Новостройка по Боголюбова 20 (застройщик Мартынов)

Тема в разделе "Софиевская Борщаговка", создана пользователем Ксюшка Мусийчук, 22 ноя 2011.

1. negodyayka

negodyayka Member

и у нас где-то так :))), рисуем деньги :D

2. Ivana

Ivana New Member

Добрий день всім! Нам сказали, що видача ключів і документів затягується ще на декілька тижнів через якусь нову систему в БТІ? Хтось щось знає про це? Це правда? Чи Вам такого не говорили?

3. Икра

Икра New Member

Аууу!!! Куда все подевались?????

4. fotoman

fotoman Active Member

Икра, все на низком старте))))

5. Kris07

Kris07 New Member

Всім привіт,тепер ми(я і мій чоловік) ваші сусіди, 3-я секція)))))))))
    Нам в жеку обіцяли з вівторка вже ключі,відчуваю,що з БТІ буде довго процес тянутись...

6. Anannna

Anannna Member

в точку!!! когда же произойдет чудо)))

7. Miracle

Miracle New Member

і ми сподіваємося, що адміністрація виконає свою обіцянку і цього тижня ми отримаємо ключі))))

8. Ivana

Ivana New Member

Скажіть будь-ласка, на коли Вам пообіцяли документи, бо нам розповідають, що ще потрібно чекати, і не ясно скільки часу. Яка у Вас ситуація?

9. Ми в п"ятницю замовили менеджеру витяг БТІ, сказала, що буде готовий через півтора місяці. І оціночну вартість обіцяли по 500$:)

10. Икра

Икра New Member

Не пропадайте больше!!!!!

Ксюшка Мусийчук нравится это.
  11. Ivana

Ivana New Member

Дякую Вам за відповідь. У нас інформація така сама! Дякую!!!

12. На оф.сайте отозвались первые ласточки получившие ключи:super:Поздравляем!!!:beer:
    Делитесь опытом!

13. Добрый день дорогие соседи!!!;)
    Наша семья вчера получила такие долгожданные ключики от нашей квартиры.:beer:
    В Жеке мы заплатили 1565 грн,подписали с ними договор об обслуживании,возле кафе Околица заключили договор на водичку(там проплатили 20 грн ).Вот такие расходы.
    Жэк нам дал бумажечки для электрика и сантехника и их телефоны.Звонишь к ним и приходит бригада и все тебе делает.Сегодня ,кстати,нам подключат электрику:build: - купила только-только всякие розетки,лампочки,изоленту.

14. Anannna

Anannna Member

И мы уже получили заветные ключики))) также заплатили 1565, но в водоканал еще не ходили
    Можно начинать отмечать))) а как пойдет череда новосельев весело будет в доме))) Может и наши соседи тут есть - 3 секция 9 этаж)

15. Икра

Икра New Member

Присоединяюсь к поздравлениям по поводу выдачи ключей. Осталось дождаться документы!!! Скорей бы уже!!!!!

16. Anannna

Anannna Member

Я думаю это дело надо будет отметить по соседски)

17. Привет соседи!!!Мы - 8 этаж!!!Рады знакомству:beer:.
    А отметить действительно надо будет - мы вот собираемся уже делать ремонт :build: и будем заезжать.
    Нам сегодня подключили электрику - да будет свет сказал монтер yr9

18. Miracle

Miracle New Member

Добрий день, шановні сусіди! Вітаю вас з початком отримання ключів. Ми вже отримали свій один ключик, і розписку з забороною на зміну дверей. От і виникло у нас таке питання, чому лише один ключ і чому не можна змінювати двері? ЖЕК це пояснює тим, що колись можливо потрібно буде зайти робітнику з БТІ і якщо він не попаде в помешкання то буде горе… хоч я не уявляю , як без моєї присутності хтось буде ходити у мене по кватирі. Ми проплатили більше 80 процентів, а таке відчуття, що винаймаємо квартиру у гуртожитку…Ще вхідні двері будуть закриватися після 9 вечора до 9 ранку, то це що тим людям, що будуть робити ремонт влаштувати комендантську годину і ми маємо намір якнайскоріше переїхати, то як на роботу добиратися?! Ніхто не знає, коли дадуть і хто має дати ручки від вікон? І що таки робити з ключами? Також сказали, що поки не можна підключити котел. Також не розуміємо чому????7 Якийсь гіркий осад на душі…

19. Kris07

Kris07 New Member

Всім привіт! Ми також отримали один ключик, і зразу вилізли мінуса від квартири(( Розчарувало те,що двері міняти не можна,сплативши 80% від вартості квартири, опалення включати тільки після ремонту, нам розказували,що висота стелі 2.7-2.65, а виявилось 2.5 , для нас було важливим,щоб висота стелі була 2.7,а тут на тобі...Скажіть будь-ласка,а у вас яка висота стелі? З нумерацією квартири у нас також непонятки, в договорі одна нумерація квартири, в договорах в жеку інша,толком пояснити ніхто так і не зміг,будем виясняти. В договорі прописано,що у нас стоять сталеві батареї, які фіг там сталеві батареї,можливо вони рахують "болтіки" сталеві? Получається,що в любий момент в нашу квартиру може зайти постороння людина, коли ми будем на роботі? брєд....

Поделиться этой страницей