Яку рисоварку купити?

Discussion in 'Кофейня' started by Udetter, Aug 10, 2023.

1. Udetter

Udetter Member

Доброго дня. Яку рисоварку купити? Раніше не користувалися рисоваркою. Яку купити? Мої батьки якусь китайську рисоварку взяли і вона за місяць згоріла. Тому хочеться взяти щось якісне.

2. Мелвин

Мелвин Member

Це мабуть вони на якусь таку потрапили, бо у мене зараз теж китайська рисоварка і служить більше 8 років, жодних проблем взагалі. Тут треба за моделями, мабуть, вибирати й характеристики.

3. Udetter

Udetter Member

Вітання. А як на мене, чим простіше рисоварка, тим краще, у мене зараз 10 років грюнхельм вже нею користуюся, ще з не дорогих, подобається виробник - Філіпс, теж їсть хороші модельки.

4. Мелвин

Мелвин Member

Вибирайте з нових моделей, тоді рисоварка прослужить вам довше. Можете подивитися рисоварки https://allo.ua/ua/mul-tivarki/tip_multivarki-risovarka/ тут великий вибір і ціни вас порадують, багато знижок. Мені подобаються рисоварки Russell Hobbs, вони довго служать.
    Купив собі таку й мамі, вона дуже задоволена. Готує у рисоварці практично щодня, все супер. Ніяких проблем. Замовляли на цьому сайті. Доставка прийшла вчасно, ціна більш ніж адекватна. Тому раджу і вам туди заглянути.

Share This Page