Обалденный плиточник в отделе ремонта, имя не помню, но работает очень скрупулезно и качественно. Мы остались очень довольны. У нас только в ванной 5 видов плитки не считая декора :cool:
Перед початком ремонту прочитав тут на форумі багато записів про те, що у відділі ремонту неякісно проводять роботи й ціни не адекватні. Ну знайомий порадив мені сантехніка, а той інших майстрів. На сьогодні ремонт в мене не дороблений а я паралельно займаюся вибиванням грошей за зіпсований матеріал (плитка клей та інше). З відділу ремонту мені доклали плитку (я їх фактично вмовив, бо ніхто не хоче доробляти, а тим паче перебляти після когось). Плиточник Юра. як вже було написано дуже хороший та скурпульозний майстер. Просто зараз багато думають, що трохи чогось навчився і він вже майстер. Підведу підсумок: 1) Якщо ви не маєте на 220% перевірених майстрів краще зверніться до відділу ремонту і ви отримаєте гарну якість за досить невеликі гроші й в адекватні строки; 2) У разі невідповідності результату вашому замовленню завжди будете знати з кого запитати. 3) Одразу йдете перед замовленням і дивитися на якість пропонованої вам роботи; 4) Так не виключення, що спочатку у ВР були якісь погрішності й погані кадри, але зараз працівники у них спеціалісти своєї справи, адже їм самим не вигідно мати погану репутацію. Якщо думаєте, що я рекламую їх то... так, але виключно як незацікавлений, а головне задоволений (врятований пацієнт). P.S. ПРОДАМ НИРКУ ПЕРШОГО ПЛИТОЧНИКА!!!
200% плиточник и обойщик в отделе ремонта - ребята с золотыми руками. Прямо ювелиры. Полностью подтверждаю! Остались очень довольны! Единственный минус - нужно договариваться очень заранее, т.к. очередь минимум в неделю, а то и все две.
Не можу дочекатися столяра, який приїжджає на виклик ВР (свого в них немає). Може хтось порадити хорошого, показавши перед цим на своєму прикладі результат його роботи? Потрібно встановити одні двері: встановити дверну коробку й почепити двері (замок та петлі вже врізані). Буду дуже вдячний)))
дорогие соседи, ни у кого нету контакта хорошего недорогого штукатура на отделочные работы а именно нужно затянуть потолки и оштукатурить стены заранее спасибо )
Здравствуйте! Мне нужен мастер по установке межкомнатных дверей. Нужно установить одну сосновую дверь в ванную комнату, врезать замок с ручкой, поставить петли, коробку, наличники. И оформить добором и наличниками два других проема. Еще нужно поклеить потолочные плинтуса в комнате и коридоре (всего 24 м.кв). Нужен очень аккуратный грамотный специалист, который обычно ничего не портит. Также нужно будет просверлить в стене несколько отверстий (6-10 шт) За все это смогу заплатить 1000 грн. ул.Подольская, 4, ЖК Молодежный городок
підкажіть будь-ласка який потрібно встановлювати котел, які до нього вимоги і яку фірму порадите?) і ще питання, де замовляли підвіконники і скільки вони коштували, дякую)))
По требованиям к котлу вам ответят в отделе ремонта (если я правильно помню - газовый, на 24 кВт, двухконтурный, дымоходный - если я неправ, пусть кто-то меня исправит). А по поводу фирмы - решать вам в зависимости от бюджета и требований.
Подоконники заказывал вместе с оконно-дверным блоком. Можно купить самомо в Домосвите, но там очень маленький выбор(были только самые простые и дешевые). Котел лучше всего немецкий(Бош, висман, вайлент) естественно если позволяют финансы. Если их нету, то ставьте Альфу-вроде еще никто не жаловался на отказы.
Дорогие мешканцы! Кто знает человека с электрорубанком подчесать дверную коробку межкомнатных дверей, работа смешная, но заплачу хорошо.
LyKoNew Member Новое Соседи,подскажите, диаметр котла только должен быть 140 мм? То есть соответственно подходящий котел? В ОР как-то неохотно отвечают на вопросы. Так как им выгодно продать свой Навиен