світло: ціни по Україні за 1-н квт до 150квт-0,3084 разом з ПДВ від 150квт-0,4194 разом з ПДВ від 800 квт-1,3404 разом з ПДВ по тарифам на воду -звоніть в ДКП «ВИШНІВСЬКВОДОКАНАЛ»-/тарифи по воді як і по теплу встановлює місцева влада/ м. Вишневе, вул. Жовтнева, 2 НАЧАЛЬНИК - т. (04598) 5-16-57 ГОЛ. ІНЖЕНЕР - т. (04598) 5-53-77 БУХГАЛТЕРІЯ - т. (04598) 5-03-22 АВАРІЙНА (диспетчер) - т. (04598) 5-21-04 http://vyshneve.org/2012-11-17-08-05-09/2012-11-17-08-04-54/1541-vodokanal.html
Ми вчора підписали додаткову угоду з СВМ де і написано квадратуру за замірами БТІ ,до того ж сказали, що вже є поштова адреса Південна 5Б, а тех паспорта будуть десь через тиждень. За них оплатили і затримка була з поштовою адресою Доречі нам в СВМ відмовилися повертати кошти за різницю в площі!!! Наш будинок з електроплитами, тому тариф повинен бути нижчим!!! 1.3. Населению, которое проживает в жилых домах (в том числе в жилых домах гостиничного типа, квартирах и общежитиях), оборудованных в установленном порядке кухонными электроплитами (в том числе в сельской местности): за объем, потребленный до 250 кВт∙ч электроэнергии в месяц (включительно) 23,70 грн за 100 кВт. за объем, потребленный свыше 250 кВт∙ч до 800 кВт∙ч электроэнергии в месяц (включительно) 32,22 за объем, потребленный свыше 800 кВт∙ч электроэнергии в месяц 134,04 для многодетных, приемных семей и детских домов семейного типа независимо от объемов потребления электроэнергии 23,70 Наш А як з електрикою???
Ви праві, дійсно, згідно постанови НКРЕ від 23.10.14 №164, для будинків з електроплитами тарифи на електроенергію нижчі.
давайте, я считаю что 4тис не такие уж большие деньги, окупается за 1.5 года(на куме проверено Позняки)) на квартиру денег хватило, а вот счетчик поперек горла стал))) я вас умоляю у меня в договоре нигде не указано что должен стоять счетчик на отопление. Это дело каждого, кто хочет ставит, а не которым и не надо, это все индивидуально!
А с Янтарем по поводу счетчика кто-то говорил? Интересно, какая у них позиция по вопросу установки индивидуальных счетчиков.
Шановні інвестори та майбутні мешканці ЖК "Південний!" Ключі від всіх квартир передано в ЖБК "ЯНТАР". Для їх отримання звертайтесь до Аркадія Юхимовича, який приймає в приміщенні конс`єржа секції 1 Б, тел. 067-918-19-07. Для перерахунків за договорами згідно фактичних обмірів БТІ звертайтесь до компанії, з якою укладено договір.
Добрий день! Сьогодні телефонував Аркадію, він мені сказав що поштову адресу вже давно присвоїли. Юрист Центробуду каже що не присвоїли!!! В самому Янтарі кажуть, що адресу не присвоїли але знають що буде - Південна, 5-Б))) (на питання коли буде присвоєнно поштову адресу, мені відповіли: "Незнаю! На мій номер всі телефонують і задають це питання, мені немає часу навіть коли зустрітися з людьми стосовно даного питання!!!) Одним словом пі...ць!!! Стрілки перекидують один на одного і ніхто толком неможе нічого сказати....
ЖБК Янтар каже, що адресою займається СВМ ! а правда в тому, що оскільки копію рішення виконкому міськ.ради ніхто в очі не бачив, треба робити відповідні висновки ! до того ж з огляду на все вказане вище випливає тільки одне: що нікому не відомо чи подав ЖБК Янтар відповідний пакет документів для отримання поштової адреси у міську раду чи ні, і якщо подав, то яка була офіційна відповідь виконкому..... -поштову адресу будинку затверджує виконавчий комітет Вишнівської міської ради протягом місяця з дати подачі документів Замовником на розгляд, а не сесія ради яка збирається 1 раз в місяць\виконком працює щоденно\ -рішення готується відділом містобудування та архітектури виконкому Виконавчий комітет Вишневої міської ради тел. (04598)5-26-44; тел/факс (04598)6-00-40; тел/факс (044)239-00-40. Начальник відділу містобудування та архітектури - Черній Володимир Петрович каб.№ 6 тел. 5-19-93, http://vyshneve.org
Бугаааага!!! Знач не тільки в мене склалось враження про "Янтар", як про... ну щоб зовсім корректро висловитись, то абсолютно некомпетентну контору. Розмовляючи з, вищезгаданим, Андрієм, у мене виникло почуття, що веду розмову із слюсарем-сантехніком, який займається проблемою забитого унітазу і взагалі не вкурює, що від нього хочуть... Круто, ЦБ зкинув справи на Янтар, де ніхто не знає, що з ними далі робити.... Я реально вірю, що вони можливо не подали в роботу всі необхідні документи, а можливо всі. На уточнюючі питання, у відповідь якась абракадабра на зовсім іншу тему... Можливо я панікую, але таке враження, що вони підписують договора і акти на данних (в тому числі і про адресу) яких ще нема в природі.
Ми у понеділок підписали додаткову угоду з СВМ де і написано квадратуру за замірами БТІ , до того ж сказали, що вже є поштова адреса Південна 5Б, а тех паспорта будуть десь через тиждень
Сусіди, по скільки штук ключів видають на руки? підскажіть, хто робить ремонт, чи можна після 18-00 потрапити в будинок? Мене охорона не пустила. Я хотів заміри санвузла зробити. А хтось бачив рішення чи акт ,що Янтар погоджено експлуатуючою організацією? В нас в договорі вказано,що вони власники земельної ділянки і що з того?