Подивіться на загальних фото будинків. На балконах в підлозі є квадратні дири - це і є пожежні виходи
Я так понимаю что все будут их закрывать каким то образом)) Какой тогда от них толк? А у кого то есть телефон прораба, чтобы уточнить по поводу дверей, когда их будут устанавливать?
Толку ніякого, але ж так має бути. Cherry-ice казала що спілкувалась з прорабом, в неї має бути номер. Або зателефонуйте в ВП - вони також мають. А чому вас цікавить саме встановлення дверей? Там багато чого ще не зроблено... А ще в Декларації про початок виконання будівельних робіт є телефон начальника будівельної ділянки. Можливо саме він вам потрібен?
А что за "Декларації про початок виконання" , где ее можно почитать? Просто я думал поговорить с прорабом, чтобы он сообщил когда они будут устанавливать двери и место китайских чтобы установили нормальные, чтобы потом их не демонтировать и заново не ставить.
Декларація є в них на сайті. Обираєте наш будинок, і там є "Скачать документацию по дому". А на рахунок дверей - ідея непогана, та чи дозволять так робити.
так, в мене є. на рахунок того, щоб він повідомив Вас, коли будуть ставити двері - забудьте. в мене такого плану питання були. Прораб сказав, що таких як ми - в нього багато, і на кожного відволікатися не буде, і те, що йому вчасно треба закінчити свою роботу. От таке.... якщо треба, дайте мені якісь координати (пошта, номер тел.) і я скину.
Да, печально что прораб отказался так сделать с дверью) С одной стороны он прав, но с другой стороны конечно это лишние заботы для нас((
Приємна новина для власників квартир на 10 поверсі - вам вже встановили вікна. Дев'ятий поверх - частково.
доброй ночи никто не подскажет почему на 9 этаже балконы не обложены кирпичем и окна не поставили? спасибо
Чому це не зроблено я не відповім, але саме вчора цеглою обкладали балкони у двокімнатних квартирах (до цього вони були лише до другого поверху). І вікна теж вчора встановлювали - можливо ввечері вже 9 поверх було повністю засклено. А ви наші сусіди? Чи не з дев'ятого поверху?
Во внутрь не пробовал попасть, там надо, на сколько я знаю, с отделом продаж заходить, а в воскресенье все выходные(