м. ВИШНЕВЕ вул. Святошинська 35а. забудовник САВОЧКА Е.П

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем OTDEL PRODAG, 6 июл 2012.

1. Alesya_S

Alesya_S Member

Доброго всем дня,
    то что касается техэтажа - так называемого то он тоже на данный момент выставляется на продажу в каком виде и как это будет оформлятся незнаю, но для 2-х уровневых квартир его предлагают оформить как 3-й уровень с высотой потолков в 2,20

2. Milena

Milena Active Member

Оце так новини :confused:
    Може хто знає - це взагалі можливо, використовувати так технічний поверх?

Краще б зробили щось корисне і приємне для мешканців безкоштовно, а не намагались на всьому заробити.
    Наприклад по ДБН є така можливість.

2.61 На експлуатованих покрівлях житлових будинків, допускається передбачати для жителів будинку майданчики: спортивні, для відпочинку дорослих (озеленені), солярії, сушіння білизни, чищення речей, меблів і одягу. При цьому слід забезпечувати необхідні технологічні, санітарно-гігієнічні вимоги, заходи безпеки (влаштування огорожі та застосування заходів щодо захисту вентиляційних випусків, у тому числі протидимних установок), а в частині протипожежних вимог - без влаштування додаткового покриття над експлуатованими покрівлями.

3. Alesya_S

Alesya_S Member

мне-бы не хотелось что-бы над моей спальней был спортивный майданчик....:confused:

4. Milena

Milena Active Member

Над вами ще має бути технічний поверх :)
    А от його хтось придбає і влаштує там творчю майстерню (у кращому випадку).
    Я теж не хочу аби на даху щось робили, це небезпечно. Це за кордоном так може і роблять, а в нас з вами не той клас будинку.

5. Milena

Milena Active Member

А яка вартість кв.м. тех.поверху? І які площі там продають?

6. Milena

Milena Active Member

Наш будинок сьогодні вже почали утеплювати. Зробили зовсім трішечки, але ж початок покладено. :)
    Спробую завтра зробити кілька фото.
    А ще встановлюють люки на пожежні виходи на балконах.

7. Alesya_S

Alesya_S Member

полощадь аналогичная площали 1-го этажа 2-х уровневой квартиры

да мы также ежедневно наблюдаем за темпами строительства, пока все только радует:)

8. Cherry-ice

Cherry-ice Member

Всім доброго ранку!!!!
    Дякую вам, сусіди за новини щодо нашого будинку. в нас нажаль немає можливості часто бувати на будівництві і ділитися з вами новинами. Радує, що робота йде до завершення)

9. Milena

Milena Active Member

Ми будемо тримати вас в курсі усіх подій які побачимо і дізнаємося - для того ж ми і спілкуємось на цьому форумі. :hello:

10. Milena

Milena Active Member

Не зважаючи на негоду... вони працюють!
    Як і обіцяла невеличкий фотозвіт.
    21.03_01.jpg 21.03_02.jpg 21.03_03.jpg 21.03_04.jpg 21.03_05.jpg

11. Paule-Han

Paule-Han Member

Да уж, к самолетам придется привыкнуть.

как я помню (со слов менеджера), будут ставятся котлы WESTEN QUASAR D240i с функцией "теплых полов". А как будет в реальности, посмотрим.

12. Milena

Milena Active Member

Paule-Han, чи проводили вже заміри БТІ? (Ви писали про це раніше). Чи збираєтесь як і планували на вихідних на будівництво?

13. lelem

lelem Member

Всем привет! Мы инвесторы с 7 этажа :)
    За стройкой наблюдаю каждый день - работа кипит :super:
    Есть пару вопросов к вам, соседи:
    1) Какую часть от всей суммы вы вносили в залог для бронирования?
    2) Есть среди вас жители Вишневого?

14. lelem

lelem Member

На счет высоты потолков - то они их снизили специально и за счет этого выстроили дополнительные этажи ИМХО. А что, квартиры распродавались быстро, чего бы еще не достроить ..... не видела, кто-то знает, сколько этажей или сколько метров допускается здание с газовыми котлами?

15. Milena

Milena Active Member

Доброго дня! Вітаємо!:) В нас на форумі вже з вашого поверху є Paule-Han, можливо ваш найближчій сусід. А взагалі, добре що нас з кожним днем стає все більше.
    1)Ми для бронювання вносили 8000 грн.
    2) Ще ні, але сподіваюсь що вже незабаром будемо.
    Будинок одразу планували 10-ти поверховим, таким він є і зараз.

16. lelem

lelem Member

То есть, вы всего инвестировали 8тыс грн или поэтапно еще вносили какие-то суммы?

17. Milena

Milena Active Member

На ваше питання "залог для бронирования" я відповіла. А що стосується оплати - повної, або поетапної - ми оформлювали розстрочку на рік (70/30).
    А у вас яка квартира?

18. lelem

lelem Member

Да, это я не верно поставила вопрос :)
    Просто мы внесли сразу всю сумму, но я слышала, что до предполагаемой даты сдачи (30.05) это не есть обязательным, вот и интересно, кто сколько инвестировал.
    У нас однушка на 7 этаже.
    Кстати, именно на нашем балконе не убрали подпорки. Меня это очень волнует и я не знаю, кто владеет инфой, почему так и что там неверно сделали :(

19. Milena

Milena Active Member

Так, це можливо, але ж і ціна інша, і основний договір не підпишете до повної виплати, а відповідно і не станете власником квартири.
    Зателефонуйте прорабу - він більш компетентний в цьому питанні.

20. Milena

Milena Active Member

Нас на форумі вже вісім. Сусіди, приєднуємося до спілкування активніше! :)
    З 1-го по 5 поверх ніхто ще не з'явився. А-ууу, де ж ви всі?
    6 поверх: Milena
    7 поверх: lelem, Paule-Han
    8 поверх: Cherry-ice, NeoDom
    9 поверх: zyzyka
    10-11 поверх: Alesya_S
    Відсутня інформація: Selena

Поделиться этой страницей