ЖK «Львовский», Петропавловская Борщаговка

Тема в разделе "Петропавловская Борщаговка", создана пользователем joshua, 24 май 2012.

1. samson

samson New Member

я кошти на Волинську 1 заплатив всі наперед і ще 8 місяців чекати :) Нічого, за цей ризик я і плачу дешевше ніж коли будинок буде зданий повністю.
    Не переживайте, все буде ок ;)

спочатку хотів брати, але вияснив, що при розстрочці квадратний метр дорожче (причому значно), та і сама розстрочка до кінця будівництва лише. А будинки вони будуть дуже швидко, а мені б на 1-1.5 роки... Тому пройшовся по родичам і назбирав суму яку не вистачало, ще і без відсотків :) Що і вам раджу

2. Salamandra

Salamandra Member

samson, дякую, що відгукнулися! а давно платили? ми теж сьогодні взнали, що при розстрочці буде дорожче, ось вам і безвідсоткова :p будемо сподіватися, все пройде згідно з очікуваннями.
    Не дуже розумію механізм ЖЕК-ОСББ. Жильці утворюють ОСББ, а ОСББ укладає доковір з жеком? знайшла їхній сайт http://sunhouse.in.ua/#
    І ще прохання - хто вже отримав ключі і документи і має квартиру на останньому поверсі. Напишіть, будь ласка, свої враження. Дах не протікає? А якість вікон як?

Liyatat, мы тоже Волошковая, 6 friends

samson, я так зрозуміла, забудовник Вам знайомий, бо так впевнено про все пишете і не хвилюєтесь :) поділіться інформацією, пліз

3. Helgo4ka

Helgo4ka New Member

Привет! Мы оплатили полную сумму за квартиру по Волошковой 2. Сдача планируется на ноябрь. Месяц ожидания от залога до внесения полной суммы тоже прошел в мандраже, походах по юристам и тп., но после оплаты стало спокойней. Ждем :)

А почему Волошкова, 2 так мало обсуждается??? Когда была последний раз на стройке уже стояли двери. Мелочь, а приятно :) У кого какие новости есть? Когда планируете начинать ремонт?

4. samson

samson New Member

Я забронював квартиру ще коли метр був по 880 (середина серпня здається). А заплатив всю суму десь 2 тижні тому.
    За ЖЕК не знаю... а забудовник знайомий не особисто, а через моїх друзів. Через це і довіряю. У Львівському комплексі деякі мої друзі теж купили однокімнатні квартири. Набридло знімати і платити кошти на вітер

так, за ремонт і мені цікаво... особливо в плані всяких теплих полів і перенесення кухні на лоджію... чи реально це по документах і т.д.

5. Doktor

Doktor New Member

Да другом форуме кто то новые фотки выставил по Волынской 1. Судя по всему дом точно до зимы построят!!!!!!!!!!! Молодцы строители!!!!! Так держать!!!

6. sunhouse

sunhouse New Member

Доброго времени суток, друзья) Раз заговорили о ЖЭКе, то постараюсь внести ясность)
    ЖЭК (полное название - "Управдом Петропавловский") - это предприятие, которое обслуживает все дома (все ОСМБ) введенные в эксплуатацию в ЖК "Львовский" и ЖК "Пражский квартал".
    После ввода в эксплуатацию, собственники квартир подписывают с ЖЭКом договор на коммунальные услуги. Что входит "комуналку" можно глянуть тут - http://sunhouse.in.ua/tarif.html
    Чтобы не много не писать на ветке форума, можете подписаться на страницы ЖЭКа в соц сетях - постараемся давать ответы в режиме онлайн, а также радовать Вас новыми фотографиями строительства)
    Facebook - http://www.facebook.com/sunhouse.in.ua
    Вконтакте - http://vk.com/sunhouse_in_ua
    Твитер - https://twitter.com/sunhouse_in_ua
    Email - office@sunhouse.in.ua

7. Liyatat

Liyatat New Member

Будем дружить домами :)

8. Ксенія

Ксенія Member

Доброго дня! Ми майбутні власники квартири по Волошковій, 2. Попередній договір уклали ще в травні. В середині жовтня плануємо робити ремонт, невідомо тільки чи підклюбчать тоді світло і воду........? є тут і ще власники квартир по Волошковій,2???????
    ..відгукніться...коли плануєте ремонт робити? Що Вам говорять менеджери про підключення комунікацій?

