Котлы ставят Delfis, какая именно модель еще не узнавал. Есть подозрение что этот http://prom.ua/p98322967-kotel-gazovyj-nova.html
Для тех, кто только собирается покупать опишу свою историю. Отдел продаж работает идеально, внимательные, на все вопросы отвечают оперативно. А вот постпродажам зря зарплату платят, я считаю. Ни на один вопрос толком не ответили. Планирую общаться еще с Дизайнумом, посмотрим на сервис.
Сьогодні чоловік їздив в постпродаж писав заяву,щоб не заливали підлогу на кухні, сказали,що відповідь дадуть сьогодні-завтра.Це друга секція першого дому,там ще не заливали поли,готова тільки перша секція.Хто ще писав схожі заяви і що можливо таке,що відмовлять,чи як це розуміти? І ще вони не могли найти наш договір і не в курсі,що номерація змінилася квартир,хоча нам про це відомо вже більше місяця.Доказували що наш номер це перша секція і там все вже зроблено,заяву ніяку приймати не будуть,поки наш менеджер не подзвонила туди і не вписала тюльки,тоді вони бігом все понаходили і згадали,що дійсно номерація змінена давненько і дійсно наша квартира знаходиться в 2-й секції)))Короче такий сир-бор,дійсно притензій до них багатенько.
Дивно, коли я приїхав в Дизайнум (пару тижнів назад), мене одразу попередили, що нумерація змінилась, все швидко досить порішали.
Це вже краще Вам подзвонити до свого менеджера і запитати,я чесно кажучи не пам*ятаю точну причину,щось зв*яано з 5-м поверхом 1-ї секції,якщо я не помиляюсь.
можу дати номер свого менеджера,я не думаю що є якась різниця-відповідь то однакова у всіх,або дійсно ППО.
Скажіть будь ласка,а хтось цікавився в дизайнумі чи можливо замовляв застіклення балкона,яка в них ціна?
Якщо ви про перший дім, то вже заливають стяжку ( або вже залили)). Таку інформацію чули в Дизайнумі в п'ятницю! А от нумерація квартир змінилась точно! В зв'язку з тим, що в кожній секції додали квартири на 5 поверсі. У нас в 4 секції квартира стала на +14 номерів))
а в нас у другій секції на + 4. В 1-й секції стіни стягнуті,поли залиті,3-го числа там були в ППО сказали.
1-шка, два контура теплої підлоги у санвузлі і кухні + розведення на 2 батареї = 13 000. В 2-й секції першого будинку всередині на 4-му поверсі вже штукатурка всередині.