В 4под. квартира у сына электрика может это имеет какое-то значение.[/quote] Сын электрика в 3 ем подъезде ))))
ні. В кого, в якій квартирі знайодиться це звернення? Взагалі вважаю що Мінрегіонбуд - єдина установа, яка юридично зобов'язана вирішувати нашу проблему. КП "Управління Міським Господарством" міста Вишневого та Київ-Святошинська районна філія Облгазу нас просто відфутболять.
Привіт, воно у мене було. Текст нашого звернення скинув Гройсману на Facebook, можливо хоч якось до нього інфо дійде Листа ще не відправив, бо хворів, сьогодні вийшов на роботу і сьогодні відправлю А гаряча лінія Мінрегіонбуду, мене вчора вивели на ''дядю'', який порадив те, про шо я написав декылька постыв вище
Звонила Владимиру Ивановичу . ВИ говорит , что ожидается тепло и газ со следующей недели . на этой недели должен получит все права собственности . В понедельник инспектор газовщик приходил .
Народ, кто сейчас дома, посмотрите во двор, никакого движения возле ТП нет? Вчора мені сказав, що сьогодні мають підключити ТП......вже не знаєш, вірити, чи - ні ((((
Спрашивала , сказал тоже на следующей недели . осталось 20 шт прав собственности получить . Сегодня говорит штук 15 должен получить и до конца недели остальные 5 , а потом сразу в эти конторы . Свет и газ сказал надеямся на след . недели . И очень извинялся. Очень хочется верить (((
Так же общался с В.И.,по поводу выкл. света, ТП что на улице говорит все нормально, не выдерживает нагрузку разводка в подвале на 1-3 парадное, к пятнице обещал решить проблему, по поводу газа сказал на следующей недели должны уже дать, извинялся...
тебе, что сегодня подключат ТП. Кому-то другому (выше написали), что будут посильнее ставить автоматы с понедельника. Выводы??? Надо штормить, чтобы начал выдавать документы. Все равно не выдаст все 170 за день. Почему не начинает ?
так он и не будет их выдавать нам , пока мы не оплатим ему все задолжности . Я может не понимаю что-то . Нам дадут газ. свет , а потом мы расплатимся с ДБК и после этого только мы получим права собственности , а до этого нам будут считать свет по цене нынешней ( ну хоть газ и отопление будет )
Тут було багато написано, напишу і я. Сьогодні чоловік зателефонував у Київоблгаз, як і писалось раніше , нашого проекту у них немає. Після такої інформації став набирати Бабія, від якого отримав наступну відповідь: нашого проекту дійсно не має у облгаз, тому що немає права власності(при чому раніше нам радили блокувати саме цю структуру, уявляєте якби ми смішно там виглядали з транспарантами і якимись вимогами!!!! Наступне, почав знову обіцяти,( а це він міг би хоча б однаково всім говорити), нам він сказав , що не готові документи УВАГА !! лише трьох квартир!! На зібранні він про них розповідав, що начебто є ще ті, хто навіть не подав документи на оформлення на право власності!!! Але запевнив чоловіка, що нарешті всі заяви отримано і до п'ятниці уже сто пудова оформлять до кінця право власності на квартири!!!!!!! Продовжуючи, а тепер приготуйтесь сміятись , адже далі буде фантастика: у понеділок зранку вони планують подати в облгаз усі документи, а уже після обіду подати нам газ в квартири!!! Чоловік перепитав чи Бабій упевнений в своїх словах, на що отримав неперевершену і скоріш найулюбленіші фразу ним: "ми надіємось" . У що вірити та нащо надіятись вирішувати тільки вам. Іще хотілося сказати вельмишановному Панайотіс, ображатись на правду не личить нікому, а як ви висловились: мамочки з калясками не заблокують будівництво, тому що з дітьми знаходитися в тих умовах неможливо, особисто я давно поїхала за місто, думаю так поступили усі мамки. Так що, якщо не згуртуємось і не почнемо діяти зважено і без міжусобиць, то тільки тоді зможемо отримати якийсь результат.
Я не собираюсь разводить срачи в комментариях. Все тут взрослые люди и вроде как адекватные. Читателей форума больше чем зарегистрированных пользователей. Высказывать свою точку зрения в грубой форме лишь потому что кто-то не отчитывается за проделанные звонки и написанные письма и не ходит постоять к щитку неприемлемо. Каждый решает эту проблему по-своему. Згуртуватись никто не против, вот только пока обьект гуртування до конца не понятен.
так будьте Вы этим объектом , а не мамочек посылать с колясками. Мой муж неоднократно предлагал перегородить въезды на стройку . Так некоторые просто отворачиваются , а некоторые предлагают мамочкам с детьми выйти ( с детьми-то точно ничего не будет (((((( Anet23, хорошо что есть возможность уехать( если у меня ребенок привязан к школе , зимовать я конечно здесь не буду в таких условиях ) . А то что говорит Бабий , то это конечно же все "бла. бла ." Но во всяком случае можно оповестить его , что если в понедельник-вторник ничего не произойдет , то мы блокируем стройку ( и за это время сгруппироваться) . Весь разговор . А разговоры делу не помогут . А он пусть думает , что в следующий раз говорить -обещать или нет
там не в автоматі діло, там треба ще й кабель підсилювати: на автоматі термо реле, воно вибиває, коли кабель гарячий, а алюміній швидко гріється...
Ми всі дорослі люди і якщо кожен буде сам за себе ми нічого недобємося... Я вважаю що ми повинні бути разом... Якщо хтось нехоче ніхто нікого незаставляє... Навіщо сваритися... Момент з дітьми -ви вважаєте що це правильно? А ви подумали про дітей? Це не вийти з дитиною 5минут постояти,а цілий день , вони ж можуть захворіти... Я нехочу нікого обідити, але думай те перед тим як це писати.. Давайте спочатко напишемо листи меру, в прокуратуру, Бабію, ТВ та даже нашому президенту, якщо це нічого недасть згуртовуватись і мітингувати... Хтось предлагав написати на заборі біля стройки про них всю правду я за ... Давайте діяти разом, діяти їхніми методами...... .
Попробуйте попросить Владимира Ивановича выслать вам на электронную почту копию права власності на вашу квартиру. Есть тут такие кто видел эти документы?
Как Вы меня рассекретили? У Вас наверное Дар!!! Так расскажите Нам, когда будет тепло в Наших батареях)))