9. Helgo4ka

Helgo4ka New Member

Планируем начинать ремонт в ноябре. Надеюсь, до этого времени уже подключат воду и свет. Раньше делать не получается по своим причинам, поэтому у менеджеров не спрашивали, хотя в августе они говорили, что ремонт можно начинать в октябре. На сколько я поняла, после того, как установят котлы, подключат и проверят коммуникации, они дают ключ и можно начинать. :)

10. sunhouse

sunhouse New Member

Волошкова, 2 и 6. 24 сентября.

Центральная клумба возле домов по ул. Львовская, 1 и 3

Вложения:

• IMG_4053.JPG
      IMG_4053.JPG
      Размер файла:
      87,5 КБ
      Просмотров:
      771
    • IMG_4054.JPG
      IMG_4054.JPG
      Размер файла:
      77,4 КБ
      Просмотров:
      681
    • IMG_4055.JPG
      IMG_4055.JPG
      Размер файла:
      86,2 КБ
      Просмотров:
      719
    • IMG_4065.JPG
      IMG_4065.JPG
      Размер файла:
      83,1 КБ
      Просмотров:
      736
    • IMG_4066.JPG
      IMG_4066.JPG
      Размер файла:
      78,1 КБ
      Просмотров:
      820
    • IMG_4056.JPG
      IMG_4056.JPG
      Размер файла:
      111,7 КБ
      Просмотров:
      702
    • IMG_4057.JPG
      IMG_4057.JPG
      Размер файла:
      89,5 КБ
      Просмотров:
      749
    • IMG_4058.JPG
      IMG_4058.JPG
      Размер файла:
      121,4 КБ
      Просмотров:
      753
    Светлая нравится это.
  11. samson

samson New Member

гарно

12. Salamandra

Salamandra Member

Здравствуйте, будущие соседи! Хотелось бы узнать от жильцов сданных и заселенных домов, у кого мансардный этаж, как состояние крыши? не протекает, все ли в порядке?
    котлы Ferroli? а батареи с регуляторами?

13. ksyxa

ksyxa Member

Ми с Волошковой 2 что слишно когда можна начинать ремонт говорят газ включат если 80%жильцов будет зимовать?

на Волошковой 2 говорят ремонти можна делать в конце октября кто бил на стройке в етом месяце кто видел дом в середине ау-ау-ау

на Волошковой 2 говорят ремонти можна делать в конце октября кто бил на стройке в етом месяце кто видел дом в середине ау-ау-ау

у в
    у вас какая квартира сначала конец сентября ремонти теперь переносят на месяц

14. Ксенія

Ксенія Member

Доброго дня! ми з Волошкової 2.. ремонт плануємо робити через 3 тижні..хоча менеджер говорив, що можна і зараз починати. на об єкті не були майже місяць, тому не знаємо коли підключать світло і воду (для ремонту), бо носити з двору на 4 поверх якось не дуже зручно, але надіємось що через кілька тижнів вже все буде зроблено. Ми б теж хотіли зимувати вже в новій квартирі, але це залежить від того чи підключать газ.

хто був недавно на стройці - відгукніться!!!!! цікаво які роботи там зараз ведуться....порадуйте нових сусідів...!!!!! ))))))

у нас однокімнатна квартира на 4 поверсі (37)....місяць тому нам говорили що в середині вересня вже можна ремонт робити...за те шо перенесли на місяць, ми нічого не знали...а я думала там вже всі почали робити....((((

15. Helgo4ka

Helgo4ka New Member

А нам изначально говорили, что ремонт с середины октября...

16. Ксенія

Ксенія Member

Коли Ви останній раз були на стройці? Ми місяць тому, і нам так говорили...... обіцяли що до кінця місяця будівельні роботи закінчать повністю... а тепер я так розумію- не встигають..

17. *Olga*

*Olga* New Member

добрый день! рассматриваем покупку жилья в Львовском. кто что слышал о продаже квартир через ЖЭК? нашли их сайт sunhouse.in.ua, у них есть свой отдел продаж?

18. Doktor

Doktor New Member

Там на территории комплекса есть два отдела продаж.....а про покупку через ЖЕК не слышал.

19. ksyxa

ksyxa Member

на других форумах вобще пишут ремонти только с весни и заселение что газ на зиму нехотят пускать

20. Ксенія

Ксенія Member

ого..це щось нове..... то казали з середини вересня можна ремонти робити. то вже з весни.. а яка причина? Хто знає?

Поделиться этой страницей