м. ВИШНЕВЕ вул. Святошинська 35а. забудовник САВОЧКА Е.П

Тема в разделе "Вишневое", создана пользователем OTDEL PRODAG, 6 июл 2012.

1. Milena

Milena Active Member

Як вам нова візуалізація нашого будинку?
    Мені зовсім не подобається :(

Як було.
    Dom_Svjatoshinskaya_01_01.jpg

І як стало.
    svyat35dom.png

2. Cherry-ice

Cherry-ice Member

Milena, а мені подобається)

3. Milena

Milena Active Member

Можливо все не так вже й погано, як мені здалось на перший погляд....
    Але не розумію концепцію цих кольорів :wall: Навіщо один кут роблять помаранчевим, коли все інше в сіро-білому. Як на мене, саме через це будинок не виглядає єдиним цілим :(

4. Lyudmila

Lyudmila Active Member

Milena, у таких самих кольорах будинки ЖК "Чайка", що неподалік від спорткомплексу "Чайка". Вони виглядають дуже гарно, тільки жовта смужка там іде від низу і майже до середини будинку, а далі - сірий колір. Прогугліть і подивіться - думаю, вам сподобається.

5. Milena

Milena Active Member

Як на мене - вони зовсім не схожі. Ні кольором, ні малюнком.
    Мені наш будинок нагадує якийсь конструктор - трансформер.

6. Milena

Milena Active Member

Нарешті вчора відвідали будівництво.
    Зовні значних змін немає - перекривають тех.поверх, а от всередині робота йде повним ходом.
    На шостому поверсі робили електропроводку. Також по будівлі робили можтаж водопостачання, вже є стояки на злив води в санвузлах.
    На рахунок подальшого відвідання будівництва відділ продажу казав що за кілька тижнів зроблять день відкритих дверей, індивідуально поки нікого не допустять, щоб не відволікати будівельників бо вони поспішають вкластися в заплановані строки.
    DSC02555.JPG DSC02556.JPG кімната_09.JPG коридор_10.JPG кухня_01.jpg кухня_05.jpg санузел_02.jpg санузел_06.JPG

Fair_Lady нравится это.
  7. Milena

Milena Active Member

OTDEL PRODAG, а яка в квартирах буде висота стелі?

8. OTDEL PRODAG

OTDEL PRODAG Member

Висота стелі - 2.6 м

9. Cherry-ice

Cherry-ice Member

OTDEL PRODAG, це що - жарт?????
    З якого дива 2.6????
    Для нас це було важливим питанням, і тому коли ми обирали квартиру, на це звертали увагу. нам тоді говорили, що 2.75, і до того-ж коли ходили на перегляд перед підписанням договору, на першому поверсі висота була нормальною.
    Сказати що я розчарована - нічого не сказати...
    Саме погане те, що вже змінити нічого не можна...
    Чекаю на відповідь.

в мене шок!
    телефонувала прорабу, сказав, що висота стелі буде 2.55...
    в кого які емоції??????

Milena нравится это.
  10. Milena

Milena Active Member

А перший поверх дійсно виглядає вищим навіть зовні. Дуже засмучена такою висотою.
    Вирішили зекономити по рядку цеглин на кожному поверсі, проте зараз вибудовують над тех. поверхом невідомо що висотою вже майже в поверх. :(

Нам теж на першому перегляді менеджер казала про 2,70-2,75. Але вже тоді чоловік сказав що стеля нижче.

11. Cherry-ice

Cherry-ice Member

Milena, Ви були на перегляді, я думаю, що Вам одразу це впало в очі, і як воно? мабуть буде не дуже комфортно?
    Що робити, навіть не знаю... поки-що все кипить в середині.

12. Milena

Milena Active Member

Я не одразу звернула на це увагу (зараз живем з висотою 2,65), але розуміючи що на підлозі ще будуть прокладатись труби і стяжка, то вистота звісно стане меншою. Тоді і задалась цим питанням. А от 2,55 це зовсім мало, така стеля пригнічує і відчуваєш себе мов у коробці.

13. Milena

Milena Active Member

На форумі по Волошковій 74 знайшла що в них висота стелі 2,80; зі стяжкою - 2,75.
    cry

14. Cherry-ice

Cherry-ice Member

.... немає слів, одні емоції

15. Milena

Milena Active Member

Знайшла цікаву інформацію.
    Виявляється, що згідно Державних Будівельних Норм України, п.2.9 Висота житлових поверхів від підлоги до підлоги у житлових будинках повинна бути не менше 2,8 м. Висота житлових приміщень від підлоги до стелі - не менше 2,5 м. У районах із середньомісячною температурою липня 21 град. C і більше висоту житлових поверхів необхідно приймати не менше 3,0 м, а висоту житлових приміщень - не менше 2,7 м. Висоту внутрішньоквартирних коридорів, санвузлів та інших підсобних приміщень допускається знижувати до 2,1 м.
    А згідно даних Центральної Геофізичної Обсерваторії (http://www.cgo.kiev.ua/index.php?fn=k_klimat&f=kyiv&p=1) середньомісячна температура липня в м.Києві була: 2009р. - 21,7*С; 2010р. - 24,4*С; 2011 - 21,7*С.

16. Cherry-ice

Cherry-ice Member

я так розумію в нас повинна бути висота не менше 2.7м?

17. Milena

Milena Active Member

Було б краще якби на це відповіли представники забудовника. Я тільки знайшла інформацію, але не розуміюся на тонкощах будівництва.
    А що вам сказали у відділі продажу стосовно висоти стелі?

18. Cherry-ice

Cherry-ice Member

будете сміятись, сказали, що усадка будинку (на 20 см по кожному поверху), та те, що вони відділ продажу, і в технічних моментах не компетентні, та сказали звертатись до прораба. прораб назвав тільки висоту. пояснень не дає.

19. Milena

Milena Active Member

Зрозуміло. Все як завжди, коли їм потрібно продати - вони казки розповідають і такі привітні, а як відповідати на питання, то вони не компетентні :mad:
    Напевно прораб "сам" приймав рішення яку робити вистоту стелі, а не дотримувався проекту і вказівок замовника, тому і має відповідати за недотримання відділом продажу своїх обіцянок.

20. Milena

Milena Active Member

а ви розмовляли з менеджером? В них є начальник відділу продажу - він може бути більш компетентним.
    І взагалі не розумію, чому ми повинні з'ясовувати питання з прорабом? Хіба ми з ним укладали договір, і він має перед нами якісь забов'язання?
    Відділ продажу, якщо ви не маєте змогу відповідати на наші питання і відповідаєте тільки за продаж квартир без подальшої взаємодії з інвесторами - то надайте інформацію хто з компанії Новабудова буде надавати нам необхідну інформацію, і відповідати за ваші вчинки.

Поделиться этой страницей