЛЮВАННЯ БОРГІВ СПОНСОРАМИ------------------- ЦЕ Я БЕРУ ПІД СВОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ І НАШОЇ "АКТИВНОЇ ГРУПИ" МЕШКАНЦІВ БУДИНКУ! ЦІ СПОНСОРСЬКІ ВЛОЖЕННЯ( ІНВЕНТАР,СТІЛ,СТУЛА.КВАС,МОРОЗИВО, ТРІШКИ ГРОШЕЙ) ,ЦЕ СПОНСОР ДАЄ НЕ ЛЮДЯМ, А "АКТИВНІЙ ГРУПІ" ДЛЯ СТВОРЕННЯ ВЖЕ НАМИ СВЯТА ДЛЯ ВСІХ МЕШКАНЦІВ БУДИНКУ! І НОВИХ ВРАЖЕНЬ!!!! СТОСОВНО ТИХ ГРОШЕЙ ЩО НАМ ВИННІ БОРЖНИКИ ....ТІ ГРОШІ ПОВИННІ ПІТИ НА ВИПРАВЛЕННЯ АСФАЛЬТУ У ПОДВІРЇ,НА РЕМОНТ БАРДЮРІВ,НА РЕМОНТ ВЕНТЕЛЯЦІЇ,КАНАЛІЗАЦІЇ,НА ВОРОТА, НА ОХОРОННУ СИСТЕМУ,ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ І ТАК ДАЛІ..... ЦЕ НАМ ВЖЕ НІХТО НЕ ВИПРАВИТЬ ДАВАЙТЕ "ПРИЗЕМЛИМОСЯ" ТІЛЬКИ МИ МОЖЕМО СОБІ САМІ СТВОРИТИ КОМФОРТНЕ ЖИТТЯ ДЛЯ НАШИХ ДІТЕЙ І ДЛЯ СЕБЕ ( ОЗЕЛЕННЕННЯ, КЛУМБИ,ЛАВКИ,ТУРНІКИ.БРУСЬЯ,ДИТЯЧІ КАЧЕЛІ,СТІЛ ДЛЯ ШАХМАТ І ПРОСТО ЩОБ БУВ ДЕРЕВЯНИЙ ГАРНИЙ СТІЛ З БРУСА,АБО МЕТАЛА! ОСЬ ТАК! А ВИ ВЖЕ ДУМАЙТЕ! Я ВАМ КАЖУ ТАК І БЕРУ ВІДПОВІДАЛЬНІСЬ !
Я думаю для начала чтоб расставить точки над I можно и нужно вывесить на доске объявлений и на дверях в парадных списки должников. Страна должна знать своих героев. Можно пока без фамилий. Просто номер квартиры, долг в грн, и количество месяцев не оплаты. Вот это я думаю будет некоторое удивление Затем через месяц добавить фамилии. И списки вешать регулярно!!! Собрать активную группу и пройтись по должникам. А затем закрывать те вопросы которые требуют капиталовложений.
Соседи!Подскажите, может у кого-то есть номер тел хороших и не дорогих мастеров по натяжным потолкам!
Друзі! ЧОМУ ПЕРІОДИЧНО В НАШИХ ПІДЇЗДАХ НЕ МАЄ СВІТЛА? Я НЕ РАЗ ПРОСИВ ГОЛОВУ ОСББ УСУНУТИ ПРИЧИНУ ! НА ЩО ВІН ВІДПОВІДАВ: МИ ПОРЕМОНТУЄМО..... ЦЕ ВЖЕ 5 РАЗ І ВСЕ РЕМОНТУЄТЬСЯ.... ГРОШІ МАБУТЬ ТЕЖ НА РЕМОНТ ІДУТЬ ......?! А СВІТЛО ПЕРІОДИЧНО СУТКАМИ НЕ ГОРИТЬ (ВЧОРА 5,6.7 ПАРАДНЕ НЕ ГОРИТЬ СВІТЛО) ПОКИ Я НЕ НАПИСАВ ГОЛОВІ ОСББ СМС З ТЕКСТОМ =ДО ЯКИХ ПІР ЦЕ БУДЕ ПРОДОВЖУВАТИСЯ= (ТО КАНАЛІЗАЦІЯ ЗАБИВАЛАСЯ ЗАРАЗ ВЖЕ СВІТЛО ПРОПАДАЄ--------"СОВПАДЕНИЕ"!??!....... В НАС НІБИТО НОВИЙ ЕЛЕКТРИК І ЗАРОБІТНЯ ПЛАТНЯ ПІДНЯЛАСЯ А ТОЛК ДЕ? ЧОМУ НЕ ВАЛЕРІ ЕЛЕКТРИКУ НЕ ПІДНЯТИ БУЛО ЗАРОБІТНЮ ПЛАТНЮ ВІН ДОВОЛІ ВІДПОВІДАЛЬНО ПІДХОДИВ ДО ПОСТАВЛЕНИХ ЗАДАЧ (НА ТЕ ОБРАЛИ ІНШОГО І ПІДНЯЛИ ЙОМУ ПЛАТНЮ!
