ЖК "Пражский квартал" Петропавловская Борщаговка

Тема в разделе "Домашний форум ЖК Пражский квартал", создана пользователем Deastroy, 10 мар 2012.

  1. AntonK

    AntonK Member

    А что там с 4-ой секцией? Строительство уже на уровне фундамента, но на офф.сайте ни планировок, ни цен нет...
    Кстати, на зиму будут замораживать стройку 4-ой очереди или как?
    При звонке в прошлое воскрсенье (т.е. до новогодней акции) в ОП говорили, что 2К в четвёртой очереди продают по $900/кв.м. (если 100%-ая оплата) и по $1000/кв.м (при рассрочке).
     
  2. Liolia

    Liolia Well-Known Member

    Ніхто нічого заморожувати не буде.Минулої зими 1-у чергу будували.1 грудня тільки почали буд-во,залили подушку.


    Ви Знову повернулися до нашого ЖК?:super:Все ок із виходом в 2-й черзі,навпаки мені більше в ту сторону подобається,автостоянку далі планують,а біля під"їздів дит плошадка і туї:)
     
  3. Andriykm

    Andriykm Member

    Прив'язуватися до парадного не потрібно, з будівельниками можна домовитися щоб вони зробили Вам те планування яке Ви хочете при чому це буде безкоштовно)))
    Ми свою квартиру перепланували повністю - зробили студію все одно на кухні ми не їмо, а тільки готуємо і не раціонально для неї робити окрему кімнату, плюс добавили гардеробну кімнату і кладовку, так що мебелі буде по мінімуму
    [​IMG]
    також були варіанти зробити з 1к, 39.5 кв. двохкімнатну квартиру де одна кімната окрема а друга студія з кухнею
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    FRD нравится это.
  4. Liolia

    Liolia Well-Known Member

    А що навіть двері вхідні переносити можна?Мені дуже подобається ідея на 2-й картинці.Однокімнатна перероставє в 2-х.
     
  5. m@rtin

    m@rtin Well-Known Member

    Ви Знову повернулися до нашого ЖК?:super:Все ок із виходом в 2-й черзі,навпаки мені більше в ту сторону подобається,автостоянку далі планують,а біля під"їздів дит плошадка і туї:)




    Я нікуди тут і не зникав... думкою я з Пражським... фізично - щось зтримує... хоча зараз ціни гарні...

    Те що у 2ї черги з виходами все ок, я знаю, я там був. А от те що у 4ї черги виходи будуть в протилежну сторону від 2ї черги, де планується стоянка вздовж будинку №19, мені цікаво як воно буде, затишно чи не дуже...?!
     
  6. Andriykm

    Andriykm Member

    ми відмовилися від цього варіанта тільки черз те що двері перенести не дозволили, котел також не дозволять перенести, хоча якщо відмовитися від газу і поставити електро котел то все можна реалізувати
     
  7. Liolia

    Liolia Well-Known Member

    Так виходи будуть в сторону будинку буквою Г???цікаво,а чому не зробити так само як 2-а черга:eek:


    Який варіант обрали?Так Ви архітекор?
     
  8. m@rtin

    m@rtin Well-Known Member

    тому що, напевне, при выході з під"їзду попадаєшь зразу на дорогу...
     
  9. Liolia

    Liolia Well-Known Member

    А так потрапляєш на стоянку.Хоча може це в проекті так,а вживу буде своє подвір"я із дит площадкою.
     
  10. m@rtin

    m@rtin Well-Known Member

    а в живу біля 4ї черги буде напевне так як і біля 1ї черги а далі стоянка вздовж 2ї черги... а дитячих площадок буде лишень 2... біля другої черги і в центрі будинків у вигляді букви О
     
  11. Andriykm

    Andriykm Member

    Обрали 1-й варіант, і ні я не архітектор - просто хочеться щоб планування було практичним
    ось ще один варіант досить цікавого та нестандартного планування для 1-к

    [​IMG]
     
    FRD, Liolia и ДядяФёдор нравится это.
  12. MERA

    MERA Well-Known Member

    Ни в одном из вариантов не предусмотрен большой шкаф - вещи куда складывать (верхнюю обьемную одежду, подушки-одеяла)? Гардеробной в 2 кв.м. будет недостаточно для этих целей.
    Не учтено расположение котла и газового счетчика, да и вообще газовых труб... Прятать их нельзя, а на Ваших рисунках тоже особо их не обыграешь.
    Не думаю, что рациональное решение отказываться от газового котла, поскольку он уже входит в стоимость квартиры, да и сам газ дешевле электричества. А затраты на переоборудование и дальнейшую эксплуатацию будут немалые, поскольку котел обеспечивает и нагрев горячей воды, и отопление, и теплый пол.
    Касательно студио - не думаю, что 40 кв.м. даст возможность комфортно все разместить, места будет маловато, непрактично получится (у самого такая же площадь, просчитывал этот вариант). Да и если готовить на кухне, то зачем запах распространять на всю гостиную? Плюс на рисунках очень мало кухонных шкафов для тарелок/кастрюль.
    А в целом, если сделать кухню душевно (мягкий диван, ТВ, удобный стол), то и там будет приятно не только приготовить/поесть, но и с ноутом посидеть, да и любимое ТВ-шоу поглядеть.
     
