Софіївська Борщагівка, Волошкова 74, забудовник Савочка Є.П.

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Олег, 7 дек 2011.

  1. Шановні жителі!
    Ситуація, що склалася на форумі є неприємною. Вам було повідомлено строки і місце подачі документів для підключення газу:
    1) По-перше, було опубліковано повідомлення на форумі
    2) По-друге, кожного жителя офіс повідомив по телефону.
    Ви хотіли зустрітися з Савочкою Є. П.? Він прийняв всіх бажаючих; Ви хотіли отримати строки? Вам назвали строки в офісі. Від Вас вимагалося лише надати документи, і для тих у кого вони в БТІ, теж знайшли вихід, Ви надаєте копії, повірте про це не просто домовитися.
    Тепер поясню ситуацію згідно чинного законодавства України є конкретні правила затверджені постановою КМУ Про надання послуг з газопостачання, згідно цих правил власник, споживач повинен укласти договір з газопостачальним підприємством. Особи, які уклали основний договір купівлі-продажу і є тими власниками, споживачами, яким потрібно укласти договір на газопостачання. Всі інші квартири знаходяться у власності Савочки Є. П. і як раз тут проблем немає. Проблема є з жителями, які уклали основний договір купівлі-продажу, Ви по незрозуміним причинам не надаєте необхідні документи. Якщо ми підключимо газ без документів і договорів вдасників, споживачів саме тоді нами і займеться прокуратура, адже є закон, є конкретна процедура, яку ні за які гроші не обійдеш, її можна лише пришвидшити,з нашої сторони були залучені значні ресурси, без будь якої економії.Найбільш неприємним було, коли нас підвели жителі і особливо форумчани, які обговорювати тут проблему мають час, а занести документи - НІ!
    Дорогі жителі, попрошу Вас не вестись на інформацію, яка надається невідомими користувачами. Спочатку всіх дизорієнтував робітник, який пропонував послуги по ремонту, за його словами квартири в новобудові взагалі не можна купувати, це він обгрунтував своїми власними незрозумілими аргументами і образив всіх будівельників і забудовників. Зараз з'явився користувач "НАСТОЯЩИЙ" невідомо хто і невідомо звідки,до поки даний громадянин не назветься і не повідомить з ким конкретно з офісу він спілкувався і від кого отримав інформацію, до того моменту повідомлення даного користувача до уваги офісом братися не будуть. Даний громадянин закликає всіх відвідати прокуратуру. Будь ласка на даний момент ми повністю діємо згідно чинного законодавства. Будинок введений в експлуатацію, дотримані всі державні будівельні норми і стандарти.
    Прошу піти нам на зустріч і надати документи. Документи в облгаз подані, Вам вказали строки подачі газу, будьте лояльнішими і зачекайте. Ми прекрасно розуміємо Вас, і ми знаємо що є жителі які проживають з маленькими дітьми, ми вирішуємо це питання і пришвидшуємо наскільки це можливо.
    Всім дякую за увагу!
     
    Lenochka, Natali886, <Катя> и 3 другим нравится это.
  2. Віта

    Віта Active Member

    Взагалі тут і так було відразу видно хто є хто...хто спеціально навіює паніку...а хто хоче вияснити ,хто це такий "залетний". Що до мене то я не подала документи бо здала в БТИ а копии- щойно прочитала що підійдуть ...в понеділок занесу точно в офіс.........А що до форума то да ...шановні сосіди ми його загадили...ми 65 сторінок навіщо писали - що все чудово...чудовий застройщик і все ок. а тепер що? Давайте більше гадостей писать ніхто не буде ,паніки теж,все у нас до нового року буде не все ж може іти як заплановане ...всі живі люди ...ну склалася така ситуація то що тепер....а якщо б нас всих "кинули" і ми судилися тоді б непонятно скільки років і не понятно чи добилися б чогось взагалі. Так що ситуація не смертельна давайте позитивно мислити і все у всіх буде добре....І пропоную після того як підключать газ кожний всі свої погані смс удалить -бо насправді не приємно читати ...як бути тим людям які купуватимуть далі квартири у нашого застройщика-вони будуть лякаться і тікать після того як будуть читать наші негативні смс.(65 квартира)
     
    Lenochka, <Катя> и Karmill нравится это.
  3. Karmill

    Karmill New Member

    Вы меня знаете как никто другой ))
     
  4. Віта

    Віта Active Member

    Ах да вибачайте за помилки написані в тексті і не потрібно коментувати "чи я навчалась в школі",як дехто відразу це любе писать,як мені зручно так і пишу.


