Думаю ні. Що їм робити коли привезли гарячий асфальт ? вивезти висипати-віддати-продати чи так заасфальтувати а потім доробити ?
евакуатор!тим більше за неділю до заходів висіли обьяви по містечку ! було з десяток тупих жлобів яким було насрать на заходи , охорона сказала що деяким кого зловили намагались пояснить що буде укладання асфальту . кривили морду з словами ДЕ мені ставить )))
так проблеми з місцями є, але таких було кілька чоловік, всі місця заасфальтували. Просто хтось, мабуть, має зуб на сусіда з бентлі, що зробив лише йому рекламу
Владельцы последних этажей, подскажите появились ли у вас проблемы после проливных дождей? Нигде не затекает? А то писали, что последние этажи имели проблемы... Также нигде не видел на фото "пирога" утепления крыши. Кто знает как крышу утепляют?
Доброго дня, сусіди. Скажіть будь ласка, хто-небудь дзвонив в ЖЕК зприводу того, що відключили освітлення нашого ЖК і самих під'їздів. Я щойно пробував додзвонитись 3 рази (кожен раз очікування десь 10-12 хв, а потім автовідповідач сказав "ми не можемо відповісти"). Якось неприкольно виходячи з квартири кожен раз включати фонарик (крім квартир світло є тільки в ліфті). Зате забудовник дбає про своїх працівників, видав фонарики охоронцям )))))))
Його (світла ) не просто нема а познімали фонарі , сказали що всі разом перегоріли , вже як місяць , цікаво перерахунок ЖЄк виконає бо будівництво славно в нічний час освітлюється!
пока строят первый этаж после цоколя , возможно первый не жилой будет так как на другую сторону выходят огромные терассы на дорогу!