Можешь набрать Коля (натяж. потолки) 0987246691 или 0992146629. Ручаться не буду, но хвалили. От Олега производителя штукатурки.
про тенисный стол. я против раскладного и переносимого. поэтому на такой вариант я не желаю сдавать деньги. (слишком много вопросов по такому варианту: где будет хранится, как будет организован доступ, кто будет ответсвенный за использование, кто будет вести учет использования, кто будет принимать оплату от "леваков" и т.д. и т.п и пр. и др.) я "за!" стационарный вариант теннисного стола (и прекрасно понимаю, что такой стол будет значительно дороже). но для этого надо оформить спорт площадку в целом. а это и установка бордюров и укладка покрытия и установка инвентаря...
я считаю что въезд на стоянку надо уменьшить, отделить бордюрами. а на освободившимся месте установить спорт площадку.
Якщо власник парковки хоче заїжджати через подвір’я і йому нічого не заважало (майбутні дерева, тенісний стіл, турнік, брус’я, лавочка), то нехай виступить 100% спонсором спорт площадки і її облагороджуванням. Нехай відділяє мініатюрний заїзд бордюрами. І це все під кервництвом, наприклад "актив групи" чи ОСББ. Чому Ми повинні переживати через чийсь бізнес у Нашому і так невеликому подвір’ї. Якщо ж не захоче спонсорувати, то прямо перед воротами посадимо дерево, поставимо качельку чи батут для дітей.....
Я вважаю, що то проблеми власника парковки, так як я думаю вона навряд чи офіційна, тому можна дерева садити
Я думаю что у владельца парковки есть договор сервитута с владельцем земли под нашим домом. И наверняка владелец парковки давал разрешение на постройку нашего дома при условии обеспечения ему достука к своей земле. И этот факт учитывлся при проектировании и сторительстве. иначе можно было еще один подьезд построить и сделать двор закрытым. Я считаю жлобством шантажировать владельца земли закрытием проезда и вымагать у него деньги на что-то.
НЕЗАБАРОМ ДЛЯ наших меш "Вишнева оселя 2" ======= Дякуємо за Вашу думку, вона має право на життя! Вас ніхто не заставляє здавати гроші! Це ваш внесок в своїх же дітей та розвиток спорту в нашому подвірї ! І ми, як активні спортивні і здорові духом мешканці просимо підтримати ДАНИЙ АКТИВ ! Якщо так думати де ставити стіл, куди ховати його ,хто контролювати буде в кого ключ і так далі .... з нашими темпами, які проходять в нашому будинку ще 5-10 років ми нічого мати не будемо на подвірї тому ми АКТИВНА ГРУПА МЕШКАНЦІВ БУДИНКУ зробимо все щоб і дорослі, і діти розвивалися спортивно, і були всі здорові веселі і щасливі !!! ПРИЄДНУЙТЕСЬ і ПІДТРИМУЙТЕ дані АКЦІЇ !!! ==== за озеленення!!!!
Всем привет! Сервитут в студию!!! Оченно хочется увидеть сервитут. Никогда еще не видел. Честно. Особенно интересна его государственная регистрация. Если регистрация до ввода дома в експлуатацию - то еще ладно. По "честнаку". Если вчера или в прошлом месяце - то уже другая тема для общения. Насчет спортивной площадки, озеленения и "зауженного" проезда на стоянку поддерживаю в любом случае. Пусть себе проезд будет. Чего уж человеку кислород перекрывать. Человек денег вложил , ему явно кто то что то обещал. Так что пусть выступает спонсором - мы его поддержим, деньжат добавим. Шо ж мы не люди что ли? В любом случае он это переложит на владельцев машин, которые паркуются. Нет , так другие найдутся парковать машины. Кстати, намедни планируются сборы членов правления, я к сожалению, вынужден уехать в командировку, кому бы делегировать поучавствовать вместо меня по доверке ? Насчет освещения в парадном, реально как то не хорошо. Оно правда и раньше так было. И при прежнем электрике, чего уж тут на нового наговаривать. Но проблема есть, если систему нельзя настроить чтоб работала без сбоев - надо менять систему.
Ура! ура! ура!!! установили турники !!! так что обещания выполняются. и по разбору проблем с электрикой тоже идет процесс. фактически исправление ошибок строителей.
Згоден. Всі ми люди і повинні ними залишатись та знаходити компроміси при вирішенні питань. Більше всього, що геннеральний план будинку (відкрите подвір’я) пов’язаний з дозволом від МНС(пожежники). Можливісь під’їзду пожарки має бути з усіх сторін дому. На мою думку, якщо б договір сервітуту і був би, то на перших же зборах ОСББ ним розмахували б, відстоюючи свої права на законну парковку.
Соседи, подскажите тел сантехника(желательно местного), переделать разводку труб-не дорогого, и нужен мастер -выбить отверстие под будущий кондиционер!За ранее спасибо!
В проезд, или скорее проход, с тыльной стороны дома наверное ни одна пожарка не проедет. Что бы узнать какие есть права и документы у владельца участка - надо перекрыть проезд. Тогда мы все увидим. И привязываться к тому, что там парковка - тоже совершенно не правильно. Завтра там может быть магазин или детский сад, например