Народ, тобто ви всі дійсно вважаєте, що натяк на державну символіку в такій концепції, в якій ми маємо наразі, а ще більше поряд із сміттєвими баками, де постійно щось не донесуть до кінцевого пункту призначення, чи собаки розірвуть пакет і все вітер розносить, дійсно має бути саме там і саме в такому вигляді??????? Чи це тільки мені прикро бачити вмираючі троянди на тлі державного "прапора" поруч зі сміттєвими баками? Тільки в мене таке загострене сприйняття прекрасного??? Сфотографуйте, будь-ласка, давайте обговоримо коллективно. Чи у нас тут будь-яка інформація перш за все сприймяється для подальшой критики?
В усьому потрібно закладати певне смислове та інформаційне навантаження. Обовязково потрібно заздалегіть прорахувати можливі ризики. Бо наразі все виглядає так, ніби натяк: де нашій державі місце - поряд із смітником. Хоча місця було достатньо. Чому б не зробити окрему клумбу в нормальному місці? Я не хочу червоніти перед друзями та знайомими, і впевнена, що Ви теж. І так вистачає дурниць та безглуздих вчинків навкруги. Хто не підтримує моіх поглядів на вище зазначене - будь-ласка, висловлюйтесь. Саме для цього і був створений наш форум - перш за все для спілкування та обговорення. Усім небайдужим гарного дня та приємних вихідних!
Доброго дня. Звідки ця істерія? Все нормально з дитячим майданчиком. І що поганого в тому, що ЖЕК хоче трошки систематизувати графік прийому платежів для зручності як мешканців, так і ЖЕКу? Чому саме Ви шукаєте в образі ЖЕКу негатив і ворожість? Ви навіть не розумієте і не знаєте що тут відбувається, а на форумі всіх налаштовуєте проти ЖЕКу. Будь-ласка, тримайте своє особисте відношення до ЖЕКу при собі.
Істерику читаю тільки від Вас...Я наприклад просто поцікавився, про кАбель на дит.майданчику, тому що проблема створена не мною і на неї звертали увагу повторно, через днякий час після озвучки...І про розуміння....Думаю, що найбільше критики якраз не від мене...Тай критику треба сприймати не болісно, а реагувати на неї правильно і працювати так, шоб її було якомога менше...Мені сам ЖЕК по барабану, мене цікавить якість послуг від нього...
Я почти уверен, что понятие "недоразумение" касалось совсем не изображения, а технологии его нанесения. Как бы так. Просто человек в теме: http://elitegazon.com.ua http://www.ivideon.com/tv/camera/100-39177cb8bac2985e21dfff9a40915310/131072/?lang=ru
burun, дуже дякую за оперативність! З висоти нажаль вся "прєлєсть" сусідства зі сміттєвими баками втрачається ))) Гарно із далеку, але далеко не гарно, якость так... :confused:
Конечно хуже, пришлось бы за нарушение авторских прав не только перед компанией Glaxo Smith Kline отвечать :D
Нет они пластиковую трубу убрали и кабель протянули в железный профиль который в свою очередь привинтили к фундаменту.... Да ещё надумальсь посадить розы колючие возле детской площадки.... Ну и в нагрузку камней насыпали что б детки порозбивали себе головки или стекло кому нибудь, или машину... Такое ощущение что люди которые за ето все отвечаю головой совершенно не думаю....
Аналогічно Одеська 32, води не було до 8ї ранку, після вона вже була не потрібна ( Що з напругою? Я думала що стабілізатори накриються від таких перепадів ! Скільки ще повинно згоріти техніки, щоб прийняли хоч якісь міри?
Я просто офигел - выключение света на 5 мин в течении ночи по несколько раз. Это что за нафиг вообще. Жек в чем проблема ?
Доброго дня. Проблеми з боку обленерго. Вчора, через них, у нас зупинились насоси. Сьогодні теж вимикають без попередження
Уважаемый ЖЕК, вы делаете обход територии? Подольская 2 уже две недели не горит фонарь возле четвертого парадного.
Уважаемый ЖЭК, в 26м доме, в 3м подъезде, на 1м этаже над первым лестничным маршем справа, вздулась и облупилась краска на стене. Хочу обратить внимание, что это не механические повреждения, а результат некачественной покраски. Был бы благодарен за оперативное исправление.