Я Вам зараз точні цифри не скажу, тому що рахували все, доставку, підйом і т.д...Плюс є таке поняття як особисті домовленності і комерційна таємниця....Я сів порахував закупка, доставка, підйом, організація води, козлів і багатьох інших моментів, плата за роботу при самостійній організації процесу і те, що нарахував віділ ремонту...Вийшло з ВР суттєва дешевше + до цього документальне оформлення всього процесу робіт....
А зверніться в ВР і зразу зрозумієте, що вигідніше...Тільки тримайте під рукою рахівницю....І рахуйте все..Підйоми, доставки, воду, козли і т.д. Про 80 тисяч це ви даремно...
Советую электрика. Доступно, качественно и надежно сделано. (050) 1751620. Николай p.s. для справки. в моей 1 к.кв (36кв.м) его услуги обошлись в 2600 грн + стоимость материалов. количество точек - 24.
Добрый день! Выбираем как раз ламинат, посоветуйте, пожалуйста, чтоб по качеству и по цене был нормальный, каких производителей лучше смотреть? Заранее спасибо!
Добрый день, смотрите немецкий ламинат Kronotex , Rooms, есть хороший ламинат Kaindl австрия. Посмотрите у меня на сайте mirpola.com.ua. Будут вопросы звоните мне.
Доброго дня. Ламінат Grunhof(Swiss Krono Group)-155 грн/м.кв. -біля 10-ти декорів; -8мм,32 клас,АС4,структурний; Офіс на Видубичах,або можу привезти зразки в ММ. Організую доставку.
Здравствуйте! Спасибо за помощь, но смотрю таких производителей, как Witex, Haro, Parador, Egger. Kaindl
Так,звичайно! Також Ви можете замовити підкладаючий тепло-звукоізоляційний матеріал, плінтуси,декоративні поріжки,та послуги з монтажу покриття.
Добрый вечер, советую недорогого мастера по штукатурке, покраске стен/потолков, укладка ламината, монтаж гипсокартонных конструкций. Зовут Роман тел. 098 947 52 43