Мне в ОР сказали примерно то же самое там и количество квартир на этаже больше и сами квартиры погабаритнее...
Кроме полов, работы еще много - главное, чтобы подвели к дому коммуникации (канализацию, воду и электричество), а это они смогут сделать только когда освободится территория от кранов и стройматериалов. И это при условии, что все в порядке с проэктами и разрешениями на подключение...
Першій черзі інвесторів влітку 2014 року також обіцяли документи через місяць, а отримали вони їх в 2015 році)) Але якщо нам відразу із здачею будинку видадуть на руки правовстановлюючі документи, то інвестори другої черги, думаю, будуть не проти)) Ви ще про ГАЗ забули... Є "мрія" цю зиму зимувати в новій квартирі з ГАЗОМ ))
Та на газ у цьому році я навіть і не сподіваюсь, але без нього можна і ремонт робити, і навіть зимувати (є досвід першої черги).
Мой ремонт всю зиму простоял.....это все хуе....о. так что еслиделать ремонт то только то что пи....й не накроется....
Был на стройке... Начали заливать полы в первом подъезде. На Одесской уже кладут плитку и красят стены.
Добрый день, а Вам говорили за 4% за оформление(Реестр). Кто-то знает? в договоре указано 1%Пенс.фонд. т все., а тут 4% Кто узнавал цену сколько нужно, что бы получить все документы и ключи.? Важный пункт прописан в договоре: ПДФО-5% оплачивает ПРОДВЕЦ, а компенсирует ПОКУПЕЦЬ Юрист-адвокат сегодня сказал,что этот налог обязан платить ПРОДАВЕЦ, но раз я подписала такой пункт нужно оплачивать.((
Добрый день, уважаемые соседи! Подскажите пожалуйста, кто-нибудь уже получил свидетельство о регистрации по Загородной 2, по той схеме, которую предлагает застройщик: при действующем предварительном договоре, предлагается подписать Договор паевого участия, да еще и акт выполненных работ? Заранее большое спасибо!
искренне желаю всем быстрейшего подключения газа, а без него рекомендую всем снимать жилье и не делать ремонт, т.к. вложив немалые деньги будете вынуждены потратить тоже не мало, чтобы обогреть жилье и спасти новые стены, потолки, мебель и т.д., от сырости, грибка, элементарного холода !
Мені здається що по Заміській 2, в принципі ще ніхто не може отримати свідоцтво право власності, оскільки по-перше на будинок ще не отримана "декларація про закінчення будівельних робіт", а по-друге ще не внесенні всі доплати інвесторами: доп.метри і т.д. З приводу схеми забудовника (укладання договору на пайову участь), зі слів попередньої черги... то вроді схема працює і люди отримують документи... хоча і із затримкою.
Так за 4 % говорили, на початку. З приводу 5 % податку з фізичних осіб за продаж нерухомого майна, то це дійсно так якщо ви будете укладати нотаріально основний договір купівлі продажу, а у випадку з нашим забудовником то він щоб обійти цей податок (5%) пропонує укладати договір на пайову участь у простій письмовій формі... дія не дуже підкріплена юридично.... але з відгуків першої черги працює і тоді в цьому випадку ви спрачуєте свої додаткові метри і 4% від вартості квартири за оцінкою БТІ (якщо я не помиляюсь), тобто 4% обчислюються не за ціною квартири яка у вас в договорі, а за тою в скільки квартиру оцінять БТІ, це зазвичай менша сума виходе ніж у вас в договорі. А на рахунок 1% то з вас вже ці кошти "здерли" , коли ви підписували попередній договір, хоча в нас в попередньму зазначено що витрати пов'язані з нотаріальним посвідченням ОСНОВНОГО ДОГОВОРУ, а саме: 1% обов'язкового пенсійного страхування несе ПОКУПЕЦЬ, отже договір ОСНОВНИЙ не будемо укладати , а 1% вже заплатили )) В суботу був на будівництві, за останній місяць ніяких здвигів не побачив, окрім того що розчистили територію біля будинку і "НІБИТО" почали заливати підлогу в першому під'їзді, внутрішніх робіт ніяких не ведеться.... на Заміськів 4 зроблені всі ті роботи як і на Заміській 2, хоча наш будинок стоїть з осіні 2014 року.... проти інвесторів Заміської 4 нічого проти не маю.... а от до ЗАБУДОВНИКА дуже багато питань.... Пропоную інвесторам Заміської 2 КОЛЕКТИВНО відвідати будівництво і поспілкуватисть беспосередньо з Забудовником, так як такими темпами ремонти нам дозволять робити якраз на НОВИЙ 2016 рік.... а укладати по другому колу додатки до попереднього договору на продовження сроків здачі не вихід!
[QUOTE В суботу був на будівництві, за останній місяць ніяких здвигів не побачив, окрім того що розчистили територію біля будинку і "НІБИТО" почали заливати підлогу в першому під'їзді, внутрішніх робіт ніяких не ведеться.... на Заміськів 4 зроблені всі ті роботи як і на Заміській 2, хоча наш будинок стоїть з осіні 2014 року.... проти інвесторів Заміської 4 нічого проти не маю.... а от до ЗАБУДОВНИКА дуже багато питань.... Пропоную інвесторам Заміської 2 КОЛЕКТИВНО відвідати будівництво і поспілкуватисть беспосередньо з Забудовником, так як такими темпами ремонти нам дозволять робити якраз на НОВИЙ 2016 рік.... а укладати по другому колу додатки до попереднього договору на продовження сроків здачі не вихід![/QUOTE] Добрий вечір! Так що, підлогу не почали заливати??? Давайте збиремося, можна в цю суботу.
Добрий вечір! Так що, підлогу не почали заливати??? Давайте збиремося, можна в цю суботу.[/QUOTE] З приводу заливання підлоги треба запитати у інвесторів з першого під'їзду, я думаю вони контролюють дане питання! А на рахунок зборів, треба зібратись однозначно, але вже ближче до закінчення сроків здачі які вказані у нас в додатках до попереднього договору.