ЖК "Южный" ул. Южная, 5б

Discussion in 'Вишневое' started by Александра Уманец, May 30, 2013.

1. Иван 777

Иван 777 Member

В мае оформлял квартиру, держмито - 1 %, пенсійний фонд - 1% (платит застройщик) плюс услуги нотариуса, но они сейчас не обязательны

2. Иван 777

Иван 777 Member

Я очень даже не против, если я ошибаюсь, но у нас есть гораздо большие проблемы с похолоданием и отсутствием отопления, документы на квартиру можно и потом (паралельно) оформить.

Русин and Nаттта like this.
  3. njkz

njkz Member

Д Е К Р Е Т
    КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
    м. Київ, 21 січня 1993 року N 7-93
    Про державне мито
    Стаття 2. Об'єкти справляння державного мита
    Державне мито справляється:
    14) за державну реєстрацію права власності на нерухоме майно;
    за державну реєстрацію іншого речового права на нерухоме майно,
    обтяження права на нерухоме майно.
    { Статтю 2 доповнено пунктом 14
    згідно із Законом N 5508-VI ( 5508-17 ) від 20.11.2012 }
    Стаття 3. Розміри ставок державного мита
    6. За вчинення інших дій:
    х) за державну реєстрацію
    права власності на нерухоме майно:
    7 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян(тобто 119 грн)

Last edited: Dec 1, 2014
    гость=гость likes this.
  4. Nat29

Nat29 New Member

СВМ буд , начал обзвон, хоть кому то звонили, по поводу подписания акта?

5. Nat29

Nat29 New Member

а я говорила про акт приема-передачи?

6. ms_mila27

ms_mila27 Active Member

Нажаль нам теж не дзвонили. Я почекаю до середи (вони казали середина тижня), а там сама наберу.

7. Nаттта

Nаттта New Member

сегодня у них "большое собрание" всех троих учасников строительства....посмотрим что нарешают........
    СВМ "канторка" еще та......

8. ms_mila27

ms_mila27 Active Member

а звідки інфа про збори? і на яку годтну вони приблизно заплановані? може їх після зборів набирати...

9. Nаттта

Nаттта New Member

вчера муж в Центробуд звонил, там и сказали, время не уточнял. Набирайте конечно! Думаю после 12.00 можно звонить
    Узнаете такие то новости, поделитесь плз)

Русин likes this.
  10. ms_mila27

ms_mila27 Active Member

Дзвонили сьогодні в СВМ Буд, сказали передзвонити в понеділок, вони заберуть акт і домовимся про зустріч, а там потрібно буде доплатити за 0,3 м2 плюс 300 грн за тех паспорт, а вже тоді буде шанс отримати ключі перед новим роком ))))

Підскажіть будь-ласка,як там справи з Ятраню, може хтось в контакті з ними, що вони планують?

Last edited by a moderator: Jan 31, 2015
  11. Русин

Русин Member

кормят "завтраками".

Last edited by a moderator: Jan 31, 2015
  12. Nаттта

Nаттта New Member

....а сами позвонить не пробовали??? Все номера телефонов , вы написали в теме ...)

13. Tkach

Tkach Member

Розмовляв з представником Центробуду та Янтарем! Висновок: переводять стрілки один на одного, конкретної інформації немає(((

14. Tatiana555

Tatiana555 New Member

Я сегодня тоже звонила в Центробуд, зам. директора сказал что сегодня уже должен решится вопрос с потовым адресом, и сегодня запускают отопление.

15. Tatiana555

Tatiana555 New Member

Говорят если с отоплением все будет нормально, то со следующей недели будут обзванивать жильцов для подписания акта и передачи ключей Янтарю.

Vint likes this.
  16. Tkach

Tkach Member

А мені сьогодні в Янтарі сказали, що рішення стосовно почтового адресу буде розглядатись на сесії Вишневої ради...

Nаттта likes this.
  17. Nаттта

Nаттта New Member

отопление включили! это пробный запуск, если на протяжении 3 дней будет все хорошо в системе, то с понедельника можно смело доставать Янтарь по поводу договоров и ключей!
    По поводу поштового адреса вопрос "деликатный" решают. У меня есть ин-фа что нам его не дают из-за СВМ-ма, у них задолженость перед городом и они толи не хотят или не чем им платить......незнаю этих нюансов.

18. Шановні мешканці!
    Сьогодні було подане тепло в будинок для пусконалагоджувальних робіт системи опалення впродовж трьох діб (згідно з будівельними нормами пуску тепла). Випробування системи опалення проводиться в кожній квартирі, перевіряється кожний опалювальний прилад. Після цього експлуатацією системи опалення та будинку в цілому буде займатись ЖБК "Янтар". З наступного тижня (в понеділок-вівторок) ключі від квартир будуть передані в ЖБК "Янтар" для подальшої передачі мешканцям.

uapasha, Иван 777 and Nаттта like this.
  19. Vint

Vint New Member

Уважаемые ТОВ "ІБК"ЦЕНТРОБУД", сообщите инвесторам когда будет установлена трансформаторная подстанция и здание подключено по постоянной схеме? Или этим тоже будет заниматься ЖБК "Янтар".

20. Русин

Русин Member

Офіційно дайте координати ЖБК "Янтар". До кого можна звертатися? Які номери телефонів відповідальних осіб? Невже так важко надавати повну інформацію?

Last edited: Dec 8, 2014
    ms_mila27 likes this.

Share This Page