    Даже глупо было спрашивать...я и так сразу поняла кто это :)


    Та и Наташа думаю тоже..а может..?
     
    Karmill нравится это.
  5. natata

    natata Well-Known Member

    в офісі 2 Сергія? чи у вас 2 сторінки? чому на вас подумала, бо 36 років...


    особисто я не занесла документи (зрозуміла що ви і мене мали на увазі), бо саме цього тижня напруга на роботі, а жек працює до 17-00 і в вихідні не працює... тому і чекаю день, коли вдень буду вільна..з понеділка иоже... а до цього тижня я через день там була, але тоді доки ще не треба були,і коли я в офісі у Марини запитувала, що треба робити,вона сказала, що нічого..і, якщо це сергій, то я вам особисто звонила і казала, що доки після бті на руках..ви сказали, що потім в жек... доречі була в офісі в день повідомленя про збір документів, бо брала акт приймання-здачі, там нічого не сказали, на форумі, як ви бачите, активність ввечері підвищується, в цей час можна було б привезти,але ж робочий день у всіх однаковий


    і взагалі..я зрозуміла що копії всіх документів треба..чи не так??? або ти, Віта, щось путаєш, оригінали ми нікуди не здаємо



    я видно очень глупа,так как только я спрашивала, куда уж мне


    и еще..когда пустят газ..я первая поудаляю свои сообщения


    ніхто не піде в прокуратуру.... кого ви слухаете... це не треба нікому.. да і ще..мені офіс не звонив...про все дізнаюся з форуму чи інших жителів
     
    Віта нравится это.
  6. Fair_Lady

    Fair_Lady Guest

    Сергей_Новабудова, инвестор кв.20 по ул. Счастливая, 55. У меня к Вам детский вопрос: stesn9us

    1. Ксерокопии паспорта и кода всех владельцев есть у Вас в ОП. Когда подписывали предварительный договор, вы их делали.

    2. Вы заключаете договора купли-продажи у своего частного нотариуса, существует возможность у него, с согласия владельца разумеется, сразу сделать для Вас ксерокс договора купли-продажи и вытяга?

    Если именно из-за отсутствия этих документов добросовестные жители дома страдают и зависят от того, принесли или не принесли их другие люди , есть ли возможность, хотя бы в будущем (например при сдаче 55 дома :) ) побеспокоиться заранее, пока новоиспеченный владелец рядом с Вами?

    С искренними пожеланиями!
     
  7. Давайте домовимось так, Ви без будь яких чому?навіщо?але! можна було б не так і т.д, а просто якнайшвидше надаєте необхідні документи,а ми якнайшвидше підключаємо газ. І ні в кого не виникне ні запитань, ні претензій. Висновки на майбутнє, ми зробили. Наголошу ще раз документи подаються в ЖЕК, а не в офіс.
    П.С. в офісі два Сергія )
     
  8. bir4ik

    bir4ik Active Member

    В
    Вам повезло с папой))) А я все сама)))


    Цены узнавала сама, доходило до 80 гривен. И опять же, все зависит от качества работ. Можно и за 20 найти наверное, но как сделают....


    Я говорю о тех случаях, когда нет электричества. Во всех абсолютно домах такое иногда случается.
     
  9. natata

    natata Well-Known Member

    То я знаю одного Сергія, нач відділу продажу, самого там нормального, відповіді якого мене задовольняють на всі 100%, тепер все ясно))))


    ))))))))))) а признайтеся, все ж таки ефективно діє форум))))))))))) скоро буде всім тепло..і форум стане теплим)))) обіцяємо
     
