Привіт!!!Перепрошую за рекламу))))))!!!!!А ми майбутні сусіди з Подільської 3. Так моя дружина Художник перукар(універсал)(Чоловічі,жіночі,дитячі стрижки та зачіски), візажист-гример.Коли всеж таки в`їдемо...Будемо раді допомогти в питанні про перукарню в Молодіжному містечку!!!!
в мене суто дівоче питання)) можливо в нашому містечку вже є майстер манікюру ( з усім набором процедур: нарощування, розпис і т.д.) ??? було б дуже зручно може хтось порадить поблизу когось?
підкажіть новим сусідам) які є магазинчики поряд з МГ чи ринки чи є розвиваючі заняті або якісь кружки для діток 2 рочків, і чи є де з дитиной погуляти) дякую)
Є в перукарні. наступна зупинка за "Вишневим садом". 10 хв пішки. Ще хтось на форумі писав Є один магазин з продуктами. Ціни - як в кіосках біля ВДНГ. Для дітей магазини бачив у Вишневому. Гуляти- ліс)))
Интересно кто делает тротуар к перекрестку. Плитка очень на нашу похожа. Если это действительно наш застройщик, то жирный плюс ему.
Що саме? Магазини дитячі? Так це у пішій досяжності. 15 хвилин від нас, до жд вокзалу бачив пару дитячих магазинів. біля школи є стадіон. Якщо чесно, то не дуже приглядався, бо дітей ще немає. Аптека є на перехресті, біля світлофора.
АТБ і Фора знову таки 15 хвилин)) там поруч і дитячі магазини)) Кстаті, кіоск ще більш-менш. На перший час раптом забув купити хліб-воду-печиво, то цілком норм. навіть елітний алкоголь пару пляшок поставили, але ціни там трохи завищені
я сейчас сама ищу где какие спортивные кружки для ребёнка 3х лет так как иностранными языками заниматься буду с ним сама!пока только видела в Эвропейском городке!
я преподаватель английского и французського языка!работаю с детьми разного возраста!вот мой телефон 0987997477!буду жить на Подольской 2!