Доброго дня всім! підскажіть будь ласка, хто купував котел..... Нам потрібен турбований чи з атмосферною тягою?
Всем привет. Был в ппо, по ключам первого обещают в апреле, второго в июне. У кого двушка? В большой комнате под большим окном как батарею ставить собираетесь? Вопрос в том, что там высота от пола до подоконника не позволяет поставить батарею под окном, т.к. там мало места даже для нестандартной. Ставить предлагают 2 шт по бокам окна. Но что-то такой вариант мне совсем не нравится. Кто-то уже считал, думал, какую же всё таки там батарею ставить?
Дело в том, что по стандартам должно быть 12 см от пола, вот и не помещается туда батарея как хочется. Вечером точный размер от пола до подоконника напишу.
Так, можливо, радіатор буде трохи вищий за підвіконня. що в цому такого. А підвіконня зробимо вузьке, щоб не виступало за стіну. Вибачте за цікавість (болюче питання для всіх інвесторів), а вам дали вже доступ до квартири? ну.., щоб відстань виміряти
Да, тема есть, 40 страница... Теперь всё понятно. Нужно делать под заказ 20-ти сантиметровый + 10 см от пола. Ну как сказать доступ, я уже описывал как туда попал, пришлось хитрить. Не пускали долго не под каким предлогом, наверное у меня случай подвернулся и менеджер мой провёл...
Так получается, можно будет и в квартиру попасть? Кто то уже заказывал работы в Дизайнуме, или все своими силами будут делать?
З Дизайнуму дзвонили, але в квартиру можна буде попасти тільки після того як розведуть труби, тобто на прийом роботи - це зі слів менеджера, який дзвонив.
Доброго вечора сусіди!!!Я вже не знаю плакати чи сміятися,вчора дзвонили дізнатися про здачу першого нашого будинку в ППО,нам красиво вілповіли що в середині травня,в мене почалася паніка,місяць назад так співали що у середені квітня це вже край,а ще два місяці назад то то саме казали тільки в середені березня......це вопше,в мене немає слів,терпіння лопає,я не здивуюсь що в травні скажуть що чекати середину червня.Просто знаю що отримавши довгоочікувані ключі,проблеми не скінчаться,час від часу читаю форум піонерського кв.так там багато чим незадоволені і багато питань і проблем.Задумуюсь куди я гроші вклала.Вибачте за писемізм,накипіло! Можливо хтось щось інакше чув,може хтось там був,щось бачив,дізнався,відпишіть....
Доброго вечора! А ми також дзвонили на цьому тижні в ППО. Сказали, що після 20 квітня!!! Будуть обзвонювати і записувати на видачу ключів!! А мене ще закралась підозра, що дату 20 квітня вони взяли з нашого форуму!))(( В кого ще яка інформація? Вже аж цікаво?
Доброго дня всім! я з першого будинку. Вони дійсно відтягують термін видачі ключів, вже і продажний відділ говорить початок травня, а це не раніше 9 травня((((( Я думаю, нам потрібно зібратися і приїхати до Сакури на пояснення від керівництва, хто за.... давайте домовимся!!!! З такими відношенням, ми дійсно отримаємо ключі разом з другим будинком!
Так треба збиратися і чим більше нас тим краще))Але треба придумати як правильно організуватися,для того щоб інформація не просочилася до самих представників Сакура,тому що ми туди приідемо а там наприклад нема нікого чи щось інше,так от пропоную написати кожному хто ЗА за те щоб зібратися а потім особистими повідомленнями на форумі договоритися,чи обмінятися телефонами щоб зідзвонитися,короче щось типу такого.У кого які ідеі пишіть,будемо вирішувати.
Ми ЗА! не для того ми переплачували за кв.м. , щоб отримати ключі разом з другим будинком. І як вони виправдовуються на цей раз?? +5 вже тримається стабільно! Я пропоную писати комусь одному в повідомлення!
Я со второго дома, но мы брали квартиру когда начинал строится первый дом, то есть ждем также мало как и Вы. Назовите дату и время и мы приедем поддержать Вас, ведь тут разговор скорее о комплексе, чем о доме, думаю вам нафиг не надо сдача дома как он есть, в грязи и без удобств...