м. ВИШНЕВЕ вул. Святошинська 35а. забудовник САВОЧКА Е.П

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем OTDEL PRODAG, 6 июл 2012.

1. Selena

Selena New Member

А как можно увидеть эти выходы?) есть фото?)

2. Cherry-ice

Cherry-ice Member

так, перша сторінка цього форуму. фото відділу продажу від 22.08.2012

3. Milena

Milena Active Member

Подивіться на загальних фото будинків. На балконах в підлозі є квадратні дири - це і є пожежні виходи :)

4. NeoDom

NeoDom Member

Я так понимаю что все будут их закрывать каким то образом)) Какой тогда от них толк?:)
    А у кого то есть телефон прораба, чтобы уточнить по поводу дверей, когда их будут устанавливать?

5. Milena

Milena Active Member

Толку ніякого, але ж так має бути.
    Cherry-ice казала що спілкувалась з прорабом, в неї має бути номер. Або зателефонуйте в ВП - вони також мають.
    А чому вас цікавить саме встановлення дверей? Там багато чого ще не зроблено...

А ще в Декларації про початок виконання будівельних робіт є телефон начальника будівельної ділянки. Можливо саме він вам потрібен?

6. NeoDom

NeoDom Member

А что за "Декларації про початок виконання" , где ее можно почитать? Просто я думал поговорить с прорабом, чтобы он сообщил когда они будут устанавливать двери и место китайских чтобы установили нормальные, чтобы потом их не демонтировать и заново не ставить.

7. Milena

Milena Active Member

Декларація є в них на сайті. Обираєте наш будинок, і там є "Скачать документацию по дому".
    А на рахунок дверей - ідея непогана, та чи дозволять так робити.

8. Cherry-ice

Cherry-ice Member

так, в мене є. на рахунок того, щоб він повідомив Вас, коли будуть ставити двері - забудьте. в мене такого плану питання були. Прораб сказав, що таких як ми - в нього багато, і на кожного відволікатися не буде, і те, що йому вчасно треба закінчити свою роботу.
    От таке....
    якщо треба, дайте мені якісь координати (пошта, номер тел.) і я скину.

9. NeoDom

NeoDom Member

Да, печально что прораб отказался так сделать с дверью) С одной стороны он прав, но с другой стороны конечно это лишние заботы для нас((

10. Milena

Milena Active Member

Приємна новина для власників квартир на 10 поверсі - вам вже встановили вікна. Дев'ятий поверх - частково.
    DSC02567.JPG DSC02568.JPG DSC02570.JPG DSC02571.JPG DSC02572.JPG DSC02573.JPG

11. zyzyka

zyzyka New Member

доброй ночи
    никто не подскажет почему на 9 этаже балконы не обложены кирпичем и окна не поставили? спасибо

12. Milena

Milena Active Member

Чому це не зроблено я не відповім, але саме вчора цеглою обкладали балкони у двокімнатних квартирах (до цього вони були лише до другого поверху). І вікна теж вчора встановлювали - можливо ввечері вже 9 поверх було повністю засклено.

А ви наші сусіди? Чи не з дев'ятого поверху? ;)

13. zyzyka

zyzyka New Member

Если вы с девятого этажа - тогда соседи, у нас 1 ком.

14. Milena

Milena Active Member

Ми з шостого, але ж все одно сусіди :)

15. NeoDom

NeoDom Member

Здравствуйте соседи) Был сегодня на стройке, небольшой фотоотчет.

IMG_0267.JPG IMG_0268.JPG IMG_0269.JPG IMG_0270.JPG IMG_0271.JPG

Milena нравится это.
  16. Milena

Milena Active Member

А в середину вам вдалось потрапити?

17. Cherry-ice

Cherry-ice Member

Всім доброго дня і хорошого понеділка!!!
    дякую за фото і гарні новини!!!

18. Milena

Milena Active Member

Сусіди, а хтось знає скільки сантиметрів утеплювача має бути на стінах нашого будинку?

19. Cherry-ice

Cherry-ice Member

я знаю - 10 см)

20. NeoDom

NeoDom Member

Во внутрь не пробовал попасть, там надо, на сколько я знаю, с отделом продаж заходить, а в воскресенье все выходные(

Поделиться этой страницей