    Ol'ka и FRD нравится это.
  13. Liolia

    Liolia Well-Known Member

    А ще варіант зі студією такий який,як на рис 1 добре,коли просто 2-є дорослих людеі і немає і не планується діточок.Бо зазвичай їм треба тихий куточок.
     
    Andriykm нравится это.
  14. Andriykm

    Andriykm Member

    Хочу відмітити що планування розроблялося виключно для себе і не кожному воно підійде, щодо плюсів та мінусів студіо можна довго спорити, запах з кухні це плюс якщо вмієш класно готувати всі інші проблеми вирішує хороша витяжка, щодо площі то 40 квадратів якраз достатньо і студія при такій площі те що потрібно, я зараз орендую 20 кв. студіо - а сорок це вже хороми будуть :)))

    Кухня в новій квартирі вийде якраз така по розмірах як на орендованій і з власного досвіду скажу, що цього цілком достатньо щоб розмістити всю необхідні меблі та техніку - нічого лишньго

    Ніхто від газового котла не відмовився, він буде стояти на кухні - ми саме тому і відкинули два останні варіанти так як ставити електро котел не хотіли а газовий перенести не дозволили. Щодо газових труб та розміщення котла - ми їх не переносили вони розміщуються так само як в стандартному плануванні. І газові труби можна ховати, це передбачено самим проектом, газові труби йдуть від стояка під стяжкою в ванні і під стяжкою в кухні - далі по стінах в спеціальних канавках до котла.
    [​IMG]

    Щодо гардеробної - вона знаходиться з права на малюнку і це 3,63 кв.м. - місця там буде предостатньо щоб розмістити не тільки мою одежу а й весь гардероб моєї дівини. З ліва на плануванні знаходиться кладовка 2.36 кв.м. для велосипедів, туристичного спорядження, та строй інструментів. Так що шкафів я взагалі не планую ставити в квартирі, вони тільки займають місце, і облаштувати гардеробну буде дешевше чим поставити хороший шкаф ))))
     
    FRD, Lananat и Liolia нравится это.
  15. Liolia

    Liolia Well-Known Member

    Гардероб і кладова-супер ідея.Бо ми якраз домаємо голову,що нам нема куди його вмістити і де ставити шафи:confused:Чоловік зніщається,що я хочу перетворити квартиру в суцільну шафу,а куди все ховати:confused:
     
  16. Lananat

    Lananat Active Member

    Судя по фото - у нас с вами одинаковые кухни) Я тоже планирую студио. А где у вас будут располагаться счетчики на газ?
     
  17. Liolia

    Liolia Well-Known Member

    а стяжки ще нема??чи це старе фото?


    Щодо студіо, бачила дуже класну із широкими дверима,які розїжджаються по сторонам.ПРавда не знаю ск це коштувати буде,але зручно,мені здається.
     
  18. Andriykm

    Andriykm Member

    В нас 5-ти поверхівка, Софіївський 18, всі лічильники на воду та газ знаходяться в підвалі, на кожну квартиру йде окрема подача води та газу. В будинку на Софіївський 17 більше поверхів і напевно там буде одна труба на всіх, відповідно і лічильники будуть в квартирі, але це потрібно уточняти вже в Вашого прораба
    це старе фото і квартира не моя :) робилося для того щоб зрозуміти як все буде зроблено і що можна міняти - в цій квартирі вже лежить стяжка
     
  19. Lananat

    Lananat Active Member

    Так я тоже с 18-го дома - 4-ый подъезд :) А вы уверены по поводу размещения счетчиков на газ - Игорь вроде говорил, что они будут в квартире. Да и у наших соседей из 14-го дома счетчики в квартирах.
     
  20. Andriykm

    Andriykm Member

    на воду точно в підвалі, можливо з газом помиляюся але коли спілкувався з робочими щодо газового котла та розводки по квартирі ніхто про лічильник нічого не говорив
    Р.S. 3-й підїзд, мансарда :)
     
    Lananat нравится это.

Поделиться этой страницей