202.net.ua інтернет магазин спеціалізацією якого є системи очистки води. В нашому інтернет магазині представлені фільтри для води, системи зворотнього осмосу виготовлені в країнах Євросоюзу, а саме виробництва країн Польща, Німеччина, Бельгія. Установивши в себе на кухні фільтр, Ви отримуєте постійний до чистої води. Очищену воду системою зворотного осмосу можна, як пити так і використовувати для приготування їжі. Фільтр для води - система зворотного осмосу Eko-Line RO7 Фільтр для води - система зворотного осмосу Eko-Line RO6 Фільтр для води - система зворотного осмосу Eko-Line RO5
Доставка по Україні безкоштовно. Для тих хто не замовляє монтаж додаткова знижка на зворотній осмос. Інтернет магазин http://202.net.ua
Доброго дня! Дякую за коментар, якщо є якісь конкретні запитання з приводу продукції з радістю відповімо на них
Я так трозумію , що таку систему краще ставити по закінченню ремонту. На сайті подивися , але ще не вирішив що краще поставити. що порадите ?
Систему осмосу можна ставити вже коли буде готовий ремонт на кухні і у Вас буде потреба в очищеній воді. З приводу того, що порадите скажу так, в мене самого стоїть 7-ми ступінчаста система осмосу, з одного крану беремо очищену воду для приготування їжі і напоїв, а з іншого після мінералізатора і структуризатора для пиття, щоб там не казала але вода після мінералізатора все ж відрізняється на смак чим просто після очищення мембраною. Про структуризатор, можу сказати, що перевірити його дію важко але, як кажуть виробники можна "відчути на собі" . Причиною чому для себе брав з струтуризатором, як кажуть хотілося "повний фул" , тим більше міняти його можна раз в 5-ть років.
з приводу цін для форумчан відповів у особистому повідомленні але хочу заначити якщо тиск в водопроводі превищує 6 атмосфер рекомендовано встановити редуктор тиску
АКЦІЯ з 14.01 по 08.03. 2014 "-50% на фільтри Eko Line" Купуйте будь який газовий котел та отримайте знижку -50% на зворотній осмос Eko Line Ro 6, RO 7