Доброго всем дня, то что касается техэтажа - так называемого то он тоже на данный момент выставляется на продажу в каком виде и как это будет оформлятся незнаю, но для 2-х уровневых квартир его предлагают оформить как 3-й уровень с высотой потолков в 2,20
Оце так новини :confused: Може хто знає - це взагалі можливо, використовувати так технічний поверх? Краще б зробили щось корисне і приємне для мешканців безкоштовно, а не намагались на всьому заробити. Наприклад по ДБН є така можливість. 2.61 На експлуатованих покрівлях житлових будинків, допускається передбачати для жителів будинку майданчики: спортивні, для відпочинку дорослих (озеленені), солярії, сушіння білизни, чищення речей, меблів і одягу. При цьому слід забезпечувати необхідні технологічні, санітарно-гігієнічні вимоги, заходи безпеки (влаштування огорожі та застосування заходів щодо захисту вентиляційних випусків, у тому числі протидимних установок), а в частині протипожежних вимог - без влаштування додаткового покриття над експлуатованими покрівлями.
Над вами ще має бути технічний поверх А от його хтось придбає і влаштує там творчю майстерню (у кращому випадку). Я теж не хочу аби на даху щось робили, це небезпечно. Це за кордоном так може і роблять, а в нас з вами не той клас будинку.
Наш будинок сьогодні вже почали утеплювати. Зробили зовсім трішечки, але ж початок покладено. Спробую завтра зробити кілька фото. А ще встановлюють люки на пожежні виходи на балконах.
полощадь аналогичная площали 1-го этажа 2-х уровневой квартиры да мы также ежедневно наблюдаем за темпами строительства, пока все только радует
Всім доброго ранку!!!! Дякую вам, сусіди за новини щодо нашого будинку. в нас нажаль немає можливості часто бувати на будівництві і ділитися з вами новинами. Радує, що робота йде до завершення)
Ми будемо тримати вас в курсі усіх подій які побачимо і дізнаємося - для того ж ми і спілкуємось на цьому форумі.
Да уж, к самолетам придется привыкнуть. как я помню (со слов менеджера), будут ставятся котлы WESTEN QUASAR D240i с функцией "теплых полов". А как будет в реальности, посмотрим.
Paule-Han, чи проводили вже заміри БТІ? (Ви писали про це раніше). Чи збираєтесь як і планували на вихідних на будівництво?
Всем привет! Мы инвесторы с 7 этажа За стройкой наблюдаю каждый день - работа кипит Есть пару вопросов к вам, соседи: 1) Какую часть от всей суммы вы вносили в залог для бронирования? 2) Есть среди вас жители Вишневого?
На счет высоты потолков - то они их снизили специально и за счет этого выстроили дополнительные этажи ИМХО. А что, квартиры распродавались быстро, чего бы еще не достроить ..... не видела, кто-то знает, сколько этажей или сколько метров допускается здание с газовыми котлами?
Доброго дня! Вітаємо! В нас на форумі вже з вашого поверху є Paule-Han, можливо ваш найближчій сусід. А взагалі, добре що нас з кожним днем стає все більше. 1)Ми для бронювання вносили 8000 грн. 2) Ще ні, але сподіваюсь що вже незабаром будемо. Будинок одразу планували 10-ти поверховим, таким він є і зараз.
На ваше питання "залог для бронирования" я відповіла. А що стосується оплати - повної, або поетапної - ми оформлювали розстрочку на рік (70/30). А у вас яка квартира?
Да, это я не верно поставила вопрос Просто мы внесли сразу всю сумму, но я слышала, что до предполагаемой даты сдачи (30.05) это не есть обязательным, вот и интересно, кто сколько инвестировал. У нас однушка на 7 этаже. Кстати, именно на нашем балконе не убрали подпорки. Меня это очень волнует и я не знаю, кто владеет инфой, почему так и что там неверно сделали
Так, це можливо, але ж і ціна інша, і основний договір не підпишете до повної виплати, а відповідно і не станете власником квартири. Зателефонуйте прорабу - він більш компетентний в цьому питанні.
Нас на форумі вже вісім. Сусіди, приєднуємося до спілкування активніше! З 1-го по 5 поверх ніхто ще не з'явився. А-ууу, де ж ви всі? 6 поверх: Milena 7 поверх: lelem, Paule-Han 8 поверх: Cherry-ice, NeoDom 9 поверх: zyzyka 10-11 поверх: Alesya_S Відсутня інформація: Selena