В мае оформлял квартиру, держмито - 1 %, пенсійний фонд - 1% (платит застройщик) плюс услуги нотариуса, но они сейчас не обязательны
Я очень даже не против, если я ошибаюсь, но у нас есть гораздо большие проблемы с похолоданием и отсутствием отопления, документы на квартиру можно и потом (паралельно) оформить.
Д Е К Р Е Т КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ м. Київ, 21 січня 1993 року N 7-93 Про державне мито Стаття 2. Об'єкти справляння державного мита Державне мито справляється: 14) за державну реєстрацію права власності на нерухоме майно; за державну реєстрацію іншого речового права на нерухоме майно, обтяження права на нерухоме майно. { Статтю 2 доповнено пунктом 14 згідно із Законом N 5508-VI ( 5508-17 ) від 20.11.2012 } Стаття 3. Розміри ставок державного мита 6. За вчинення інших дій: х) за державну реєстрацію права власності на нерухоме майно: 7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян(тобто 119 грн)
сегодня у них "большое собрание" всех троих учасников строительства....посмотрим что нарешают........ СВМ "канторка" еще та......
а звідки інфа про збори? і на яку годтну вони приблизно заплановані? може їх після зборів набирати...
вчера муж в Центробуд звонил, там и сказали, время не уточнял. Набирайте конечно! Думаю после 12.00 можно звонить Узнаете такие то новости, поделитесь плз)
Дзвонили сьогодні в СВМ Буд, сказали передзвонити в понеділок, вони заберуть акт і домовимся про зустріч, а там потрібно буде доплатити за 0,3 м2 плюс 300 грн за тех паспорт, а вже тоді буде шанс отримати ключі перед новим роком )))) Підскажіть будь-ласка,як там справи з Ятраню, може хтось в контакті з ними, що вони планують?
Розмовляв з представником Центробуду та Янтарем! Висновок: переводять стрілки один на одного, конкретної інформації немає(((
Я сегодня тоже звонила в Центробуд, зам. директора сказал что сегодня уже должен решится вопрос с потовым адресом, и сегодня запускают отопление.
Говорят если с отоплением все будет нормально, то со следующей недели будут обзванивать жильцов для подписания акта и передачи ключей Янтарю.
А мені сьогодні в Янтарі сказали, що рішення стосовно почтового адресу буде розглядатись на сесії Вишневої ради...
отопление включили! это пробный запуск, если на протяжении 3 дней будет все хорошо в системе, то с понедельника можно смело доставать Янтарь по поводу договоров и ключей! По поводу поштового адреса вопрос "деликатный" решают. У меня есть ин-фа что нам его не дают из-за СВМ-ма, у них задолженость перед городом и они толи не хотят или не чем им платить......незнаю этих нюансов.
Шановні мешканці! Сьогодні було подане тепло в будинок для пусконалагоджувальних робіт системи опалення впродовж трьох діб (згідно з будівельними нормами пуску тепла). Випробування системи опалення проводиться в кожній квартирі, перевіряється кожний опалювальний прилад. Після цього експлуатацією системи опалення та будинку в цілому буде займатись ЖБК "Янтар". З наступного тижня (в понеділок-вівторок) ключі від квартир будуть передані в ЖБК "Янтар" для подальшої передачі мешканцям.
Уважаемые ТОВ "ІБК"ЦЕНТРОБУД", сообщите инвесторам когда будет установлена трансформаторная подстанция и здание подключено по постоянной схеме? Или этим тоже будет заниматься ЖБК "Янтар".
Офіційно дайте координати ЖБК "Янтар". До кого можна звертатися? Які номери телефонів відповідальних осіб? Невже так важко надавати повну інформацію?