    Настоящий и Lenochka нравится это.
  10. <Катя>

    <Катя> Well-Known Member

    ну наконец-то кто-то меня поддержал,что не нужно разводить панику!ура!!!
    не знаю как другие покупатели Волошковой ,но лично я испытываю нежные чувства симпатии ко всем с кем общалась во время обсуждения покупки,самой покупки и так далее от Отдела продаж,включая самого Евгения Петровича!Всегда все ответы были компетентными и не вызывающими сомнения.А ещё,кроме всего,повторюсь,застройщик пошел нам на большую уступку ,а именно держал для нас квартиру почти 4 месяца,за что им огромное спасибо!Да и вообще ,ребят,я искренне рада,что купила квартиру именно у этого застройщика,так как у меня не возникло ни разу за почти год ожидания ни единого сомнения в его честности и искренности.
    П.С: надеюсь скоро все проблемы с газом уладятся и у всех все будет просто замечательно)
    Вот такой вот позитивный субботний пост для всех форумчан yr9:beer:
     
    Lenochka нравится это.
  11. natata

    natata Well-Known Member

    так 95% форумчан просто обговаривают проблему и предполагают вероятные как причины, так и решения.... ну такой у нас народ..похвалят раз - поругают 10 раз.... никто и не жалеет... мне есть где сейчас жить, офис сделал выводы синхронно отвечать на вопросы... все увидели к какой панике привело несоответствие слов работников офиса, жители стали и сами уже сами отвечать на свои вопросы... не будет ни прокуратуры, ни бунта, это и без слов понятно, да и после нового года все задут жить....


    предлагаю помечтать о маршруточке через наш жк... кто что слышал?
     
    Lenochka нравится это.
  12. <Катя>

    <Катя> Well-Known Member

    Наташ,на сколько я знаю,вопрос о маршрутке обсуждается уже давно на другой ветке,не помню какой,и кажется даже подавали прошение,или как это правильно называется,в Сельсовет Соф.Борщаговки)я уверена,что скоро наш район так расстроится,что сельсовет обязан будет подумать о его жильцах!!
     
  13. natata

    natata Well-Known Member

    катя,я читала..но..нам далековато к жк"софия"
     
  14. Fair_Lady

    Fair_Lady Guest

    Покупатель, не будите в natata зверя :D

    А если без шуток, то только прочитав этот форум, и в первую очередь сообщения natata я решила брать квартиру именно у Савочки.
    Это редкость, когда есть такой непроплаченный, при этом абсолютно адекватный человек, который пишет как есть. И хвалит первый и ругает первый.
    И о проблемах я тоже сначала прочитала, потому как если их не бывает, а только одно хорошее, значит это не реальные люди пишут, а работники офиса. Идеальных систем в природе не существует.
    Самое главное озвучил FLY, который кстати, спасибо ему за информацию, инвестор с Казацкой. Савочки не кидаловы! Для меня это очень важно.
    И то, что офис реагирует, а не пускает все на самотек, тоже весьма и весьма приятно. Повторюсь, идеальных систем не существует, а в нашем, так скажем, не очень упорядоченном государстве, сдать дом без проблем просто не возможно.
     
    AMarina, Lenochka и <Катя> нравится это.
  15. natata

    natata Well-Known Member

    А если без шуток, то только прочитав этот форум, и в первую очередь сообщения natata я решила брать квартиру именно у Савочки

    офис скоро в группу пиарщиков меня запишет


    спасибо
    Fair_Lady, я просто что вижу, то и говорю....и когда будет газ,я вьеду в квартиру и буду опять писать как мне классно живется....


    хотя..многие знают,что всем знакомым, ищущим квартиру советую идти в офис к Савочке...
     
    Lenochka нравится это.
  16. natata

    natata Well-Known Member

    извинения принимаются:beer:
     
  17. <Катя>

    <Катя> Well-Known Member

    так что...если делать выводы из всех веток,то наш застройщик один из самых самых...:super:вот серьезно,почитайте другие ветки,то там покупатели бунтуют,то там бунтуют...
    ...и я не представитель офиса,и не знакома была лично с Савочками до решения купить у них квартиру!:p
     
    Lenochka нравится это.
  18. natata

    natata Well-Known Member

    Катюша, поддерживаю..мы тут все живо обсуждаем пока решают проблемы...если надо пожурим,если надо - похвалим Савочку...))))
     
    Lenochka нравится это.
  19. AlexZ

    AlexZ Well-Known Member

    Девчонки, вам спать не хо?
     
  20. natata

    natata Well-Known Member

    ооо.. дра моя ра!:bravo:
     

Поделиться этой страницей