Транспортний коллапс не за горами, додайте 3-тю чергу ( додасть мінімум + 70% авто теперішнього часу ) + Аметист Молл + офісні приміщення під 3-ю чергою ... буде жах, ну нічого, все якось та й наладиться
під Аметист молл виділено 2 паркінги,наземний та підземний але все забито ввечері машинами перед входом в торговий центр !
23.02.2017 В першому корпусі кругом встановили поручні і пофарбували їх, на 10-му поверсі починають заливати стяжку. Дизайн офтальмологічного центру гарно вписується в загальний, з приводу місця, котре звільнилося після відділу продажів - немає поки що слів ...
Ще й замість обіцяної поліклініки, маємо те, що не кожному й треба. 20% людей мають проблеми з зором. З числа жителів Аметисту, звернеться за послугами лише невелика частка, бо це дороге задоволення і націлене на трошки іншого клієнта, ніж жителів багатоквартирного гуртожитку, на краю міста. Зате тепер до звичайного родинного терапевта, треба бігти хто знає куди, ще й сучасної поліклініки там також нема і вас пошлють десь у ... Боярку. До речі, клієнтам, та працівникам цього центру, теж треба десь паркуватись і не аби де, а з комфортом, та простором. В нормальних країнах, за таку самовільність і брехню, звертаються у суди. Цього хитрозадого забудовника вже б роззули...
Если все машины будут парковаться во дворе, то будет постоянный шум от подъезжающих-отъезжающих автомобилей.Цена парковки согласна - нереально дорого.И что делать?
від нової сільської амбулаторії до Аметисту 700 метрів , хто вам що обіцяв? Інвесторам першої черги була дана інформація що перший поверх 1-2 підїзду займе часна клініка , мені як жителю не хочеться жити поряд з лікарнею ! Чому зразу у Боярку))) купіть собі абонемент у любій клініці або за копійки в поліклініці Киева і насолоджуйтесь безоплатною медициною!
Можете хоч в Швейцарію з простудою кататись, це Ваша особиста справа, а мене цілком би влаштовувала поліклініка під домом. Вхід там окремий в любому випадку. І хто мені міг обіцяти, як Ви думаєте? Навіщо ставити такі питання? Тітка з вулиці обіцяла... Якщо Вам обіцяли щось інше, то значить були більш відверті, чи казали те, що кожен хотів почути. Щось я не бачу поліклініки (амбулаторії) поблизу, лише на Шкільній.
вторая очередь обещали до нового года, но в договоре запас три месяца, в три месяца уложились, то есть нарушения договора не было, сдали можно сказать вовремя.
Я ще раніше з'ясовував певні питання з менеджерами з продажу. Там як завжди, кожен своє розповідає, і нічого не ясно... Але вони також казали, що ключі третьої черги будуть аж літом.
Нажаль, всі в відділі продажів запевняли мене - введення в експлуатацію 30-31 грудня, ключі в термін +120 днів. Особисто я очікував ключі на середину квітня-травня...