м. ВИШНЕВЕ вул. Святошинська 35а. забудовник САВОЧКА Е.П

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем OTDEL PRODAG, 6 июл 2012.

1. Selena

Selena New Member

Всем привет) Я с 8 этажа :)

Milena нравится это.
  2. Alesya_S

Alesya_S Member

Привет! Рады новым соседям.
    1. Мы также вносили залог 8000 грн. и у нас рассрочка на год, но пока мы полностью не расчитаемся документы на право собственности нам никто не оформит...
    2. Мы жители Вишневого.

Milena нравится это.
  3. Milena

Milena Active Member

Восьмий поверх поки що найпопулярніший серед форумчан. І краєвид у вас напевно буде :super:

Alesya_S, lelem, ви як мешканці Вишневого розкажіть що в нас за район? Спокійний чи не дуже, як літаки, не заважають? А ще чула що десь в Вишневому є басейн - це правда?

Selena нравится это.
  4. Alesya_S

Alesya_S Member

Ми живемо в самому центрі Вишневого на 3-му поверсі, в квартирі ні разу не чули пролітіючих літаків, а знайомі в мене живуть біля церкви на 11-му поверсі та у них колі відкриті вікна дуже добре чути як пролітають літаки..
    сподіваюсь що в нашому будинку цього не буде так як вони літають ближче до поля..

а стосовно басейна хочу вас розочарувати, у Вишневому немає басейну, може десь приватний...

Коли починали будувати "Акварелі" то в них була реклама, що рядом будуть будувати "Спорт Лайф", але пройшло вже пару років так нічого й не будують, якось я дзвонила в "Спорт Лайф" то мені відповіли що планують, але термінів навіть не називають....

Milena нравится это.
  5. Привет!!!Мы живем в Вишневом, возле Вашего дома.Самолеты летают частенько и на 8 этаже их слышно.Басейн в Вишневом есть, в 4 школе.Но сразу говорю - он мягко говоря не очень, не советую.

Milena нравится это.
  6. Milena

Milena Active Member

Николай1313, а де ця 4 школа знаходиться, далеко від будинку? І чому його краще не відвідувати?
    А взагалі, як вам цей район - він безпечний?

7. Школа ця далеко від Вашого будинку знаходиться, на вул.Машинобудівників, біля ЖК Городок.Чесно кажучи, я там не був, але сусіди розповідали, щодіти, котрі туди ходять, постійно хворіють. А взагалі район гарний,безпечний.Є вся інфраструктура, рядом міська рада.

Milena нравится это.
  8. lelem

lelem Member

О самолетах. Их всегда слышно, но к этому привыкаешь. Я живу в Вишневом с рождения, мне самолеты никогда не мешали. А вот в Софиевской Борщаговке хуже, если бы купили квартиру там, а еще и с окнами на запад, то вы бы потерпали не только от шума, а еще и от света прожекторов в окна))))
    Возле нашего будущего дома садик, 3тья школа, замечательная транспортная развязку и куча магазинов. Это практически центр. Район там замечательный, мы с вами сделали правильный выбор. На счет бассейна. 4тая школа в другом конце города, там есть разнообразные спорт.секции и бассейн в том числе.
    Хотелось бы услышать мнение соседей нижних этажей по поводу муссорников, я так понимаю, их никто никуда не будет переносить

Milena нравится это.
  9. Milena

Milena Active Member

Я сподіваюсь смітники все ж таки кудись переставлять. Вони там псують всю красу нашого будинку.

А до ЗОШ №4 по карті відстань 1 км. Як на мене це не дуже й далеко.

10. Cherry-ice

Cherry-ice Member

Всім привіт!!!!
    Раді новим сусідам!
    ми вносили завдаток 8000,00 і через місяць підписали попередній договір і внесли 100% оплати.
    Чекаємо з нетерпінням здачі будинку, і знайомства з новими сусідами)))friends
    Про літаки хочу сказати, що пролітаючи біля нашого будинку вони йдуть на посадку, і від них немає великого шуму.
    Контейнери зі сміттям обіцяли переставити в інше місце. Побачимо...
    Хто був на днях на будівництві? Як ідуть справи?

Milena нравится это.
  11. Alesya_S

Alesya_S Member

Со стороны особых изменений нет, с пятници обшивкой дома больше не занимались, позавчера достраивали выход на крышу, там где окошко.

12. lelem

lelem Member

У нас в городе все не далеко друг от друга, по большому счету :)

А кто обещал? По документации они соответствуют всем санитарным нормам, расстояние от дома к муссорникам в допустимых пределах. А вот про эстетическую сторону - да, сочувствую живущим на 1-3 этажах. И будем надеяться, что их перенесут.

13. Milena

Milena Active Member

А звідки такі норми?
    Я знайшла що згідно із санітарними нормами, сміттєві контейнери повинні розташовуватися не ближче, ніж за 20 м від вікон і дверей багатоквартирного будинку чи дитячого майданчика. Якщо щільна забудова двору не дозволяє встановити контейнер на відстані від 20 до 100 м, норми можуть переглядатися. Для цього ЖЕК має отримати висновок комісії, в якій задіяні співробітники санепідстанції. Якщо у ЖЕКу такого документа немає, мешканці можуть вимагати переставити контейнери на безпечну і зручну відстань.
    А в нашому випадку 20-ти метрів від вікон немає.

14. lelem

lelem Member

когда были на просмотре в самый первый раз я спрашивала, мне ответили что там есть 20 метров

15. Milena

Milena Active Member

Ні, максимум там метрів 10.

16. lelem

lelem Member

хочу уточнить - мы с Paule-Han соседи на по этажу, а по комнатеstesn9us Это мой супруг.

17. Milena

Milena Active Member

Ой, вибачте що назвала вас сусідами по поверху.

А хтось вже думав робити тамбур на декілька квартир - чи дозволять нам таке взагалі?

18. Paule-Han

Paule-Han Member

Раз в неделю этим вопросом надоедаю юристу ;)
    Буду знать точный ответ - сообщу.

Milena нравится это.
  19. lelem

lelem Member

Мы планируем после обмеров БТИ договориться с нашим непосредственным соседом (постараемся его найти) и сделать такой предбанник. Когда дом будет сдан, думаю уже ни у кого не нужно спрашивать, разрешат или нет. ИМХО, это надо делать еще при наличии прораба на стройке, чтобы все сделалось гармонично.

Milena нравится это.
  20. Alesya_S

Alesya_S Member

Работы по утеплению продолжаются, уже до 6-го этажа утеплили одну сторону

Milena нравится это.

Поделиться этой страницей