м. ВИШНЕВЕ вул. Святошинська 35а. забудовник САВОЧКА Е.П

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем OTDEL PRODAG, 6 июл 2012.

1. NeoDom

NeoDom Member

Milena, спасибо за фото отчет. темпы строительства радуют)

2. Milena

Milena Active Member

Alesya_S, А ми з Вами сусіди?

3. Alesya_S

Alesya_S Member

І в мене була така перша думка, але віконце над сходами. А ліфтові ближче до центру будинку.

ну да как-то не сходиться, вечером напишу вам, может еще что-нибудь уточнить при возможности?

Alesya_S, А ми з Вами сусіди?

еще нет, но возможно будем

4. Milena

Milena Active Member

Завжди раді новим сусідам :)
    Найважливіше питання, як ви могли помітити на форумі - відвідання будівництва. Запитайте будь-ласка чи планують вони влаштувати день відчинених дверей, або треба особисто домовлятися про перегляд.
    А ви яку квартиру хочете придбати? Вже дізнавалися які є в наявності?

А ще цікаво як швидко планують здійснити підключення всіх комунікацій після ведення будинку в експлуатацію.

OTDEL PRODAG, а ще в мене питання до вас.
    Є візуалізації нашого будинку з інших сторін, а також прибудинкової території. Де планується парковка? Так як буде виглядати наше подвір'я?
    Будьте ласкаві - розмістіть цю інформацію на форумі, або на оф.сайті.

5. Alesya_S

Alesya_S Member

в наявності залишились лише 2-уровневі, зараз розглядаємо 80 кв.м., а що до відвідання будівництва я особисто домовлялась з відділом продажу.

Що стосується парковки мені відповіли що її не буде, де знайдете місце там й паркуйтесь:)

6. Milena

Milena Active Member

Тільки коли ви вже інвестор вони не дуже охоче пускають на будівництво - ми там заважаємо процесу.
    А з парковкою це дуже цікаво - на перших візуалізаціях було зображено чудову гостьову парковку біля парадного.
    18-main.jpg 1b-main.jpg 2b-main.jpg

Просто бачила об'яву на Сландо про продаж 1к. квартири в нашому будинку, але напевно то якісь перекупники.

7. Lenochka

Lenochka Active Member

Почти каждый день проезжаю Ваш очень симпатичный Домик:).(Часто бываю в Вишнёвом).Темпы строительства очень радуют!:super:В этом наш Застройщик-молодец!(Ваши соседи по ж.к. "Счастливый",Соф.Борщаговка;Счастливая,55)

8. Alesya_S

Alesya_S Member

всем добрый вечер, пишу Вам уже как ваш сосед, и очень рада этому долго решались и вот.................
    согласно тех вопросов что мы обсуждали.
    1. Окошко что сверху - там бкдет выход на крышу
    2. по вопросу комуникаций - до конца лета все будет подключено
    1-й этап как и планировалось май сдача дома в эксплуатацию
    2-й этап июнь получение документов и подключение электрики
    последний этап подключение газа - по мере заселения жильцов, максимальный срок конец лета, но возможно и ранее.
    То что касается начала ремонтных работ конец апреля - начало мая подписываешь акт приема-передачи и можешь начинать ремонт
    3. просмотр квартир как я понимаю нужно договариваться индивидуально, дня открытых дверей не планируют делать, да и просмотры не желательны так как идут строительные работы это очень проблематично и опасно...
    4. по поводу парковки так как я и писала ее не предусмотрено, будет только несколько гостевых мест
    5. визуализация територии еще тоже не готова, после завершения строительства будут привлекать дизайнера для окончательной разработки дизайно територии вокруг дома.

Все примеро так.... но это все предварительная информация каторая может изменятся по ходу строительства

на сландо 1-но ком. кв. это мы продаем, покупали для родственников они отказались, а нам так понравился этот дом что ма тоже решили купить и для себя, только плохо что позно надумались вибирать особо не из чего..

9. Milena

Milena Active Member

Вітаю! :super:
    І дякую за інформацію. Не зовсім те чого хотілось, але від ВП нічого іншого я і не очікувала.
    А з ВП забудовника про обмін на іншу квартиру без продажу чому не домовились? Вони б її потім продавали.

OTDEL PRODAG, якщо в нас немає доступу до квартир, надайте будь-ласка креслення або схеми розташування електропроводки та водопостачання/опалення в квартирах.
    І коли буде відкрито доступ до квартир? Кінець квітня - початок травня для ремонту? Чи після введення в експлуатацію та отримання документів?

10. Alesya_S

Alesya_S Member

Спасибо.:)

11. Milena

Milena Active Member

Alesya_S, а мені ще цікаво вам у дворівневих квартирах сходи встановлюють? А козирки на балкони?

12. Alesya_S

Alesya_S Member

по поводу лесниц еще вопрос решается, возможно их и не будет, как мне обяснили в ОП каждый может делать лесницу под свой интерьер и если та которую поставят они не подойдет то демонтаж тоже стоит денег, поэтому это еще будет согласовыватся с инвесторами 2-х уровневых квартир но как это будет неизвесно.......

а по поводу козырьков я незнаю у нас лоджия и я не интересовалась

13. Milena

Milena Active Member

В комплект будуть входити драбини :D
    Можливо Ви не звернули увагу, але лоджія не повністю накрита, і якесь накриття доведеться робити.

14. Alesya_S

Alesya_S Member

возможно, при просмотре двери на болкон были закрыты и мы как-то упустили этот вопрос

а по вопросу теплых полов никто не интересовался?

15. Milena

Milena Active Member

Ви про які саме? Електричні чи водяні?
    Ми будемо робити електричні в кухні та сан.вузлі.

16. Alesya_S

Alesya_S Member

в відділі продажу мені відповіли що є можливість встановити тільки електричні, але треба обговорювати з прорабом,
    а и самі будете робити? чи може краще обговорити з прорабом до моменту залиття полів?

17. Milena

Milena Active Member

Робити будемо самі. Детальніше в особистому повідомлені.

18. Milena

Milena Active Member

На даху встановили якісь конструкцї та спустили троси для виконання фасадних робіт. А ще бачила що завезли та вивантажували BaumitProContact.
    Ось такі новини.

А ще в мене знову виникло дивне питання :eek:ops:
    Якщо вихід на дах крізь вікно, то і на тех.поверх відповідно також тільки крізь вікно? Чи все ж таки на 11 поверсі є коридор, сходова клітина і якось іншим чином можна потрапити на горище?

19. NeoDom

NeoDom Member

Как по мне, то это немного странно делать выход через окно)) Хоть бы двери поставили что ли)) Может это просто помещение через которое выходишь на крышу, а окно что бы свет попадал туда?)

20. Milena

Milena Active Member

Так, це дуже дивно. Є тех поверх - там багато вікон, і є дах - він повністю без накриття.
    Скоріш за все ВП не володіє достовірною інформацією, і кажуть аби що.
    На дах має бути нормальний доступ для його подальшої експлуатації, догляду та ремонту ЖЕКом.

Поделиться этой страницей