Новостройка по Боголюбова 4, Софиевская Борщаговка

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Dmitry, 1 ноя 2010.

1. Helen

Helen Member

Почему же нельзя посмотреть этот документ? Неужели так трудно отсканировать?

Мила0608 и Ботан нравится это.
  2. vizavic

vizavic New Member

Если верить плану, то по нашей стороне от лифтовой четыре квартиры.
    Т.е., по моему, если уж делать тамбур , то на все 4 квартиры?

3. Д@ш@

Д@ш@ Active Member

Полностю с вами согласна сосед;) На стройку часто ездите? Бригаду по ремонту нашли уже?

4. tati4ko

tati4ko Member

Був на будівництві сьогодні.
    Завезли і розкидають чорнозем по клумбам.
    Посадили кущики і хвойні деревця(ХЗ, вроді як туї). Сказали, будуть ще стелити трав"яні газони.
    Крім того, на клумбі, яка знаходиться між будинками 4 і 6 посадили листяні дерева.
    В будинок не пускають, навіть в під"їзди.
    По документам: орієнтовно на кінець жовтня.
    З.І. Круто просувається буд-во Боголюбова 6. Такими темпами до кінця року дійсно його здадуть. І будуть вікна виходити на красивий, пофарбований новий будиночок.

ceedor, Andriy_, Dmitry и 6 другим нравится это.
  5. Cooler

Cooler Active Member

Это карашо, что быстро строится:)

6. Andriy

Andriy Well-Known Member

До слів Tati4ko маю ще кілька гарних новин з будівництва. Почали новий етап робіт. ВЖЕ СКЛЯТЬ ЛОДЖІЇ. На сьогодні зробили 4 квартири на першому поверсі. Обіцяють через тиждень-півтора дзвонити та видавати ключі. Ввечері викладу кілька фото.

ceedor, Таня, Andriy_ и 4 другим нравится это.
  7. Valentyna

Valentyna Active Member

Ну так в 6-го будинку термін здачі - 4-й квартал 2011р. це заселення в нас у березні 2012 ...

8. SeRgio

SeRgio Well-Known Member

это все очень хорошо.... но все-таки сроки выдачи ключей начинают немного напрягать. При первом осмотре - конец августа, потом до 20 сентября, уже 3 недели кормят - через неделю-две. Вроде последняя версия - 20 октября... но тут опять конец октября - тоесть числа 28-29???

9. SeRgio

SeRgio Well-Known Member

и это еще - ориентировочно... блин, домик стоит построен, сдан... денежку на ремонт припасли.... а заходить делать его нельзя... и так сидиш на съемной квартире с ощущением миража...

10. Andriy

Andriy Well-Known Member

Якщо почнуть видавти ключі через тиждень, то можна буде сказати, що у строк до 20-го все ж вклались. Але зараз може тільки вірити на слово. Я не розумію чому вони досі не надіслали Дмитру копію документа про здачу будинка в експлуатацію. Думаю, що це було б приємно побачити усім.

11. Aleksandr

Aleksandr Active Member

Я думаю вариантов может быть несколько:1)не готовы раздать ключи 2)не все работы по дому завершены 3)не введен(хотя это очень врядли,такими вещами обычно не шутят).А может просто к Диме информация приходит с опережением времени.

12. Andriy

Andriy Well-Known Member

Скоріше варіант 2. На минулому тижні ж писали, що на сходових клітинах плитка покладена тільки до третього поверху. Тому роботи там ще достатньо. Можливо, також хочуть встигнути засклити балкони до вселення людей.
    Думаю, що будинок дійсно здали, але відсканувати та скинути документ їм просто лінь.

13. Aleksandr

Aleksandr Active Member

да это наверно так и есть

14. Sashko

Sashko Well-Known Member

Сходинки не будуть далы викладати плиткою. Виклали до третього поверху - бо там були сходинки гірші ніж вище. Тому їх плиткою прикрасили. А будинок зданий. бо сьогодні почали стеклити балкони. а це до здачі будинку вони б не робили.

15. Dmitry

Dmitry Administrator Команда форума

Не можу дозвонитися до офісу, щоб попросити скан. Видно забули(

16. Sashko

Sashko Well-Known Member

або святкують.

17. Таня

Таня Active Member

нам сказали, що поки не засклять балкони - ключі не видадуть

18. Andriy

Andriy Well-Known Member

Ось фотки на яких видно засклені лоджії. Зробили вже десь 14 лоджій.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg

Lamazy, Татьяна1971, Мила0608 и 5 другим нравится это.
  19. SeRgio

SeRgio Well-Known Member

я не пойму почему они вместо одного стекла вставляют пластик на балконах???

20. Ботан

Ботан Well-Known Member

Что не один менеджер не отвечает????? Я звонил - мне отвечали - может вы не туда звонили?;)

Если документ есть - то вроде не проблема выслать вам его и с помощью менеджера - правильно?

Aleksandr нравится это.

Поделиться этой страницей